Reclamă

Regina Letizia și Regele Felipe au fost în Angola pentru o vizită de stat de trei zile. Cei doi soți au uimit cu ținutele lor elegante

Regina Letizia și Regele Felipe au fost în Angola pentru o vizită de stat de trei zile. Cei doi soți au uimit cu ținutele lor elegante. Chiar dacă au purtat preponderent haine închise a culoare, eleganța lor nu a fost trecută cu vederea.

Publicat: 9 februarie 2023, 12:34

Regina, în vârstă de 50 de ani, arăta extrem de elegantă atunci când i s-a alăturat soțul ei, în vârstă de 54 de ani, și echipei lor pentru a se îmbarca la bordul aeronavei. Cuplul a mers în tandem în timp ce covorul roșu a fost întins pentru plecarea lor de pe aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia și Regele Felipe au fost în Angola

Aceștia au fost într-o vizită oficială pentru o întâlnire ministrul de externe al țării, Jose Manuel Albares Bueno. Aceasta a fost prima vizită de stat a cuplului într-o țară din Africa. Cei doi au avut o serie de angajamentele oficiale acolo, scrie DailyMail.

La plecarea din Spania, cei doi au avut ținute elegante, dar confortabile. Au optat pentru paltoane negre de iarnă din lână pentru a se proteja de vremea rece de februarie. În Spania, Regina Letizia a purtat un palton lung și elegant, pantaloni negri drepți, cizme din piele, cu un toc jos.

Ea a accesorizat ținuta cu cercei aurii simpli, la modă. Între timp, soțul ei purta un costum negru tradițional, cămașă albă și pantofi. Ambele ținute aproape în întregime monocromatice prezentau o mică pată de culoare dată. Aceasta a fost dată de puloverul Letiziei și de cravata Regelui Felipe. Cravata lui discretă părea să fie albă, cu un simplu design floral roz închis sau roșu.

Regina este o mare fană a rozului. Anterior a purtat un ansamblu în întregime fucsia când a vizitat un spital de copii din Madrid. Avionul lor oficial era acoperit cu însemne regale, inclusiv steaguri care purtau stema Regelui.

Reclamă

Cum au fost fotografiați alături de Președintele și Prima Doamnă a Angolei

Aceștia au fost cazați în Luanda, capitala Angolei, și au fost găzduiți de președintele, João Lourenço, în timpul vizitei lor. Regina a petrecut timp cu Prima Doamnă a Angolei, Ana Afonso Dias Lourenço. Aceasta din urmă este un economist calificat și un militant al drepturilor femeilor.

Cei doi au fost fotografiați de asemenea alături de Prima Doamnă a Angolei, Ana Afonso Dias Lourenço și Președintele João Lourenço. La întâlnire, cei doi regi ai Spaniei au purtat tot ținute închise la culoare.

Reclamă

Regina Letizia a optat pentru o rochie cu buline albe, midi, pantofi negri cu toc, o geantă neagră, machija discret și cercei cu perle. Prima doamnă a Angolei a optat pentru un costum cu sacou și fustă, tot în nuanțe de alb și negru, cu mici detalii florale la baza sacolului.

Regina Letizia alături de Regele Felipe într-o vizită în Angola
Aceștia au fost cazați în Luanda, capitala Angolei, și au fost găzduiți de președintele, João Lourenço, în timpul vizitei lor / Profimedia Images

Regele Felipe a optat și la întâlnirea oficială tot pentru un costum negru. Acesta a fost asortat cu o cămașă albă și o cravată roșie. Președintele João Lourenço a îmbrăcat tot un costum negru cu cămașă albă. Pata de culoare a fost dată de cravata de culoare roz pal.

Regelui Felipe și Reginei Letizia nu li s-au alăturat fiicele lor, Leonor, în vârstă de 17 ani, Prințesa Asturiei, și Prințesa Infanta, în vârstă de 15 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×