Reclamă

Tunsoarea toamnei 2023 – Supermodel Cut. Se potrivește oricărei femei și pune în evidență trăsăturile feței

Tunsoarea toamnei 2023 este considerată a fi Supermodel Cut. Aceasta a câștigat tot mai multă popularitate, iar femeile din lumea întreagă par să fie atrase de ea. Este potrivită indiferent de forma feței și reușește să scoată în evidență trăsăturile frumoase ale oricărei doamne și domnișoare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 septembrie 2023, 6:59

Toamna aceasta vine cu noi tendințe în materie de coafuri. Printre acestea se numără și Supermodel Cut, o tunsoare inspirată din imaginea modelelor care au făcut senzație la începutul anilor 1990. Este o tunsoare care nu necesită foarte mult timp pentru a fi aranjată și care te va face să te simți mai puternică și mai încrezătoare în imaginea pe care o ai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsoarea toamnei 2023 – Supermodel Cut

Spune adio vârfurilor despicate și îmbrățișează o nouă coafură, una în straturi. Tunsoarea Supermodel Cut este o adaptare a tunsorii butterfly și este cunoscută în special printre modelele care s-au lansat la începutul anilor 1990. Cindy Crawford este una dintre vedetele celebre care au popularizat tot mai mult acest tip de coafură.

Straturile încadrează fața într-un mod avantajos oricărei fizionomii. Dacă ești una dintre femeile care au părul fin și moale, atunci această tunsoare îți va oferi mai multă textură și mai mult volum.

Este o tunsoare ideală pentru orice doamnă și domnișoară. Află mai multe și despre cea mai potrivită coafură pentru femeile care au peste 40 de ani.

Reclamă

Alte tunsori care sunt la modă toamna aceasta

Toamna aceasta aduce noi tendințe în materie de coafuri. Dacă vrei să ai parte de o schimbare, atunci descoperă mai jos câteva modele din care să te inspiri.

Vei avea ocazia să alegi ceea ce ți se potrivește și să astfel să capeți mult mai multă încredere în tine.

Reclamă

Shaggy Pixie Cut

Acest tip de tunsoare este potrivită femeilor care își doresc părul scurt. Tunsoarea pixie este în general ușor de întreținut.

Combinată cu tunsoarea shaggy, acest tip de tunsoare este potrivită femeilor care au un păr aspru. Aceasta se aranjează extrem de ușor și te poate ajuta să pari mult mai tânără.

Birkin Bangs

Dacă îți dorești o tunsoare care să-ți încadreze în mod armonios fața și să o facă să pară mai alungită și mai subțire, atunci aceasta este tunsoarea ideală pentru tine.

Apărută la începutul anilor 2000, această tunsoare s-a întors din nou în atenția doamnelor, scriu publicațiile internaționale. Jenna Ortega este una dintre adeptele acestui look chic și elegant.

Goddess Braids

Dacă ai părul lung, atunci îți va fi foarte ușor să treci la codițe. Codițele împletite sunt ideale pentru toamna aceasta.

Este o coafură care necesită foarte multă atenție. Codițele împletite au nevoie de o îngrijire specială, astfel că dacă alegi această coafură trebuie să ai la îndemână multă răbdare.

Long Layers

Toamna aceasta revine în atenția doamnelor și domnișoarelor coafura de tip long layers. Este o tunsoare ideală pentru persoanele care nu-și doresc să renunțe la părul lor lung.

Este o coafură recomandată tuturor femeilor, indiferent de forma feței. Această tunsoare te ajută să încadrezi frumos orice tip de formă a feței.

Blunt Bob

Din lista cu trenduri în materie de coafuri nu putea să lipsească tunsoarea blunt bob. Această coafură reprezintă o reinterpretare a tunsorii bob clasic.

Este o tunsoare care conferă părului mai mult volum și mai multă textură. La final vei avea parte de un look fresh și tineresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×