Reclamă

Leni Klum a purtat o eșarfă în loc de fustă. Cum a fost pozată fiica lui Heidi Klum pe străzile din New York

Leni Klum a purtat o eșarfă în loc de fustă. Fiica modelului Heidi Klum a fost pozată pe străzile din New York. Tânăra s-a îndreptat la un eveniment de fashion. Paparazzi au profitat de ocazie și au fotografiat-o din toate unghiurile.

Publicat: 16 februarie 2023, 12:53

Leni Klum se transformă într-o femeie adevărată. Tânăra calcă pe urmele mamei sale și își dorește o carieră de succes în lumea modelingului. De data aceasta a fost invitată să participe la Săptămâna Modei de la New York alături de unele dintre cele mai cunoscute modele din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a purtat o eșarfă în loc de fustă

Heidi Klum are doar motive de mândrie. Fiica sa este este de o frumusețe rară și are în față un viitor strălucitor. Tânăra de 18 ani se bucură de succesul pe care îl are în industria de modeling și fashion. Aceasta a participat la Săptămâna Modei de la New York.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leni Klum într-o cămașă neagră și o fustă confecționată dintr-o eșarfă în timp ce vorbește la telefon
Leni Klum a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la New York / Profimedia Images

De data aceasta a participat singură, mama sa fiind ocupată cu alte proiecte profesionale. Pentru evenimentul select, Leni a ales să poarte o ținută elegantă.

Reclamă

Tânăra de 18 ani și-a făcut apariția într-o cămașă neagră la care a asortat o fustă confecționată dintr-o eșarfă.

Eșarfa i-a fost prinsă cu mare atenție pentru a nu avea parte de un accident vestimentar. La întreaga ținută a asortat o pereche de sandale negre cu toc și un sacou lung alb. Leni Klum a fost surprinsă în timp ce vorbea la telefon, iar ulterior a plecat grăbită la evenimentul de fashion.

Paparazzi au reținut-o preț de câteva momente pentru a-i face câteva fotografii. Alături de Leni s-au aflat și alte vedete de renume, scrie Daily Mail.

Reclamă

Kate Hudson a fost una din surprizele serii la Săptămâna Modei de la New York. Fiica lui Heidi Klum a povestit în trecut despre cariera sa. Tânăra adoră să se afle în lumina reflectoarelor și să facă pictoriale în care apare alături de mama sa.

Ce spune Heidi Klum despre cariera fiicei sale

Leni Klum este o domnișoară în toată regula. Aceasta este invitată tot mai des la evenimente și pozează plină de încredere pe covorul roșu. Recent a fost surprinsă la un eveniment în compania tatălui său. Heidi Klum nu poate decât să fie mândră de fiica sa.

Leni a ales să-i calce pe urme modelului celebru și acum se bucură de un real succes. Deși industria de modeling nu este deloc una ușoară, Heidi spune că are foarte mare încredere în alegerile pe care fiica sa le face. Leni este responsabilă atunci când își alege contractele și negociază singură aspectele legate de acestea.

Atunci când nu este sigură de decizia pe care trebuie să o ia, Leni apelează la sfatul mamei sale. Heidi Klum spune că și-ar fi dorit să aibă curajul fiicei sale la vârsta sa. Vedeta știe că poate avea încredere deplină în Leni. Tânăra de 18 ani este fericită cu ceea ce face și spune că mama sa îi este cea mai mare inspirație.

„Mama mea este o inspirație pentru mine. O iubesc nespus. Ea îmi oferă cele mai bune sfaturi. Iubesc tot ce ține de ea, de munca pe care a făcut-o, de lucrurile pe care le pot învăța din experiența sa. Ador să lucrăm împreună la sesiuni foto”.

Leni și Heidi Klum au pozat împreună pentru o campanie de lenjerie intimă. Cele două au făcut furori cu pozele care au ajuns în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×