Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută casual în Asturia. Majestatea Sa a fost fotografiată alături de Prințesa Leonor

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută casual în Asturia. Majestatea Sa i-a avut alături pe Regele Felipe al VI-lea și pe fiica lor, Prințesa Leonor. Cei trei au fost împreună și s-au bucurat de timp de calitate.

Publicat: 1 noiembrie 2022, 8:03 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:36

Familia regală spaniolă a vizitat parohia Cadavéu din Valdés pentru a sărbători distincția Asturiei, care este acum la cea de-a 33-a ediție. Premiul a fost dat orașului pentru că "s-a remarcat într-un mod notabil în apărarea și conservarea cadrului său natural, de mediu, a patrimoniului său istoric și cultural".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută casual în Asturias

Prințesa Leonor este Prințesa Asturiei. Regina Letizia a optat pentru un look smart casual pentru ieșirea în public. Ea a purtat un tricou alb-negru cu dungi și pantaloni negri, mulați. Și-a completat look-ul cu pantofi din piele neagră, scrie DailyMail.

Regina spaniolă, în vârstă de 50 de ani, și-a purtat șuvițele brunete libere pentru această ocazie. Ea și-a păstrat machiajul natural în timp ce saluta localnicii și vorbea cu copiii ce erau îmbrăcați în portul tradițional.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regii Spaniei, alături de una dintre fiicele lor, la un eveniment
Prințesa Leonor este Prințesa Asturiei / Profimedia Images
Reclamă

Fiica ei cea mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, era la fel de elegantă ca mama ei. Aceasta a purtat un pulover roz și pantaloni cargo albi. Adolescenta și-a prins părul blond într-o coadă de cal, la spate.

Leonor are o soră mai mică, pe Sofia. Mezina familiei regale spaniole studiază la UWC Atlantic College din Țara Galilor din septembrie 2021. Ea s-a întors însă acasă în Spania pentru jumătate de semestru.

Familia regală spaniolă s-a întâlnit ieri cu câștigătorii Premiilor Prințesa Asturiei la Oviedo, în Principatul Asturiei din nordul țării.

Reclamă

Premiile Prințesa Asturiei sunt o serie de premii anuale acordate în Spania de Fundația Prințesa Asturiei persoanelor, entităților sau organizațiilor din întreaga lume care fac realizări notabile în științe, științe umaniste și afaceri publice.

Fiecare beneficiar prezent la ceremonie primește o diplomă, o sculptură creată în mod expres pentru aceste premii de sculptorul spaniol Joan Miró și o broșă cu emblema Fundației.

Există, de asemenea, un premiu în bani în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare categorie. Această sumă este împărțită dacă categoria are mai mulți câștigători.

Ce se întâmplă cu Prințesa Leonor a Spaniei

Leonor, care și-a început al doilea an la Colegiul UWC Atlantic de la Castelul St Donat din Țara Galilor, urmează să se antreneze cu toate cele trei ramuri ale armatei spaniole din septembrie 2023.

Fiica lui Felipe și a Letiziei va călca pe urmele tatălui ei. Se va antrena cu armata, marina și aviația spaniolă înainte de a continua restul studiilor universitare. Luna trecută, ziarul spaniol El Pais a anunțat că pregătirea militară a lui Leonor va culmina cu o perioadă la bordul navei Juan Sebastián de Elcano, o navă școlară folosită de Marina Spaniolă.

De asemenea, a fost dezvăluit că tânăra prințesă va continua să studieze dreptul la universitate odată ce pregătirea ei cu armata va fi terminată.

Alegerea ei în legătura cu Universitatea pe care o va urma nu a fost încă dezvăluită. Totuși, traiectoria ei educațională este extrem de asemănătoare cu cea a tatălui ei, regele Felipe al VI-lea.

După ce a absolvit liceul la Lakefield College din Canada, Felipe s-a întors în Spania. El a urmat Academia Militară Generală din Zaragozo și a continuat să studieze la Școala Militară Navală din Marín. Și-a încheiat antrenamentul cu un semestru la Academia Generală de Aviație din San Javier.

Regele Felipe și-a finalizat pregătirea militară în Juan Sebastián Elcano. Regalul spaniol a continuat să studieze dreptul la Universitatea Autonomă din Madrid.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×