Reclamă

Prințul Andrew a purtat un costum simplu la slujba de rugăciune a Reginei Elisabeta. Frații lui au îmbrăcat toți uniforme militare

Cei patru copii ai Reginei Elisabeta au mers în spatele sicriului ei într-o procesiune pe străzile din Edinburgh, Scoția. Ducele de York a apărut în haine diferite de cele ale fraților săi. Mulți s-au întrebat de ce Prințul Andrew a purtat un costum simplu la slujba de rugăciune a Reginei Elisabeta.

Publicat: 13 septembrie 2022, 11:29

Prințul Andrew s-a remarcat în timp ce s-a alăturat fraților și surorilor sale într-un marș sumbru pe străzile din Edinburgh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Andrew a purtat un costum simplu

Ducele de York, în vârstă de 62 de ani, s-a alăturat fraților săi, Regele Charles al III-lea, Prințesa Ana și Prințul Edward, pentru evenimentele funerare în onoarea mamei lor, Regina Elisabeta, la Edinburgh, Scoția. Pentru procesiunea sumbră din spatele sicriului defunctului monarh de la Palatul Holyroodhouse până la Catedrala St. Giles, unde a urmat o slujbă de Ziua Recunoștinței, Andrew se deosebea de frații și sora lui prin faptul că purta un costum închis la culoare, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Andrew, alături de frații lui, la slujba în onoarea Reginei
Ducele de York a apărut în haine diferite de cele ale fraților săi / Profimedia Images

În timp ce Charles, 73 de ani, Anne, 72 de ani și Edward, 58 de ani, fiecare au purtat uniforme militare la primul dintre cele cinci evenimente ceremoniale majore dinaintea înmormântării Reginei, ținuta prințului Andrew a fost diferită. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că el nu mai este un senior care în serviciul regal.

Reclamă

Palatul Buckingham a confirmat că numai membrii care lucrează în slujba Familiei Regale și care dețin grad militar vor purta uniforme militare la evenimentele memoriale ale Reginei.

Pe 19 septembrie, Charles, Anne, Edward și Prințul William sunt așteptați să iasă în vestimentație tradițională pentru procesiune, slujbă de rugăciune, priveghi și înmormântare de stat pentru Majestatea Sa la Westminster Abbey din Londra, urmată de o slujbă de comisie la Capela Sf. George. la Castelul Windsor, unde va fi înmormântată.

Deși Prințul Andrew va fi văzut probabil în haine de doliu la ceremonii, s-a făcut o excepție specială pentru ca el. Are voie să poarte o uniformă militară la priveghiul final, în semn de respect pentru mama și monarhul său. Regina Elisabeta a murit „pașnic” la vârsta de 96 de ani pe 8 septembrie.

Reclamă

Ce activitate a făcut Prințul Andrew pentru Familia Regală

Prințul Andrew a petrecut 22 de ani în Marina Regală, slujind ca pilot de elicopter în Războiul Falkland în 1982. El a fost deposedat de titlurile militare și de patronajul regal de către Regina Elisabeta în ianuarie 2022. A fost acuzat de agresiune sexuală de Virginia Roberts Giuffre, o victimă a lui Jeffrey Epstein, condamnat pentru infracțiuni sexuale.

La înmormântarea Prințului Philip din aprilie 2021, Palatul Buckingham a anunțat că niciun membru înalt al Familiei Regale nu va purta uniforme militare.

În martie, Andrew a participat la Slujba de Ziua Recunoștinței pentru răposatul său tată într-un costum închis la culoare. A procedat așa pentru că astfel era cerut în codul vestimentar.

Regina Elisabeta a sosit la slujba de pomenire pentru iubitul ei soț la brațul celui de-al doilea fiu al ei. Totul s-a întâmplat la numai șase săptămâni după ce acesta a rezolvat procesul cu Giuffre.

„Aceasta arată că îl iubește din toată inima. Îl crede pe fiul ei”, a declarat comentatorul regal Robert Jobson pentru People. „Așa cum a făcut când a făcut o declarație despre Camilla că va deveni Regină consoartă, mulți oameni vor accepta acum cuvântul și judecata Reginei”.

Jobson, autorul cărții Prince Philip’s Century, a adăugat că a existat neliniște în rândul membrilor seniori ai familiei. Cu toate acestea, el a spus că Regina „a insistat”.

„Este oarecum logic să o însoţească pentru că nu are un partener. S-a plătit un acord, dar nu este vinovat de nimic în ochii legii”, a explicat el. „Ea are încredere în Andrew. Chiar dacă el dispare din viața publică, el a putut să-i aducă un omagiu tatălui său. Până la urmă, a fost foarte mândru de serviciul său în Marina Regală, unde a luptat în conflictul Insulelor Falkland”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×