Reclamă

Coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Tunsori potrivite pentru orice doamnă

Specialiștii în beauty vin în ajutor cu idei de coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Aceștia îți oferă câteva surse de inspirație cu cele mai recente idei de tunsori. În ultimii ani, trendurile s-au schimbat și multe coafuri clasice au revenit în atenția doamnelor.

Publicat: 3 aprilie 2023, 6:09
O femeie frumoasă cu părul grizonat pentru a ilustra că poartă o coafură ideală pentru doamnă care are peste 60 de ani
Specialiștii în beauty vin în ajutor cu idei de coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Aceștia îți oferă câteva surse de inspirație / Shutterstock

Alegerea tunsorii ideale poate fi foarte dificil de făcut. Atunci când alegi o coafură potrivită trebuie să ai în vedere mai multe criterii. De multe ori femeile care au trecut peste vârsta de 60 de ani aleg să-și țină părul scurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani

Coafura trebuie să te reprezinte, indiferent de vârsta pe care o ai. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, trăsăturile chipului nostru se schimbă. Din acest motiv este important să optăm pentru produse care să ne pună în valoare trăsăturile și să ne ascundă micile imperfecțiuni.

Această regulă trebuie aplicată și în materie de coafuri. Anumite tunsori sunt mult mai potrivite pentru o femeie care are peste 60 de ani. Acestea i-ar putea pune mult mai bine chipul în valoare.

Bob blond

Tunsoarea bob este una dintre cele mai îndrăgite tunsori din întreaga lume. Aceasta este potrivită pentru orice femeie, indiferent de vârata sa. Este o tunsoare clasică și elegantă. Avantajul acestei tunsori este faptul că îi oferă mai mult volum părului.

Reclamă

În plus este o tunsoare care se stilizează ușor și rapid. În cele mai multe cazuri nu vei avea nevoie de foarte multe produse de înfrumusețare pentru a-ți pune în valoare tunsoarea bob.

Tunsoarea bob blond este ideală pentru femeile care au peste 60 de ani, spun specialiștii. Nuanța de blond platinat este potrivită pentru o femeie încrezătoare și dornică se se afirme.

Tunsoarea Pixie

Reclamă

Tunsoarea pixie este una dintre tunsorile preferate ale vedetelor de la Hollywood. Această coafură este ideală pentru femeile care vor să se afirme. În general se recomandă acest look doamnelor care au peste 60 de ani, deoarece scoate în evidență zona ochilor și ascunde micile imperfecțiuni.

Tunsoarea pixie îți va pune foarte frumos chipul în valoare și nu va aduce umre pe acesta. În acest mod chipul tău va părea mult mai luminos, iar micile imperfecțiuni nu vor fi scoase în evidență din cauza umbrelor create de păr.

Păr scurt cu balayage

Femeile care au peste 60 de ani aleg de multe ori tunsori cu părul scurt. Părul lung este mult mai dificil de întreținut după vârsta de 60 de ani.

Acesta își pierde din proprietăți și devine mult mai sensibil. Pentru a avea mai mult volum și un look tineresc, de multe ori se recomandă tunsori pentru părul scurt. Părul scurt cu balayage este potrivit pentru orice doamnă cochetă. Această tunsoare scoate în evidență trăsăturile feminine și ascunde imperfecțiunile.

Bob cu breton

Tunsoarea bob cu breton este perfectă dacă vrei să atragi atenția în zona ochilor și a pomeților. Această coafură încadrează foarte frumos chipul. În plus, specialiștii spun că este una dintre tunsorile ideale pentru femeile care au fața rotundă.

Această tunsoare este elegantă, clasică și ușor de stilizat. Se recomandă femeilor care sunt mereu pe grabă. Dacă te numeri printre femeile care sunt active chiar și după 60 de ani, atunci această tunsoare este potrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×