Reclamă

Ce se întâmplă cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a. Nu alegea niciodată aceeași ținută de două ori la evenimentele oficiale

Majestatea Sa a fost întotdeauna un simbol al eleganței. Mulți admiratori ai Casei Regale se întreabă ce se întâmplă cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a. Monarhul nu alegea niciodată aceeași ținută de două ori la evenimentele oficiale.

Publicat: 17 septembrie 2022, 6:00

Regina Elisabeta a atras întotdeauna privirile admirative ale oamenilor. De-a lungul domniei sale îndelungate ea s-a afișat purtând unele dintre cele mai stilate piese vestimentare. Garderboa sa impresionantă a arătat întotdeauna că Majestatea Sa preferă ținutele elegante și bine puse la punct.

Ce se întâmplă cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a nu s-a abătut niciodată de la Protocolul Regal. Majestatea Sa alegea întotdeauna ținute practice, dar elegante, pentru fiecare eveniment oficial.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta într-un costum albastru și o pălărie de aceasși culoare în timp ce este întâmpinată în mod oficial la vizita sa din Scoția
Regina Elisabeta a luat parte la o ceremonie oficială de întâmpinare în cadrul vizitei sale din Scoția / Profimedia Images

Când vine vorba de eticheta evenimentelor publice, Regina știa foarte bine cât de importantă este ținuta aleasă, dar și atitudinea afișată.

Reclamă

Înaintarea în vârstă nu a oprit-o pe Regină să renunțe la ținutele colorate. Mai mult, admiratorii Casei Regale știu că aceasta adora să poarte mănuși și perle la aproape fiecare ținută.

Există o întreagă poveste privind motivul pentru care Regina purta tot timpul mănuși. Un expert regala  dezvăluit recent ce se întâmpla cu hainele purtate de Regina Elisabeta aII-a după un eveniment.

”Ținutele Reginei au fost o sursă constantă de inspirație. Totuși, hainele Reginei erau și o sursă a materialelor realizate de media. Atunci când Regina nu-și mai dorea o ținută o dona personalului său sau o vindea în scopuri caritabile.”

Reclamă

”Exista totuși o condiție pentru a face acest lucru. Toate etichetele trebuiau îndepărtate. Orice indiciu care ar fi putut să denote faptul că acea haină a aparținut Majestății Sale trebuie îndepărtat”.

Astfel, cele mai multe ținute pe care Regina nu le mai considera a fi folositoare ajungeau a fi donate sau vândute.

Cine era responsabil pentru crearea ținutelor purtate de Regina Elisabeta a II-a

Ținutele purtate de Regina Elisabeta a fost de-a lungul timpului create de designeri proprii. Majestatea Sa a purtat mereu haine special create pentru ea, ținute unice care să o reprezinte.

Conform publicațiile internaționale, cele mai multe ținute au fost create la Palatul Buckingham de către Mary Angela Kelly și echipa sa. După moartea Reginei Elisabeta a II-a oamenii au aflat mai multe despre hainele pe care monarhul obișnuia să le poarte.

Angela Kelly, care s-a născut în 1957 la Liverpool, a fost chemată în rolul de designer încă din anul 1993. Anterior aceasta ar fi lucrat ca îngrijitoare pentru un diplomat britanic. Se pare că Angela a fost designerul personal al Reginei începând cu anul 2002.

Angela și Majestatea Sa au avut o colaborare de lungă durată, iar creatoarea de modă s-a asigurat întotdeauna că Regina poartă cele mai apreciate ținute. Pe lângă relația profesională pe care cele două au avut-o se crede că Angela era și una din confidentele de încredere al Reginei Elisabeta a II-a.

Angela Kelly pregătea întotdeauna designul ținutei, iar mai apoi îi punea Reginei la dispoziție mai multe mostre din material pe care Regina să le poată analiza și să-și poată alege preferatul.

Publicațiile externe spun că tot Angela o ajuta pe Regină să se decidă în privința încălțărilor pe care urma să le poarte. Vreme de aproape 20 de ani, Angela Kelly i-a fost de ajutor Reginei în alegerea ținutelor perfecte pentru fiecare eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×