Reclamă

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski la funeraliile Reginei Elisabeta. Soția Prințului William a găzduit o audiență privată la Palatul Buckingham

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski la funeraliile Reginei Elisabeta. Soția Prințului William a găzduit o audiență privată la Palatul Buckingham. Prima doamnă a Ucrainei s- alăturat liderilor din întreaga lume pentru a participa la ultimele momente în care oamenii își pot lua la revedere de la monarhul Marii Britanii.

Publicat: 19 septembrie 2022, 10:39

Prințesa de Wales i-a surprins pe admiratorii Casei Regale într-o ținută semnată de Catherine Walker. Soția Prințului William și-a dorit foarte mult să aibe parte de o întâlnire privată cu Olena. Poporul ucrainean continuă să treacă prin momente dificile din cauza războiului cu Rusia. Totuși, Kate a reușit să poarte o discuție îmbucurătoare pentru Olena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski la funeraliile Reginei Elisabeta

Olena Zelenski și alți 2.000 de participanți urmează să fie prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta. Cu o zi înainte ca Regina să fie condusă pe ultimul drum, la Palatul Buckingham s-a ținut un dineu oficial. La acesta au participat o parte din liderii din întreaga lume care au venit să-și ia rămas bun de la monarhul Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini cu de la Palatul Buckingham în Galeria Foto!

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski într-o încăpere de la Palatul Buckingham
Olena s-a alăturat celor 500 de persoane care vor participa la ceremonia privată de înmormântare care se va ține la Westminster Abbey / Profimedia Images

Prințul William a fost alături de tatăl său, Regele Charles. Cei doi au fost văzuți purtând discuții cu invitații prezenți. Totodată, Kate Middleton s-a angajat în câteva discuții, printre care și o audiență privată cu Olena Zelenski. Kate a ales să poarte o rochie neagră, aceasta fiind în continuare în doliu.

Reclamă

Ținuta aleasă a fost extrem de asemănătoare cu cea pe care Kate a purtat-o la funeraliile Prințului Philip în anul 2021. Olena a purtat la rândul său o ținută neagră. Soția Prințului William și Olena și-au adus un ultim omagiu față de Majestatea Sa.

Olena s-a alăturat celor 500 de persoane care vor participa la ceremonia privată de înmormântare care se va ține în decursul zilei de astăzi la Westminster Abbey din Londra.

Alături de Olena se vor afla și Președintele Joe Biden, Emmanuel Macron, Prim-ministrul canadian Justin Trudeau și mulți alții.

Reclamă

Cine a participat la dineul găzduit la Palatul Buckigham

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zeleski la funeraliile Reginei Elisabeta, într-un cadru oficial. Olena a fost invitată la dineul de la Palatul Buckingham. Prima doamnă a Ucrainei a venit singură.

Președintele Ucrainei nu a fost văzut părăsindu-și țara de la începutul războiului cu Rusia din luna februarie a anului acesta. Kate s-a alăturat Familie Regale Britanice la dineul ținut de Regele Charles al III-lea. Peste 30 de membrii din Familii Regale din întreaga lume au luat parte la acest eveniment.

Regina Letizia, Prințul Philip, Regina Mathilde a Belgiei, Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, Președintele Biden, aceștia sunt doar o parte din invitații de renume care au fost întâmpinați la Palatul Buckingham de Charles și soția sa.

Prințul William a stat alături de soția sa. Matesjatea Sa Margareta și Principele Radu au ajuns și ei la dineul de la Palatul Buckingham. Președintele Klaus Iohannis și soția sa au fost invitați la momentul istoric.

Demnitarii sunt invitați să participe la funeralii sub măsuri de maximă siguranță. Aceștia vor merge doar cu mașini oficiale, iar pe tot parcursul zilei vor fi luate măsuri de maximă siguranță pentru liderii străini. Momentul reunește unii din cei mai importanți lideri mondiali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×