Reclamă

Coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Tunsori potrivite pentru orice doamnă

Specialiștii în beauty vin în ajutor cu idei de coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Aceștia îți oferă câteva surse de inspirație cu cele mai recente idei de tunsori. În ultimii ani, trendurile s-au schimbat și multe coafuri clasice au revenit în atenția doamnelor.

Publicat: 3 aprilie 2023, 6:09

Alegerea tunsorii ideale poate fi foarte dificil de făcut. Atunci când alegi o coafură potrivită trebuie să ai în vedere mai multe criterii. De multe ori femeile care au trecut peste vârsta de 60 de ani aleg să-și țină părul scurt.

Coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani

Coafura trebuie să te reprezinte, indiferent de vârsta pe care o ai. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, trăsăturile chipului nostru se schimbă. Din acest motiv este important să optăm pentru produse care să ne pună în valoare trăsăturile și să ne ascundă micile imperfecțiuni.

Această regulă trebuie aplicată și în materie de coafuri. Anumite tunsori sunt mult mai potrivite pentru o femeie care are peste 60 de ani. Acestea i-ar putea pune mult mai bine chipul în valoare.

Bob blond

Tunsoarea bob este una dintre cele mai îndrăgite tunsori din întreaga lume. Aceasta este potrivită pentru orice femeie, indiferent de vârata sa. Este o tunsoare clasică și elegantă. Avantajul acestei tunsori este faptul că îi oferă mai mult volum părului.

Reclamă

În plus este o tunsoare care se stilizează ușor și rapid. În cele mai multe cazuri nu vei avea nevoie de foarte multe produse de înfrumusețare pentru a-ți pune în valoare tunsoarea bob.

Tunsoarea bob blond este ideală pentru femeile care au peste 60 de ani, spun specialiștii. Nuanța de blond platinat este potrivită pentru o femeie încrezătoare și dornică se se afirme.

Tunsoarea Pixie

Reclamă

Tunsoarea pixie este una dintre tunsorile preferate ale vedetelor de la Hollywood. Această coafură este ideală pentru femeile care vor să se afirme. În general se recomandă acest look doamnelor care au peste 60 de ani, deoarece scoate în evidență zona ochilor și ascunde micile imperfecțiuni.

Tunsoarea pixie îți va pune foarte frumos chipul în valoare și nu va aduce umre pe acesta. În acest mod chipul tău va părea mult mai luminos, iar micile imperfecțiuni nu vor fi scoase în evidență din cauza umbrelor create de păr.

Păr scurt cu balayage

Femeile care au peste 60 de ani aleg de multe ori tunsori cu părul scurt. Părul lung este mult mai dificil de întreținut după vârsta de 60 de ani.

Acesta își pierde din proprietăți și devine mult mai sensibil. Pentru a avea mai mult volum și un look tineresc, de multe ori se recomandă tunsori pentru părul scurt. Părul scurt cu balayage este potrivit pentru orice doamnă cochetă. Această tunsoare scoate în evidență trăsăturile feminine și ascunde imperfecțiunile.

Bob cu breton

Tunsoarea bob cu breton este perfectă dacă vrei să atragi atenția în zona ochilor și a pomeților. Această coafură încadrează foarte frumos chipul. În plus, specialiștii spun că este una dintre tunsorile ideale pentru femeile care au fața rotundă.

Această tunsoare este elegantă, clasică și ușor de stilizat. Se recomandă femeilor care sunt mereu pe grabă. Dacă te numeri printre femeile care sunt active chiar și după 60 de ani, atunci această tunsoare este potrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×