Reclamă

Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a. Întreaga colecție valorează milioane de dolari

Când Regele Charles al III-lea a moștenit un nou titlu după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, probabil că a dobândit și alte obiecte valoarose care îi aparțineau mamei sale. Mulți s-au întrebat cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a, iar acum s-a aflat că fiul ei va intra în posesia lor.

Publicat: 18 septembrie 2022, 7:35

Unele dintre aceste articole vor rămâne parte din Bijuteriile Coroanei. O colecție de obiecte ceremoniale regale expuse public la Turnul Londrei. Cu toate acestea, colecția privată a Reginei, în valoare de milioane de dolari, și compusă din moșteniri de familie, cadouri și obiecte achiziționate chiar de monarh, este de așteptat să fie transmisă membrilor familiei Windsor, începând cu Regele Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta

„Este probabil că ea ar dori să transmită obiecte din colecția ei privată celor dragi”, a declarat comentatorul regal Josh Rom pentru New York Post. „Cea mai mare parte a colecției va trece în posesia lui Charles și a Camillei ca Regină Consoartă. Apoi lui Kate, astfel încât să nu rămână nimic mare în testament”.

Potrivit Vanity Fair, colecția regală a început în timpul domniei Reginei Victoria în anii 1800. Fostul monarh a început să colecteze bijuterii pe măsură ce a început expansiunea imperiului britanic. Colecția a continuat să crească în timpul domniei Reginei Maria, care a adunat piese extravagante din timpul călătoriilor sale mondiale. Ea avea legături cu bijutieri și lideri mondiali, a mai scris Vanity Fair.

Regina Elisabeta într-o haină de ceremonie roșie nu va fi prezentă la Palatul Buckingham pentru numirea noului prim ministru
Regina Elisabeta nu va fi prezentă la Palatul Buckingham pentru a numi noul premier britanic. Este pentru prima dată când lipsește în cei 70 de ani de domnie / Getty Images

Multe dintre bijuteriile Reginei Maria au fost dăruite nepoatei ei, Regina Elisabeta a II-a. Aceasta a împrumutat ulterior diverse piese în timpul celor 70 de ani pe tron.

Reclamă

Printre acestea, tiara Cartier Halo care conține 1.000 de diamante, a fost purtată de Kate Middleton la nunta ei. Meghan Markle a purtat Bandeau de diamant în timpul nunții ei, a informat New York Post.

Rom a mai spus pentru Post că este probabil că Regina va lăsa moștenire aceste coroane acelorași membri ai familiei care le-au împrumutat. El a remarcat că dacă acestea sunt lăsate în testamentul ei, beneficiarii ar fi obligați să plătească un impozit de moștenire de 40%.

Având în vedere valoarea unora dintre aceste articole, el a spus că ar putea fi în interesul familiei să lase articolele ca parte a colecției regale.

Reclamă

Care este averea Reginei Elisabeta a II-a

Averea personală a Reginei provine din posesia unor obiecte de artă, bijuterii, investiții și proprietăți imobiliare, prin care Castelul Balmoral din Scoția și Casa Sandringham din Anglia. Împreună, aceste active sunt evaluate la 500 de milioane de dolari, estimează Forbes.

Monarhul Regatului Unit este scutit prin lege de o taxă majoră care îi vizează pe cei bogați la moștenire. E vorba despre impozitul pe proprietate.

Suveranul națiunii nu mai are de achitat pentru impozitele pe moștenire, potrivit The Economist. În acest scop, Regele Charles nu se va confrunta cu impozitul pe moștenire de 40% al Regatului Unit. Dacă s-ar fi întâmplat, ar fi consumat aproximativ 200 de milioane de dolari din averea mamei sale.

Ce se întâmplă cu Crown Estate

Crown Estate va aparține acum Regelui Charles al III-lea în calitate de monarh domnitor al țării. Cu toate acestea, există o problemă: nu este considerată proprietatea sa privată, deoarece este deținută în trust. Asta înseamnă că nu poate vinde activele.

Crown Estate deține active și proprietăți imobiliare evaluate la 34,3 miliarde de dolari, potrivit unui raport financiar recent. Printre acestea se numără Palatul Buckingham, Palatul Kensington și terenuri și proprietăți din Londra și Marea Britanie. Compania masivă de management este supravegheată de o organizație independentă, mai degrabă decât de membrii familiei regale. E vorba despre venituri excedentare plătite Trezoreriei Marii Britanii în fiecare an.

Deși Regele Charles nu poate dispune de bunurile Crown Estate pentru profit personal, Familia Regală se bucură de un câștig financiară nemaipomenit care decurge din deținerea ei. Cel puțin 15% din profiturile din Crown Estate merg către Familia Regală. Se întâmplă prin intermediul „Suveran Grant”, potrivit site-ului web al Familiei Regale.

Crown Estate a obținut un profit de 311 milioane de dolari în cel mai recent an fiscal. Acest lucru înseamnă că aproximativ 47 de milioane de dolari au fost furnizați Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×