Reclamă

Prințul Andrew a purtat un costum simplu la slujba de rugăciune a Reginei Elisabeta. Frații lui au îmbrăcat toți uniforme militare

Cei patru copii ai Reginei Elisabeta au mers în spatele sicriului ei într-o procesiune pe străzile din Edinburgh, Scoția. Ducele de York a apărut în haine diferite de cele ale fraților săi. Mulți s-au întrebat de ce Prințul Andrew a purtat un costum simplu la slujba de rugăciune a Reginei Elisabeta.

Publicat: 13 septembrie 2022, 11:29

Prințul Andrew s-a remarcat în timp ce s-a alăturat fraților și surorilor sale într-un marș sumbru pe străzile din Edinburgh.

Prințul Andrew a purtat un costum simplu

Ducele de York, în vârstă de 62 de ani, s-a alăturat fraților săi, Regele Charles al III-lea, Prințesa Ana și Prințul Edward, pentru evenimentele funerare în onoarea mamei lor, Regina Elisabeta, la Edinburgh, Scoția. Pentru procesiunea sumbră din spatele sicriului defunctului monarh de la Palatul Holyroodhouse până la Catedrala St. Giles, unde a urmat o slujbă de Ziua Recunoștinței, Andrew se deosebea de frații și sora lui prin faptul că purta un costum închis la culoare, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Andrew, alături de frații lui, la slujba în onoarea Reginei
Ducele de York a apărut în haine diferite de cele ale fraților săi / Profimedia Images

În timp ce Charles, 73 de ani, Anne, 72 de ani și Edward, 58 de ani, fiecare au purtat uniforme militare la primul dintre cele cinci evenimente ceremoniale majore dinaintea înmormântării Reginei, ținuta prințului Andrew a fost diferită. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că el nu mai este un senior care în serviciul regal.

Reclamă

Palatul Buckingham a confirmat că numai membrii care lucrează în slujba Familiei Regale și care dețin grad militar vor purta uniforme militare la evenimentele memoriale ale Reginei.

Pe 19 septembrie, Charles, Anne, Edward și Prințul William sunt așteptați să iasă în vestimentație tradițională pentru procesiune, slujbă de rugăciune, priveghi și înmormântare de stat pentru Majestatea Sa la Westminster Abbey din Londra, urmată de o slujbă de comisie la Capela Sf. George. la Castelul Windsor, unde va fi înmormântată.

Deși Prințul Andrew va fi văzut probabil în haine de doliu la ceremonii, s-a făcut o excepție specială pentru ca el. Are voie să poarte o uniformă militară la priveghiul final, în semn de respect pentru mama și monarhul său. Regina Elisabeta a murit „pașnic” la vârsta de 96 de ani pe 8 septembrie.

Reclamă

Ce activitate a făcut Prințul Andrew pentru Familia Regală

Prințul Andrew a petrecut 22 de ani în Marina Regală, slujind ca pilot de elicopter în Războiul Falkland în 1982. El a fost deposedat de titlurile militare și de patronajul regal de către Regina Elisabeta în ianuarie 2022. A fost acuzat de agresiune sexuală de Virginia Roberts Giuffre, o victimă a lui Jeffrey Epstein, condamnat pentru infracțiuni sexuale.

La înmormântarea Prințului Philip din aprilie 2021, Palatul Buckingham a anunțat că niciun membru înalt al Familiei Regale nu va purta uniforme militare.

În martie, Andrew a participat la Slujba de Ziua Recunoștinței pentru răposatul său tată într-un costum închis la culoare. A procedat așa pentru că astfel era cerut în codul vestimentar.

Regina Elisabeta a sosit la slujba de pomenire pentru iubitul ei soț la brațul celui de-al doilea fiu al ei. Totul s-a întâmplat la numai șase săptămâni după ce acesta a rezolvat procesul cu Giuffre.

„Aceasta arată că îl iubește din toată inima. Îl crede pe fiul ei”, a declarat comentatorul regal Robert Jobson pentru People. „Așa cum a făcut când a făcut o declarație despre Camilla că va deveni Regină consoartă, mulți oameni vor accepta acum cuvântul și judecata Reginei”.

Jobson, autorul cărții Prince Philip’s Century, a adăugat că a existat neliniște în rândul membrilor seniori ai familiei. Cu toate acestea, el a spus că Regina „a insistat”.

„Este oarecum logic să o însoţească pentru că nu are un partener. S-a plătit un acord, dar nu este vinovat de nimic în ochii legii”, a explicat el. „Ea are încredere în Andrew. Chiar dacă el dispare din viața publică, el a putut să-i aducă un omagiu tatălui său. Până la urmă, a fost foarte mândru de serviciul său în Marina Regală, unde a luptat în conflictul Insulelor Falkland”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×