Reclamă

Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a. Întreaga colecție valorează milioane de dolari

Când Regele Charles al III-lea a moștenit un nou titlu după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, probabil că a dobândit și alte obiecte valoarose care îi aparțineau mamei sale. Mulți s-au întrebat cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a, iar acum s-a aflat că fiul ei va intra în posesia lor.

Publicat: 18 septembrie 2022, 7:35

Unele dintre aceste articole vor rămâne parte din Bijuteriile Coroanei. O colecție de obiecte ceremoniale regale expuse public la Turnul Londrei. Cu toate acestea, colecția privată a Reginei, în valoare de milioane de dolari, și compusă din moșteniri de familie, cadouri și obiecte achiziționate chiar de monarh, este de așteptat să fie transmisă membrilor familiei Windsor, începând cu Regele Charles.

Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta

„Este probabil că ea ar dori să transmită obiecte din colecția ei privată celor dragi”, a declarat comentatorul regal Josh Rom pentru New York Post. „Cea mai mare parte a colecției va trece în posesia lui Charles și a Camillei ca Regină Consoartă. Apoi lui Kate, astfel încât să nu rămână nimic mare în testament”.

Potrivit Vanity Fair, colecția regală a început în timpul domniei Reginei Victoria în anii 1800. Fostul monarh a început să colecteze bijuterii pe măsură ce a început expansiunea imperiului britanic. Colecția a continuat să crească în timpul domniei Reginei Maria, care a adunat piese extravagante din timpul călătoriilor sale mondiale. Ea avea legături cu bijutieri și lideri mondiali, a mai scris Vanity Fair.

Regina Elisabeta într-o haină de ceremonie roșie nu va fi prezentă la Palatul Buckingham pentru numirea noului prim ministru
Regina Elisabeta nu va fi prezentă la Palatul Buckingham pentru a numi noul premier britanic. Este pentru prima dată când lipsește în cei 70 de ani de domnie / Getty Images

Multe dintre bijuteriile Reginei Maria au fost dăruite nepoatei ei, Regina Elisabeta a II-a. Aceasta a împrumutat ulterior diverse piese în timpul celor 70 de ani pe tron.

Reclamă

Printre acestea, tiara Cartier Halo care conține 1.000 de diamante, a fost purtată de Kate Middleton la nunta ei. Meghan Markle a purtat Bandeau de diamant în timpul nunții ei, a informat New York Post.

Rom a mai spus pentru Post că este probabil că Regina va lăsa moștenire aceste coroane acelorași membri ai familiei care le-au împrumutat. El a remarcat că dacă acestea sunt lăsate în testamentul ei, beneficiarii ar fi obligați să plătească un impozit de moștenire de 40%.

Având în vedere valoarea unora dintre aceste articole, el a spus că ar putea fi în interesul familiei să lase articolele ca parte a colecției regale.

Reclamă

Care este averea Reginei Elisabeta a II-a

Averea personală a Reginei provine din posesia unor obiecte de artă, bijuterii, investiții și proprietăți imobiliare, prin care Castelul Balmoral din Scoția și Casa Sandringham din Anglia. Împreună, aceste active sunt evaluate la 500 de milioane de dolari, estimează Forbes.

Monarhul Regatului Unit este scutit prin lege de o taxă majoră care îi vizează pe cei bogați la moștenire. E vorba despre impozitul pe proprietate.

Suveranul națiunii nu mai are de achitat pentru impozitele pe moștenire, potrivit The Economist. În acest scop, Regele Charles nu se va confrunta cu impozitul pe moștenire de 40% al Regatului Unit. Dacă s-ar fi întâmplat, ar fi consumat aproximativ 200 de milioane de dolari din averea mamei sale.

Ce se întâmplă cu Crown Estate

Crown Estate va aparține acum Regelui Charles al III-lea în calitate de monarh domnitor al țării. Cu toate acestea, există o problemă: nu este considerată proprietatea sa privată, deoarece este deținută în trust. Asta înseamnă că nu poate vinde activele.

Crown Estate deține active și proprietăți imobiliare evaluate la 34,3 miliarde de dolari, potrivit unui raport financiar recent. Printre acestea se numără Palatul Buckingham, Palatul Kensington și terenuri și proprietăți din Londra și Marea Britanie. Compania masivă de management este supravegheată de o organizație independentă, mai degrabă decât de membrii familiei regale. E vorba despre venituri excedentare plătite Trezoreriei Marii Britanii în fiecare an.

Deși Regele Charles nu poate dispune de bunurile Crown Estate pentru profit personal, Familia Regală se bucură de un câștig financiară nemaipomenit care decurge din deținerea ei. Cel puțin 15% din profiturile din Crown Estate merg către Familia Regală. Se întâmplă prin intermediul „Suveran Grant”, potrivit site-ului web al Familiei Regale.

Crown Estate a obținut un profit de 311 milioane de dolari în cel mai recent an fiscal. Acest lucru înseamnă că aproximativ 47 de milioane de dolari au fost furnizați Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×