Reclamă

Regina Letizia a îmbrăcat o rochie roșie. Majestatea Sa a participat la o conferință organizată de Asociația Spaniolă Împotriva Cancerului

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie roșie, elegantă. Majestatea Sa a participat la o conferință organizată de Asociația Spaniolă Împotriva Cancerului. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat din nou cu stilul vestimentar impecabil.

Publicat: 8 septembrie 2022, 8:20

Regina Spaniei, în vârstă de 49 de ani, și-a arătat din nou eleganța de care dă dovadă prin stilul vestimentar. Ea a purtat o rochie superbă, când a ieșit la întâlnirea "Tour Del Cancer". Conferința s-a ținut la CaixaForum din orașul Lleida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a îmbrăcat o rochie roșie

Cu o atitudine relaxată, Regina Letizia a purtat tocuri roz completând rochia ei cu imprimeu floral. Aceasta avea un decolteu în V, mâneci fluide și o talie strânsă pentru a-i accentua talia zveltă.

Soția regelui Felipe și-a etalat din nou trăsăturile chipului purtând un machiaj discret care i-a scos ochii în evidență. Părul l-a avut coafat cu multă eleganță în valuri de bucle lejere, scrie DailyMail.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, zâmbitoare, la o conferință
Potrivit Europa Press, Regina Letizia a Spaniei a fost primită de secretarul de stat pentru sănătate / Profimedia Images
Reclamă

Adăugând o notă de strălucire look-ului ei, ea și-a accesorizat ținuta cu bijuterii minimale. De această dată a optat doar pentru cercei cu cerc și un inel auriu. Aceasta a uimit în timp ce zâmbea și făcea cu mâna participanților. De asemenea, a făcut o mulțime de fotografii cu cei prezenți la eveniment.

Potrivit Europa Press, Regina Letizia a Spaniei a fost primită de secretarul de stat pentru sănătate, precum și de alți membri ai guvernului local și ai organizației care a organizat conferința.

Evenimentul, găzduit de Asociația Spaniolă Împotriva Cancerului (AECC), își propune să sporească vizibilitatea și cunoașterea acestei boli în societate.

Reclamă

Unde și-au petrecut Regii Spaniei vacanța de vară

Familia regală spaniolă a fost zărită luna trecută printre turiști în Palma de Mallorca. Regina Letizia a fost fotografiată alături de soțul Regele Felipe al VI-lea și de cele două fiice ale lor, Prințesele Leonor, în vârstă de 16 ani, și Sofia, în vârstă de 15 ani, plimbându-se prin istorica capitală a insulei Baleare.

Familia, care în mod tradițional își petrece vacanța la Palatul Almudaina, reședința lor oficială de vară, a fost văzută de mai multe ori ieșind în Palma. Regina Letizia a optat atunci pentru o cămașă albă, elegantă, și pantaloni scurți cu brâu albastru. Ea a părut relaxată în timp ce mergea alături de fiica ei cea mare, Leonor.

Regina Letizia și-a accesorizat look-ul cu o geantă Ikat Tote în nuanțe de albastru și alb și o pereche de espadrile plate Logo cu o talpă tradițională de iută. Majestatea Sa a purtat pentru acea ieșire și o pereche de ochelari de soare de 160 de lire sterline.

Prințesele Leonor, următoarea moștenitoare a tronului Spaniei, și Sofia, ambele mai înalte decât mama lor, au optat pentru rochii de vară cu modele frumoase ale mărcilor spaniole, însoțite de espadrile tradiționale spaniole.

Surorile se reîntâlnesc pe timp de vară, Leonor întorcându-se de la internatul ei din Marea Britanie pentru a se bucura de o vacanță extinsă în familie pe insula spaniolă.

Regele Felipe a optat pentru un tricou polo albastru pal și pantaloni scurți bej, în timp ce familia mergea pe Carrer de Colom, aproape de celebra catedrală a orașului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×