Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută fucsia. Majestatea Sa a vizitat spitalul de copii din Madrid

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută fucsia. Majestatea Sa a vizitat spitalul de copii din Madrid. Soția Regelui Felipe a purtat un costum roz vibrant și o haină de lână asortată. Alegerea ei a atras toate privirile și a fost fotografiată din toate unghiurile.

Publicat: 26 decembrie 2022, 7:52 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:36

Regina în vârstă de 50 de ani a fost fotografiată purtând ținuta monocromatică fucsia, când a sosit la Spitalul Nino Jesus din Madrid pentru o vizită regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută fucsia

Ținuta statement a înseninat, fără îndoială, ziua mohorâtă, când Letizia a ieșit în capitala Spaniei pentru vizita planificată la spitalul de pediatrie. Soția Regelui Felipe al VI-lea a vizitat pacienții din spital. Acesta a dorit să afle despre un nou proiect de teatru care își propune să dea voce micuților ce sunt tratați acolo, scrie DailyMail.

Ea a ajuns la centru alături de președintele Comunității Madrid, Isabel Diaz Ayuso. Ei au fost însoțiți și de ministrul Educației și Formării Profesionale, Pilar Alegria.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, într-o haină roz, la spitalul de pediatrie din Madrid
Soția Regelui Felipe al VI-lea a vizitat pacienții din spital / Profimedia Images
Reclamă

Regina Letizia a părut bine dispusă în timp ce vorbea cu politicianul Diaz Ayuso. Cei doi au pozat pentru presă în timp ce se apropiau de centrul medical. Cele două femei, împreună cu ministrul Alegria și directorul general al Spitalului de copii, Cesar Adolfo Gomez, păreau relaxate în timp ce zâmbeau pentru camere.

Majestatea Sa și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi negri, simpli, și o curea pentru pantaloni, în aceeași nuanță. Ea a purtat, de asemenea, cercei eleganți din aur cu trei cercuri și un inel de aur în formă ovală.

În funcție de evenimentul la care participă, Regina Letizia alege cele mai potrivite haine. Nu este adepta hainelor scumpe și de cele mai multe ori apare în haine de la brand-uri de mass market. Cu toate acestea, felul în care arată, cum își asortează hainele și eleganța cu care le pune în valoare, o fac pe Regina Spaniei să fie mereu apreciată pentru aspectul ei.

Reclamă

De asemenea, Regina Letizia este recunoscută pentru faptul că poartă aceeași ținută de mai multe ori. O face cu o demnitate ieșită din comun. Aceasta a apărut la un eveniment chiar și cu haine din garderoba soacrei sale și a strălucit în lumina reflectoarelor.

Regina Spaniei preferă ținutele colorate

Regatul a ales numai culori vibrante pentru ținutele ei de la angajamentele recente. Ea a purtat inclusiv roșu la un eveniment de afaceri care a avut loc recent în Madrid.

A arătat elegantă într-o rochie vișinie Massimo Dutti în timp ce participa la cea de-a 15-a aniversare a Fundației „Microfinanzas BBVA” la Palatul Marques de Salamanca. Și-a completat rochia maxi statement cu pantofi stiletto asorți.

Ea a fost, de asemenea, elegantă într-un costum albastru. Ținuta a ales-o când a participat la întâlnirea anuală a directorilor Institutului Cervantes de la Spitalul Regal din Granada la începutul acestei luni.

Regina Letizia a moștenit de la Regina Sofia rolul de președinte de onoare al societății. A participat la întâlnire pentru a evalua performanța organizației pe parcursul anului 2022. De asemenea, a dorit să și stabilească obiectivele pentru anul 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×