Reclamă

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski la funeraliile Reginei Elisabeta. Soția Prințului William a găzduit o audiență privată la Palatul Buckingham

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski la funeraliile Reginei Elisabeta. Soția Prințului William a găzduit o audiență privată la Palatul Buckingham. Prima doamnă a Ucrainei s- alăturat liderilor din întreaga lume pentru a participa la ultimele momente în care oamenii își pot lua la revedere de la monarhul Marii Britanii.

Publicat: 19 septembrie 2022, 10:39

Prințesa de Wales i-a surprins pe admiratorii Casei Regale într-o ținută semnată de Catherine Walker. Soția Prințului William și-a dorit foarte mult să aibe parte de o întâlnire privată cu Olena. Poporul ucrainean continuă să treacă prin momente dificile din cauza războiului cu Rusia. Totuși, Kate a reușit să poarte o discuție îmbucurătoare pentru Olena.

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski la funeraliile Reginei Elisabeta

Olena Zelenski și alți 2.000 de participanți urmează să fie prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta. Cu o zi înainte ca Regina să fie condusă pe ultimul drum, la Palatul Buckingham s-a ținut un dineu oficial. La acesta au participat o parte din liderii din întreaga lume care au venit să-și ia rămas bun de la monarhul Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini cu de la Palatul Buckingham în Galeria Foto!

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zelenski într-o încăpere de la Palatul Buckingham
Olena s-a alăturat celor 500 de persoane care vor participa la ceremonia privată de înmormântare care se va ține la Westminster Abbey / Profimedia Images

Prințul William a fost alături de tatăl său, Regele Charles. Cei doi au fost văzuți purtând discuții cu invitații prezenți. Totodată, Kate Middleton s-a angajat în câteva discuții, printre care și o audiență privată cu Olena Zelenski. Kate a ales să poarte o rochie neagră, aceasta fiind în continuare în doliu.

Reclamă

Ținuta aleasă a fost extrem de asemănătoare cu cea pe care Kate a purtat-o la funeraliile Prințului Philip în anul 2021. Olena a purtat la rândul său o ținută neagră. Soția Prințului William și Olena și-au adus un ultim omagiu față de Majestatea Sa.

Olena s-a alăturat celor 500 de persoane care vor participa la ceremonia privată de înmormântare care se va ține în decursul zilei de astăzi la Westminster Abbey din Londra.

Alături de Olena se vor afla și Președintele Joe Biden, Emmanuel Macron, Prim-ministrul canadian Justin Trudeau și mulți alții.

Reclamă

Cine a participat la dineul găzduit la Palatul Buckigham

Kate Middleton s-a întâlnit cu Olena Zeleski la funeraliile Reginei Elisabeta, într-un cadru oficial. Olena a fost invitată la dineul de la Palatul Buckingham. Prima doamnă a Ucrainei a venit singură.

Președintele Ucrainei nu a fost văzut părăsindu-și țara de la începutul războiului cu Rusia din luna februarie a anului acesta. Kate s-a alăturat Familie Regale Britanice la dineul ținut de Regele Charles al III-lea. Peste 30 de membrii din Familii Regale din întreaga lume au luat parte la acest eveniment.

Regina Letizia, Prințul Philip, Regina Mathilde a Belgiei, Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, Președintele Biden, aceștia sunt doar o parte din invitații de renume care au fost întâmpinați la Palatul Buckingham de Charles și soția sa.

Prințul William a stat alături de soția sa. Matesjatea Sa Margareta și Principele Radu au ajuns și ei la dineul de la Palatul Buckingham. Președintele Klaus Iohannis și soția sa au fost invitați la momentul istoric.

Demnitarii sunt invitați să participe la funeralii sub măsuri de maximă siguranță. Aceștia vor merge doar cu mașini oficiale, iar pe tot parcursul zilei vor fi luate măsuri de maximă siguranță pentru liderii străini. Momentul reunește unii din cei mai importanți lideri mondiali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×