Reclamă

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă

Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o sărbătoare asociată Statelor Unite ale Americii, în ultima vreme românii de pretutindeni au început să se bucure de petrecerile date în seara de 31 octombrie 2021. Aceste petreceri sunt un prilej nemaipomenit de socializare, dar și de a-ți arăta talentele ascunse în materie de machiaje și de costume deosebite de Halloween.

Publicat: 20 octombrie 2021, 7:00 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 11:21

Cum pandemia de COVID-19 a împiedicat desfășurarea celor mai multe evenimente, oamenii au decis că este momentul să se bucure de Halloween într-un mod inedit. Tot mai multe persoane postează pe rețelele sociale idei de machiaje perfecte pentru seara de 31 octombrie. Dacă alegi să petreci această sărbătoare într-un cerc restrâns, alături de cei dragi, ți-am pregătit câteva idei simple și rapide pentru o costumație de neuitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Machiaje de Halloween

Seara de Halloween le permite oamenilor să-și exerseze creativitatea și talentul când vine vorba de machiaje. Cele mai multe persoane sunt dornice să impresioneze cu machiaje de Halloween atent realizate. Ți-am pregătit și noi o listă cu cinci idei simple și rapide. Vei avea nevoie de atenție și răbdare pentru a aduce la viață look-ul mult dorit. Astfel de machiaje sunt accesibile și nu necesită foarte multe produse. În plus, pot fi stilizate și purtate în tot felul de contexte. Descoperă cele mai populare idei de machiaje de Halloween. 

Maleficent

Sunt multe idei de machiaje de Halloween pe care le poți încerca la tine acasă. Toamna aceasta ți-am pregătit câteva modele simple pe care le poți personaliza în funcție de stilul tău. Fie că mergi sau nu la o petrecere cu tematică de Halloween, ți-am pregătit câteva idei rapide care pot fi stilizate și adaptate la viața de zi cu zi. Angelina Jolie a întors multe priviri atunci când și-a făcut debutul în rolul personajului Maleficent.

Reclamă

Se pare că toamna aceasta machiajul Angelinei a revenit în trend. Rujul roșu purtat de actriță în film nu are cum să nu facă o adevărată impresie în fața celorlalți. Conform publicației Good Housekeeping, pentru realizarea unui astfel de look ai nevoie de un minimum de efort. Dacă nu ai timp să parcurgi toate etapele ce țin de bazele machiajului, contur și iluminare atunci poți rămâne la câțiva pași. Totuși, pentru un look deosebit te invităm să vizionezi videoclipul de mai jos. Machiajul se realizează rapid și poate fi purtat indiferent de momentul zilei.

Vampirul

Cine nu iubește o poveste bună despre vampiri? De-a lungul timpului aceștia au fost deseori portretizați de către femei și bărbați la petrecerile de Halloween. Toamna aceasta vampirii nu au ieșit din trend și continuă să se afle printre alegerile preferate ale împătimiților de machiaje de Halloween.

Reclamă

O femeie vampir poate fi portretizată sub nenumărate forme. Un astfel de machiaj nu necesită multă experiență și poate fi realizat cu ușurință chiar la tine acasă. Un ruj burgundy și o nuanță de roșu aprins în jurul ochilor poate face minuni pentru un astfel de look. Este unul dintre cele mai apreciate look-uri conform publicației Allure.

Zânele

Dacă vampirii sunt mult prea înspăimântători pentru tine sau nu se potrivesc cu tipul tău de personalitate, atunci poți apela la un look mai gingaș și cuminte. Zânele sunt deseori prezente în basmele pentru copii și nu numai. O imagine feerică pe care o poți realiza rapid chiar la tine acasă.

Ai nevoie de culori calde și de puțină răbdare pentru a trasa linii cât mai delicate. O zână trebuie să transmită gingășie și puritate, iar pentru realizarea unui astfel de machiaj tot ce îți trebuie este puțină creativitate. Fie că alegi nuanțe de violet sau de galben, tot ce este important este să fii mulțumită cu imaginea ta. Un machiaj simplu de Halloween care poate fi purtat în orice moment al zilei.

Cruella de Vil

Nici machiajul personajului Cruella de Vill nu necesită o paletă largă de culori. Dacă nu ai reușit să te hotărăști în timp cu privire la look-ul pe care ți-l dorești, atunci această opțiune de ultim moment poate fi perfectă pentru tine.

Vei avea nevoie de un ruj într-o nuanță de roșu aprins, un fond de ten foarte rezistent și câteva pensule rezistente pentru realizarea unui machiaj smokey eyes. Câteva accesorii nonconformiste și o perucă ar putea completa perfect un astfel de look. Părul Cruellei este cel care face diferența între un machiaj de seară obișnuit și un machiaj perfect de Halloween.

Machiaje inspirate din lumea animalelor

Machiajele de Halloween inspirate din lumea animalelor au fost întotdeauna preferate de doamne și domnișoare. De cele mai multe ori, femeile aleg să se inspire din lumea felinelor pe care le aduc la viață cu succes și eleganță. Conform unui top realizat de Marie Claire, pentru anul acesta, machiajele de tip felină s-au aflat printre primele locuri.

Totodată, în ultima perioadă s-a observat o tendință spre machiajele în care sunt înfățișate căprioarele. Totuși, pisicuțele și leoparzii rămân alegerea oricărei femei încrezătoare pe sine. Nu uita că după aplicarea oricărui tip de machiaj este extrem de important să-ți cureți cu atenție pensulele și burețelul pe care le-ai folosit. Descoperă o metodă simplă în trei pași prin care poți să-ți cureți rapid pensulele preferate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×