Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută casual în Asturia. Majestatea Sa a fost fotografiată alături de Prințesa Leonor

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută casual în Asturia. Majestatea Sa i-a avut alături pe Regele Felipe al VI-lea și pe fiica lor, Prințesa Leonor. Cei trei au fost împreună și s-au bucurat de timp de calitate.

Publicat: 1 noiembrie 2022, 8:03 / Actualizat: 1 noiembrie 2022, 10:59

Familia regală spaniolă a vizitat parohia Cadavéu din Valdés pentru a sărbători distincția Asturiei, care este acum la cea de-a 33-a ediție. Premiul a fost dat orașului pentru că "s-a remarcat într-un mod notabil în apărarea și conservarea cadrului său natural, de mediu, a patrimoniului său istoric și cultural".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută casual în Asturias

Prințesa Leonor este Prințesa Asturiei. Regina Letizia a optat pentru un look smart casual pentru ieșirea în public. Ea a purtat un tricou alb-negru cu dungi și pantaloni negri, mulați. Și-a completat look-ul cu pantofi din piele neagră, scrie DailyMail.

Regina spaniolă, în vârstă de 50 de ani, și-a purtat șuvițele brunete libere pentru această ocazie. Ea și-a păstrat machiajul natural în timp ce saluta localnicii și vorbea cu copiii ce erau îmbrăcați în portul tradițional.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regii Spaniei, alături de una dintre fiicele lor, la un eveniment
Prințesa Leonor este Prințesa Asturiei / Profimedia Images
Reclamă

Fiica ei cea mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, era la fel de elegantă ca mama ei. Aceasta a purtat un pulover roz și pantaloni cargo albi. Adolescenta și-a prins părul blond într-o coadă de cal, la spate.

Leonor are o soră mai mică, pe Sofia. Mezina familiei regale spaniole studiază la UWC Atlantic College din Țara Galilor din septembrie 2021. Ea s-a întors însă acasă în Spania pentru jumătate de semestru.

Familia regală spaniolă s-a întâlnit ieri cu câștigătorii Premiilor Prințesa Asturiei la Oviedo, în Principatul Asturiei din nordul țării.

Reclamă

Premiile Prințesa Asturiei sunt o serie de premii anuale acordate în Spania de Fundația Prințesa Asturiei persoanelor, entităților sau organizațiilor din întreaga lume care fac realizări notabile în științe, științe umaniste și afaceri publice.

Fiecare beneficiar prezent la ceremonie primește o diplomă, o sculptură creată în mod expres pentru aceste premii de sculptorul spaniol Joan Miró și o broșă cu emblema Fundației.

Există, de asemenea, un premiu în bani în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare categorie. Această sumă este împărțită dacă categoria are mai mulți câștigători.

Ce se întâmplă cu Prințesa Leonor a Spaniei

Leonor, care și-a început al doilea an la Colegiul UWC Atlantic de la Castelul St Donat din Țara Galilor, urmează să se antreneze cu toate cele trei ramuri ale armatei spaniole din septembrie 2023.

Fiica lui Felipe și a Letiziei va călca pe urmele tatălui ei. Se va antrena cu armata, marina și aviația spaniolă înainte de a continua restul studiilor universitare. Luna trecută, ziarul spaniol El Pais a anunțat că pregătirea militară a lui Leonor va culmina cu o perioadă la bordul navei Juan Sebastián de Elcano, o navă școlară folosită de Marina Spaniolă.

De asemenea, a fost dezvăluit că tânăra prințesă va continua să studieze dreptul la universitate odată ce pregătirea ei cu armata va fi terminată.

Alegerea ei în legătura cu Universitatea pe care o va urma nu a fost încă dezvăluită. Totuși, traiectoria ei educațională este extrem de asemănătoare cu cea a tatălui ei, regele Felipe al VI-lea.

După ce a absolvit liceul la Lakefield College din Canada, Felipe s-a întors în Spania. El a urmat Academia Militară Generală din Zaragozo și a continuat să studieze la Școala Militară Navală din Marín. Și-a încheiat antrenamentul cu un semestru la Academia Generală de Aviație din San Javier.

Regele Felipe și-a finalizat pregătirea militară în Juan Sebastián Elcano. Regalul spaniol a continuat să studieze dreptul la Universitatea Autonomă din Madrid.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×