Reclamă

Bobul italian, tunsoare vedetă în toamna 2023. Cui i se potrivește

Bobul italian, tunsoarea vedetă în toamna anului 2023, a căpătat tot mai multe adepte. Acest look se potrivește tuturor femeilor. Este o tunsoare care se realizează ușor și care necesită un efort mic pentru a o întreține.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 octombrie 2023, 6:02

Toamna aceasta îți propune să faci o schimbare de look. Fie că ai părul lung și vrei să-l tunzi scurt sau ai deja părul scurt și vrei să-i dai o formă nouă, tunsoarea bob italian este exact ceea ce îți trebuie pentru a fi în trend. Experții în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc un look sexy și elegant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bobul italian, tunsoare vedetă în toamna 2023

Spre deosebire de tunsoarea bob clasic, bobul italian aduce un plus de volum părului. Femeile care au părul fin pot să opteze cu încredere la această tunsoare. Acest look le va conferi o imagine elegantă și delicată.

Specialiștii în beauty susțin că această tunsoare a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni, iar acum a ajuns să fie cerută de milioane de femei.

Monica Belluci este una dintre actrițele care a purtat mulți ani această tunsoare. Bobul italian se potrivește indiferent de forma feței sau de tipul de păr pe care îl ai. Vârfurile tale vor rămâne groase, iar tunsoarea îți va oferi mai mult volum.

Reclamă

Tunsoarea este potrivită pentru femeile care își doresc o schimbare. Lungimea părului se păstrează, de regulă, până la nivelul gâtului. Această tunsoare se realizează în straturi groase, motiv pentru care părul tău va avea mai mult volum. Șuvițele sunt tăiate în mod inegal, iar la final ai un look complet și plin. Bobul italian se poate purta în mai multe feluri.

Poți alege să-ți păstrezi părul drept sau să-l ondulezi. Indiferent de alegerea pe care o faci, la final vei avea un look extrem de versatil, spun specialiștii pentru Glamour.

Dacă îți dorești un plus de volum, specialiștii recomandă să-ți coafezi părul cu peria și feonul. Tunsoarea este una clasică, inspirată din perioada anilor 1960, dar continuă să se afle printre alegerile femeilor din lumea întreagă.

Reclamă

Cum îngrijești tunsoarea bob italian

Fiecare tunsoare în parte are nevoie de o rutină de îngrijirea a părului bine pusă la punct. Pentru început trebuie să te asiguri că folosești produsele potrivite tipului tău de păr. Necesitățile scalpului fiecărei persoane pot fi diferite.

Totodată, pentru a avea o tunsoare proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci trebuie să te asiguri că îți aplici produsele de păr în mod corect. Măștile sunt important pentru menținerea sănătății părului. Acestea trebuie aplicate cu mare grijă pentru a te putea bucura de efectele benefice.

Mai mult, specialiștii în beauty susțin că tunderea vârfurilor reprezintă un lucru extrem de important când vine vorba de îngrijirea tunsorii, în special a tunsorii bob italian.

Femeile care au o tunsoare bob italian sunt sfătuite să-și tundă vârfurile cel puțin o dată la opt săptămâni. În felul acesta se vor asigura că își mențin forma corectă.

Mai mult, specialiștii spun că așa vei evita să ai vârfuri despicate sau alte probleme care țin de sănătatea părului. Dacă vrei o schimbare de look, atunci această tunsoare este potrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×