Reclamă

Coafuri pe care bărbații le apreciază la o femeie. Adoră să le vadă la doamne și domnișoare

Dacă te întrebi cum ar fi mai bine să-ți aranjezi părul ca să fii mai atrăgătoare pentru sexul opus, să știi că există o mulțime de coafuri pe care bărbații le apreciază la o femeie. O coafură inspirată îți poate schimba complet înfățișarea și poate oferi stilului tău general o schimbare majoră.

Publicat: 22 mai 2023, 7:46

Obiceiul de a depune eforturi pentru look-ul tău va avea un impact pozitiv asupra încrederii în tine. Tunsoarea potrivită te va face mai încrezătoare în ceea ce privește aspectul fizic, care va fi mai vizibilă pentru domni dacă îți dorești o interacțiune cu ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pe care bărbații le apreciază la o femeie

Deși poate părea o provocare să găsești coafura care te reprezintă, la o privire mai atentă vei descoperi că ai la îndemână suficiente variante chiar și pentru a-ți schimba constant aspectul.

Tunsoarea pixie

O astfel de tunsoare poate fi atrăgătoare, dar necesită mai mult timp pentru coafare. Pixie este o tunsoare scurtă în partea din spate și pe lateralele capului și puțin mai lungă în partea de sus, cu un breton foarte scurt.

Tunsorile moderne pixie arată minunat atunci când sunt coafate și aranjate pe spate. Oricine poate purta o tunsoare pixie, mai ales dacă ești în căutarea unui stil atemporal, ușor de obținut.

Reclamă

Coada de cal elegantă

Cozile de cal sunt coafuri care vor fi întotdeauna la modă pentru femeile de toate vârstele. Există multe tipuri diferite de cozi de cal pe care le poți realiza, dar una dintre cele mai dificile de coafat este coada de cal elegantă.

Coada de cal elegantă are un aspect strălucitor care poate fi purtat la birou și la evenimente formale. Este destul de simplu de strâns, dar e indicat să te asiguri că folosești un elastic de păr rezistent, care nu-ți deteriorează părul.

Reclamă

Bretonul retro

Bretonul rămâne atemporal și se numără printre cele mai cunoscute coafuri pe care bărbații le apreciază la o femeie. Un lucru interesant despre bretonul retro este că, deși obții o nouă coafură, este destul de versatil dacă vrei să-ți schimbi look-ul de la o zi la alta.

Poți adăuga cu ușurință un breton retro în tunsoarea pe care o ai deja. Versatilitatea înseamnă că-ți poți schimba cu ușurință aspectul fără prea mult efort. Practic, bretonul retro poate fi în totalitate expus într-o zi și strâns în următoarea, ceea ce înseamnă că poți obține două coafuri diferite cu o singură tunsoare.

Bobul

Tunsorile bob moderne îmbunătățesc clasicele coafuri bob pentru a le readuce în trend. Se numără printre tunsorile pe care le poți purta în acest sezon și care se află de asemenea pe lista de coafuri pe care bărbații le apreciază la o femeie. Tunsorile bob asimetrice și cele stratificate sunt printre favorite.

Tunsoarea shag

Tunsorile shag adaugă înfățișării tale un aspect elegant. O tunsoare shag este avantajoasă pentru orice lungime de păr. Tunsorile scurte shag sunt interesante și sunt se pot folosi atât pentru părul fin sau gros, cât și pentru părul creț sau drept. Tunsorile shag aplicate pe un păr fin dau senzația de volum, iar tunsorile pentru părul creț sunt grozave pentru a elimina frizz-ul.

Buclele lejere

Buclele lejere reprezintă una dintre cele feminine coafuri pe care bărbații le apreciază la o femeie. Le poți purta oricând, fiind și una dintre cele mai ușor de realizat. Buclele lejere sunt o coafură care se obține ușor, fără efort. Vestea bună este că nu se vor demoda niciodată. Indiferent de tipul tău de păr, buclele lejere se potrivesc aproape pentru orice ocazie și anotimp.

În plus, buclele nu trebuie să fie perfecte. De fapt, se recomandă menținerea acestora puțin dezordonate pentru a nu crea impresia de coafare exagerată.

Părul prins într-o parte

Menținerea părului prins într-o parte este o modalitate rapidă de a-ți pregăti coafura pentru orice situație. Poți să-l porți cu o agrafă cu ștrasuri, fără alte accesorii sau să-l asiguri cu agrafe. Oricum, acest stil înseamnă un efort minim pentru a avea o coafură inspirată.

Părul prins într-o parte poate fi coafat într-o varietate de stiluri: bucle clasice în stilul Hollywood, bucle naturale, cozi de cal, cocuri sau împletituri.

Părul lung și simplu

Părul lung și simplu emană întotdeauna feminitate. Fie că este ondulat sau drept poate face întotdeauna o impresie bună.

Oportunitățile de coafare pentru părul lung sunt nesfârșite atunci când cauți coafuri pe care le apreciază bărbații la o femeie. Cea mai rapidă modalitate de a-ți evidenția părul lung este să investești într-un instrument profesional de coafare.

Tunsoarea în scări

Tunsoare în scări se referă la straturi care se îmbină ușor cu lungimea firelor de păr, creând o tranziție lină între ele. Tunsoarea în scări este de obicei obținută folosind un instrument comun, aparatul de ras. Acesta creează o tehnică fină, de texturare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×