Reclamă

Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor

Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer Lopez, „Shotgun Wedding” din Los Angeles.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 7:35 / Actualizat: 23 ianuarie 2023, 14:29

Leni a atras toate privirile alături de cântărețul "Kiss from a Rose". Ei au zâmbit fotografilor în timp ce acesta și-a întins brațul în jurul ei. Tânărul model arăta șic într-o rochie mini neagră fără bretele. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi negri cu vârf ascuțit și un clutch asortat. Rujul roșu și manichiura în aceeași nuanță au completat perfect ținuta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său

Între timp, Seal, în vârstă de 59 de ani, era elegant, dar confortabil. Acesta a purtat o jachetă neagră cu fermoar peste un tricou alb. De asemenea, el a purtat o pereche de pantaloni negri și adidași albi.

Cântărețul și fiica sa au pozat împreună pentru fotografii la evenimentul lui JLo.

Tatăl biologic al lui Leni este omul de afaceri italian Flavio Briatore. Heidi s-a despărțit de el în 2004 în timp ce era însărcinată. Modelul în vârstă de 49 de ani s-a căsătorit cu Seal în 2005, iar el a adoptat-o pe Leni în 2009.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Leni Klum, alături de Seal, la premiera Shotgun Wedding în Los Angeles
Leni a atras toate privirile alături de cântărețul „Kiss from a Rose” / Profimedia Images

În timp ce Heidi și Seal s-au despărțit în 2012. Și-au finalizat divorțul doi ani mai târziu, câștigătorul Grammy a continuat să o crească pe Leni drept fiica sa, iar fostul cuplu a rămas apropiat după despărțirea lor, scrie PageSix.

Leni a fost deschisă cu privire la relația ei cu părinții și a vorbit adesea despre avantajele de a avea doi părinți celebri.

Reclamă

„Este doar un fapt. Părinții mei sunt celebri”, a spus ea pentru People în octombrie 2022. „Am primit ajutor la început și știu că oamenii ar visa să înceapă cu ceea ce am eu. Sunt atât de recunoscătoare că am reușit să iau ceea ce mi-a fost dăruit de mama mea”.

Cu toate acestea, Leni a spus că meritul ei nu ar trebui să scadă pentru că lucrează mult la cariera ei.

„Eu fac munca și pun timp. Acum lucrez pe cont propriu, călătoresc singură, merg la școală”, a spus ea. „Eu și mama avem aceeași dragoste pentru același lucru”.

Care e relația dintre Leni și mama ei

Heidi și Seal s-au despărțit în 2012 și au divorțat în 2014. Leni a călcat pe urmele mamei sale. A filmat recent o campanie de lenjerie intimă cu fostul înger Victoria’s Secret. Duoul mamă-fiică s-a confruntat cu oarecare reacții pentru ședința foto, dar Leni s-a grăbit să-și apere colaborarea.

„Sincer, nu m-am uitat la multe dintre reacții”, a spus ea pentru Page Six în exclusivitate la petrecerea anuală de Halloween a mamei ei în octombrie anul trecut. „Sunt în general mulțumită de campanie și am avut o zi minunată cu mama mea. Cred că fotografiile au ieșit grozave și ne-am distrat minunat”.

Leni a îmbrățișat și ea cariera de model a mamei sale spunând că este mândră că are ocazia să lucreze cu un astfel de profesionist.

„Eu o iubesc. Ea este o inspirație. Doar sfaturile pe care mi le dă, felul în care lucrează, totul despre ea, pot continua și mai departe”, a spus ea, adăugând: „Îmi place să filmez cu ea”.

Heidi, care are alți trei copii cu Seal, s-a căsătorit în 2019 cu artistul Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Seal, la rândul său, nu s-a recăsătorit, dar Page Six a scris în 2021 că se întâlnește cu fosta sa asistentă personală, Laura Strayer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×