Reclamă

Coafuri pentru femeile care vor un look tineresc. Ce recomandă specialiștii în beauty după vârsta de 50 de ani

Specialiștii în beauty vorbesc despre câteva coafuri pentru femeile care vor un look tineresc. În ultima vreme au apărut noi preferințe în materie de tunsori. Acestea sunt adoptate în special de femeile care au trecut de vârsta de 50 de ani.

Publicat: 12 aprilie 2023, 6:39

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru are nevoie de mai multă grijă. La fel se întâmplă și în cazul părului, care are nevoie de o grijă aparte. Părul devine mult mai fragil în timp. Mai mult, acesta își poate schimba textura și culoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pentru femeile care vor un look tineresc

Pentru femeile care vor un look tineresc se recomandă coafurile care să le avantajeze trăsăturile feței și care să ascundă micile imperfecțiuni de pe chip. Aceste idei de coafuri au rolul de a ascunde ridurile fine sau semnele de îmbătrânire. Sute de femei aleg să-și schimbe coafura în această perioadă a anului, tocmai pentru a avea un look nou și fresh.

Dacă nu ești hotărâtă cum anume să te tunzi, atunci ia în calcul una dintre propunerile de mai jos. Te invităm să descoperi și câteva metode de stilizare a părului alb. Uite care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe.

Părul lung și drept

Multe persoane sunt de părere că părul lung îmbătrânește o persoană. Însă specialiștii în beauty spun că lucrurile nu stau întotdeauna așa. O coafură aleasă cu înțelepciune poate face minuni în ceea ce privește aspectul de ansamblu al unei doamne.

Reclamă

Părul lung și drept este ideal pentru femeile care vor să ascundă semnele de îmbătrânire din jurul ochilor, mai ales dacă ai ales o coafură cu breton.

Naomi Campbell, în vârstă de 52 de ani, este una dintre vedetele care aleg să-și poarte în continuare părul lung și drept, iar aparițiile sunt tot timpul strălucitoare.

Reclamă

Pixie cu volum

Tot pe lista de coafuri care te întineresc se află și tunsoarea pixie cu volum. Această tunsoare îți pune în evidență trăsăturile feței, îți alungesc chipul și un mai mult accent în zona pomeților, care apr mult mai ridicați.

Jane Fonda este una dintre adeptele acestei tunsori și o poartă tot timpul plină de încredere. Este o tunsoare potrivită pentru o femeie care își dorește să iasă din zona de confort.

Bob clasic

Tunsoarea bob nu pare că se va demoda vreodată. Este o tunsoare clasică și elegantă. Aceasta este aleasă în special de femeile care au peste 50 de ani deoarece face chipul să pară mult mai tânăr și mai luminos.

Această tunsoare este ideală pentru doamnele care vor o schimbare, dar nu una radicală. Este o modalitate perfectă de a avea un look nou, dar sigur și elegant, spun specialiștii pentru Good HoseKeeeping.com.

Lob cu volum

Tunsoarea lob cu volum nu este departe de tunsoarea bob. Aceasta conferă volum părului, volum de care are atât de multă nevoie după o anumită vârstă. Această tunsoare presupune că părul este lăsat mai lung, de obicei până în zona umerilor.

Este una dintre tunsorile adorate de multe actrițe de la Hollywood și anual este aleasă de milioane de femei din lumea întreagă.

Spunky Crop

Această tunsoare este asemănătoare cu tunsoarea pixie. Părul tău va avea volum și va fi mereu pregătit pentru o ieșire în oraș.

Această tunsoare nu necesită foarte multă atenție pentru a fi îngrijită. Este o coafură care se aranjează destul de rapid și cu puțin efort. Judi Dench este una dintre personalitățile care adoră această tunsoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×