Reclamă

Coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Tunsori potrivite pentru orice doamnă

Specialiștii în beauty vin în ajutor cu idei de coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani. Aceștia îți oferă câteva surse de inspirație cu cele mai recente idei de tunsori. În ultimii ani, trendurile s-au schimbat și multe coafuri clasice au revenit în atenția doamnelor.

Publicat: 3 aprilie 2023, 6:09

Alegerea tunsorii ideale poate fi foarte dificil de făcut. Atunci când alegi o coafură potrivită trebuie să ai în vedere mai multe criterii. De multe ori femeile care au trecut peste vârsta de 60 de ani aleg să-și țină părul scurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pentru femeile care au peste 60 de ani

Coafura trebuie să te reprezinte, indiferent de vârsta pe care o ai. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, trăsăturile chipului nostru se schimbă. Din acest motiv este important să optăm pentru produse care să ne pună în valoare trăsăturile și să ne ascundă micile imperfecțiuni.

Această regulă trebuie aplicată și în materie de coafuri. Anumite tunsori sunt mult mai potrivite pentru o femeie care are peste 60 de ani. Acestea i-ar putea pune mult mai bine chipul în valoare.

Bob blond

Tunsoarea bob este una dintre cele mai îndrăgite tunsori din întreaga lume. Aceasta este potrivită pentru orice femeie, indiferent de vârata sa. Este o tunsoare clasică și elegantă. Avantajul acestei tunsori este faptul că îi oferă mai mult volum părului.

Reclamă

În plus este o tunsoare care se stilizează ușor și rapid. În cele mai multe cazuri nu vei avea nevoie de foarte multe produse de înfrumusețare pentru a-ți pune în valoare tunsoarea bob.

Tunsoarea bob blond este ideală pentru femeile care au peste 60 de ani, spun specialiștii. Nuanța de blond platinat este potrivită pentru o femeie încrezătoare și dornică se se afirme.

Tunsoarea Pixie

Reclamă

Tunsoarea pixie este una dintre tunsorile preferate ale vedetelor de la Hollywood. Această coafură este ideală pentru femeile care vor să se afirme. În general se recomandă acest look doamnelor care au peste 60 de ani, deoarece scoate în evidență zona ochilor și ascunde micile imperfecțiuni.

Tunsoarea pixie îți va pune foarte frumos chipul în valoare și nu va aduce umre pe acesta. În acest mod chipul tău va părea mult mai luminos, iar micile imperfecțiuni nu vor fi scoase în evidență din cauza umbrelor create de păr.

Păr scurt cu balayage

Femeile care au peste 60 de ani aleg de multe ori tunsori cu părul scurt. Părul lung este mult mai dificil de întreținut după vârsta de 60 de ani.

Acesta își pierde din proprietăți și devine mult mai sensibil. Pentru a avea mai mult volum și un look tineresc, de multe ori se recomandă tunsori pentru părul scurt. Părul scurt cu balayage este potrivit pentru orice doamnă cochetă. Această tunsoare scoate în evidență trăsăturile feminine și ascunde imperfecțiunile.

Bob cu breton

Tunsoarea bob cu breton este perfectă dacă vrei să atragi atenția în zona ochilor și a pomeților. Această coafură încadrează foarte frumos chipul. În plus, specialiștii spun că este una dintre tunsorile ideale pentru femeile care au fața rotundă.

Această tunsoare este elegantă, clasică și ușor de stilizat. Se recomandă femeilor care sunt mereu pe grabă. Dacă te numeri printre femeile care sunt active chiar și după 60 de ani, atunci această tunsoare este potrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×