Reclamă

Regina Letizia a purtat un costum roșu din piele. Majestatea Sa și Regele Felipe au participat la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt 2022

Regina Letizia a purtat un costum roșu din piele. Majestatea Sa a fost din nou elegantă fără efort. Regele Felipe și soția sa au participat la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt.

Publicat: 22 octombrie 2022, 7:13

Regina, în vârstă de 50 de ani, a îmbrăcat un sacou și o fustă asortată, adăugând o notă de culoare look-ului ei. Ea a purtat jacheta fără rever peste o bluză albă, care prezenta detalii cu volane. Ea și Regele Felipe al VI-lea participau la Târgului Internațional de Carte de la Frankfurt 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a purtat un costum roșu din piele

Regina și-a completat ținuta cu un clutch pentru a se accesoriza. A purtat o pereche de pantofi cu toc în nuanțe asemănătoare. Letizia și-a coafat părul șaten în bucle lejere și a optat pentru un machiaj simplu care i-a accentuat tenul impecabil, scrie DailyMail.

Soțul ei, în vârstă de 54 de ani, a arătat și el elegant într-un costum bleumarin. El l-a purtat cu o cravată roșie. Cei doi au fost fotografiați zâmbind și discutând cu oamenii din mulțime în timpul vizitei oficiale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, elegantă, într-o ținută roșie
Regina Letizia a purtat un costum roșu din piele / Profimedia Images
Reclamă

Regele Felipe al VI-lea, în vârstă de 54 de ani, și Regina Letizia a Spaniei se află într-o vizită de stat în Germania. Aceasta a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Ei au zâmbit în timp ce vorbeau cu participanții la cel mai mare târg de carte din lume. Evenimentul are loc în perioada 19-23 octombrie 2022. Familia regală a Spaniei este invitatul de onoare la evenimentul din acest an.

„Sperăm că va contribui la promovarea limbii și a culturii spaniole. E nevoie de înțelegerea reciprocă între cele două popoare ale noastre”, a declarat anterior Felipe reporterilor.

Reclamă

Regina Letizia, elegantă la fiecare apariție publică

Cuplul regal a fost invitat special al evenimentului. S-au pozat cu bucurie alături de președintele german Frank-Walter Steinmeier, în vârstă de 66 de ani, și soția sa, Elke Buedenbender, în vârstă de 60 de ani. Atunci, Regina Letizia a îmbrăcat și o superbă rochie fucsia în timpul unei vizite la istorica Poartă Brandenburg din Berlin.

Structura este un simbol al reunificării Germaniei de după Războiul Rece, deși a fost construită de fapt în 1791. Letizia a purtat atunci o rochie lungă, roz aprins, cu un pardesiu bej elegant, cu o pereche de pantofi cu tocuri într-o nuanță similară.

De asemenea a purtat în mână o geantă florală, colorată. Între timp, Regele Felipe a fost primit cu onoruri militare de către președintele Frank-Walter Steinmeier la Palatul Bellevue al șefului statului german din Berlin.

Recent, Regina Letizia a purtat mai multe ținute destul de îndrăznețe pentru mediul din care ea face parte. Majestatea Sa a participat la o cină de gală în timpul unei vizite de stat în Germania, arătând uimitor într-o rochie Stella McCartney.

El a spus că Germania și Spania sunt „unite de principiile libertății, democrației și statului de drept”.

Felipe a adăugat: „În sfârșit suntem aici. Suntem foarte fericiți că se întâmplă acest lucru”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×