Reclamă

Tunsoarea toamnei 2023 – Supermodel Cut. Se potrivește oricărei femei și pune în evidență trăsăturile feței

Tunsoarea toamnei 2023 este considerată a fi Supermodel Cut. Aceasta a câștigat tot mai multă popularitate, iar femeile din lumea întreagă par să fie atrase de ea. Este potrivită indiferent de forma feței și reușește să scoată în evidență trăsăturile frumoase ale oricărei doamne și domnișoare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 septembrie 2023, 6:59

Toamna aceasta vine cu noi tendințe în materie de coafuri. Printre acestea se numără și Supermodel Cut, o tunsoare inspirată din imaginea modelelor care au făcut senzație la începutul anilor 1990. Este o tunsoare care nu necesită foarte mult timp pentru a fi aranjată și care te va face să te simți mai puternică și mai încrezătoare în imaginea pe care o ai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsoarea toamnei 2023 – Supermodel Cut

Spune adio vârfurilor despicate și îmbrățișează o nouă coafură, una în straturi. Tunsoarea Supermodel Cut este o adaptare a tunsorii butterfly și este cunoscută în special printre modelele care s-au lansat la începutul anilor 1990. Cindy Crawford este una dintre vedetele celebre care au popularizat tot mai mult acest tip de coafură.

Straturile încadrează fața într-un mod avantajos oricărei fizionomii. Dacă ești una dintre femeile care au părul fin și moale, atunci această tunsoare îți va oferi mai multă textură și mai mult volum.

Este o tunsoare ideală pentru orice doamnă și domnișoară. Află mai multe și despre cea mai potrivită coafură pentru femeile care au peste 40 de ani.

Reclamă

Alte tunsori care sunt la modă toamna aceasta

Toamna aceasta aduce noi tendințe în materie de coafuri. Dacă vrei să ai parte de o schimbare, atunci descoperă mai jos câteva modele din care să te inspiri.

Vei avea ocazia să alegi ceea ce ți se potrivește și să astfel să capeți mult mai multă încredere în tine.

Reclamă

Shaggy Pixie Cut

Acest tip de tunsoare este potrivită femeilor care își doresc părul scurt. Tunsoarea pixie este în general ușor de întreținut.

Combinată cu tunsoarea shaggy, acest tip de tunsoare este potrivită femeilor care au un păr aspru. Aceasta se aranjează extrem de ușor și te poate ajuta să pari mult mai tânără.

Birkin Bangs

Dacă îți dorești o tunsoare care să-ți încadreze în mod armonios fața și să o facă să pară mai alungită și mai subțire, atunci aceasta este tunsoarea ideală pentru tine.

Apărută la începutul anilor 2000, această tunsoare s-a întors din nou în atenția doamnelor, scriu publicațiile internaționale. Jenna Ortega este una dintre adeptele acestui look chic și elegant.

Goddess Braids

Dacă ai părul lung, atunci îți va fi foarte ușor să treci la codițe. Codițele împletite sunt ideale pentru toamna aceasta.

Este o coafură care necesită foarte multă atenție. Codițele împletite au nevoie de o îngrijire specială, astfel că dacă alegi această coafură trebuie să ai la îndemână multă răbdare.

Long Layers

Toamna aceasta revine în atenția doamnelor și domnișoarelor coafura de tip long layers. Este o tunsoare ideală pentru persoanele care nu-și doresc să renunțe la părul lor lung.

Este o coafură recomandată tuturor femeilor, indiferent de forma feței. Această tunsoare te ajută să încadrezi frumos orice tip de formă a feței.

Blunt Bob

Din lista cu trenduri în materie de coafuri nu putea să lipsească tunsoarea blunt bob. Această coafură reprezintă o reinterpretare a tunsorii bob clasic.

Este o tunsoare care conferă părului mai mult volum și mai multă textură. La final vei avea parte de un look fresh și tineresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×