Reclamă

Cum să alegi cele mai potrivite gene false în funcție de forma ochilor

Atunci când decizi ce fel de gene false vrei să îți pui este nevoie să ții cont de mai mulți factori. Într-adevăr, cel mai important la final va fi aspectul fizic în ansamblu. Dar până la acel punct ar fi bine să ai grijă și la alte amănunte. Îți recomandăm ca atunci când stilista te întreabă ce preferințe ai în materie de gene false, să nu te grăbești cu răspunsul. Chiar dacă în poze sau la televizor vedetele tale preferate au un anumit tip de gene, nu le copia alegerea doar din acest considerent.

Publicat: 16 august 2021, 7:05 / Actualizat: 20 ianuarie 2022, 13:04

Analizează mai bine culoarea părului, a ochilor și a tenului. Dacă ai pielea deschisă și ești blondă sau șatenă, probabil cea mai bună alegere vor fi niște gene maro. Alege genele negre dacă ai tenul măsliniu și ești brunetă. În cazul în care dimineața te grăbești să ieși din casă și nu ai foarte mult timp la dispoziție să te aranjezi, niște gene false mai scurte ar putea fi alegerea câștigătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase gene false îți vor evidenția ochii

Cine nu visează la niște ochi superbi care să nu mai aibă nevoie de machiaj? Acest vis poate deveni realitate cu ajutorul genelor alese în funcție de forma ochilor. Există multe forme de ochi. Unele sunt înclinate, altele sunt mai rotunjite, altele sunt câte puțin dintre cele două categorii. Acesta este și cazul pentru ochii sub formă de migdală, care este și cea mai comună formă a ochilor, de fapt.

O altă formă a ochilor destul de des întâlnită și ușor de pus în evidență este cea rotundă. Avantajul acestei forme este că ochii rontunzi nu au colțurile ascuțite și că irisul se vede în toată splendoarea lui. Sunt o mulțime de tipuri de gene false din care poți alege, de la dramatic la aerisit. Fiecare formă de ochi are nevoie de genele potrivite pentru a străluci cu adevărat. În continuare vom detalia mai multe pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

Ochii migdalați

Așa cum menționam mai sus, această formă este printre cele mai des întâlnite. Ochii în formă de migdală au terminația de la exterior mai ascuțită, iar centrul mai amplu. Astfel irisul este parțial ascuns. Această formă a ochiului este echivalentă pentru forma ovală a feței. Avantajul acestei forme este versatilitatea. Deci înseamnă că poți folosi aproape orice fel de gene false.

Reclamă
O femeie cu ochii verzi are gene false, sprâncene vopsite, se uită fix în poză.
Ochii în formă de migdală sunt printre cei mai întâlniți / Shutterstock

Ochii adânci

Ochii adânci sunt mai mari și se află mai aproape de arcadă, astfel încât osul frunții pare mai proeminent. În acest caz, accentuarea ochilor este obligatorie. Pentru a obține acest efect, alege gene false cu fire mai lungi, în special în centru. Așa le vei oferi ochilor un echilibru. De asemenea, genele false care se aplică individual se potrivesc foarte bine pentru această formă a ochilor.

Reclamă

Ochii rotunzi

Ochii rotunzi reprezintă o altă formă de ochi destul de comună, respectiv destul de versatilă. În acest caz irisul este foarte vizibil și expus, conform Thelist.com. Se machiază foarte ușor și desigur li se potrivesc mai multe tipuri de gene false. Cea mai bună alegere ar fi genele cu fire mai lungi în colțul exterior. Încearcă să eviți genele cu mult volum, deoarece pot face ochii să pară mult mai mici decât sunt de fapt.

O femeie cu ochii albaștri are gene false aplicate discret și sprâncenele conturate sunt încadrate perfect în restul feței.
Ochii rotunzi reprezintă o formă destul de comună și de versatilă / Shutterstock

Ochii acoperiți de pleoape

Principala caracteristică a acestui tip de ochi este că atunci când este deschis, pleoapa pare invizibilă. Genele potrivite pentru această formă a ochilor sunt cele cu firul mai lung în centrul benzii. Mai sunt utile și genele aplicate individual, pentru că se poate adăuga mai mult volum acolo unde este nevoie. Ai grijă la genele care au fire mai lungi în colțul extern al ochiului. Ele vor accentua efectul de pleoapă căzută.

O femeie cu ochii verzi are aplicate gene false și ochii conturați cu un creion negru.I se vede doar un ochi ș o parte din gluga gri a hanoracului.
La această formă de ochi pleoapa pare invizibilă atunci când ochii sunt deschiși / Shutterstock

Ce să faci după ce aplici gene false

În final îți amintim că un pas important este și întreținerea genelor după ce sunt aplicate. Asigură-te că ai toate produsele necesare pentru îngrijirea lor. Te vor ajuta cel puțin două tipuri de pensule și periuțe. Pensula va fi necesară pentru răspândirea spumei speciale pentru gene false pe suprafața pleoapei. Cu periuța va fi nevoie să le descurci dacă genele sunt încurcate.

Cu siguranță va trebui ca în primele zile după aplicarea genelor să ai mai multă grijă la poziția în care dormi. Din fericire însă, poți uita complet de aplicarea rimelului. Dacă îți place să folosești eyeliner-ul, să știi că genele potrivite te vor scuti de folosirea tușului. Când ai gene false poți sări această etapă. Apropo de produsele de machiaj. Nu uita că de acum înainte e recomandat să eviți pe cât posibil fardurile și fondurile de ten cu tentă uleioasă. Ele pot influența negativ adezivul de la baza genelor. Și nu e recomandat să intervii deloc acolo unde sunt lipite genele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×