Reclamă

Regele Felipe și Regina Letizia au acordat Premiul Francisco Cerecedo. Evenimentul de la care regii Spaniei nu lipsesc niciodată

Regele Felipe și Regina Letizia au acordat Premiul Francisco Cerecedo. Acesta este un premiu acordat de Asociația Jurnaliştilor Europeni (APE), iar evenimentul a avut loc la Hotelul Palace din Madrid. Premiul pentru Jurnalism „Francisco Cerecedo” este un eveniment de bază din calendarul de iarnă al celor doi soți.

Publicat: 30 noiembrie 2022, 11:57

Premiul constă în acordarea sumei de 24.000 de euro și o medalie proiectată de sculptorul Julio López Hernández.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Felipe și Regina Letizia au acordat Premiul Francisco Cerecedo

La această ediție, câștigătoarea a fost Pilar Bonet pentru „rigoarea informațiilor sale, capacitatea ei de a acoperi un teritoriu imens plin de complexități și disponibilitatea ei de a înțelege ce s-a întâmplat cu locuitorii săi când au suferit diferite cataclisme: proiectul comunist, criza lui răsunătoare, provocarea dramatică de a se confrunta cu un nou model economic și apariția unui nou lider autocrat care aruncă în aer toată democratizarea și intenționează să reinventeze vechiul imperiu”. Munca ei a fost de mare ajutor pentru a înțelege războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Fostă jurnalistă, Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, a fost pionul principal al serii. Acest eveniment este unul dintre cele în care de-a lungul timpului Regina Letizia a atras atenția cu stilul ei vestimentar și de cele mai multe ori a fost cea care a atras toate privirile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, într-o rochie midi, albastră
Regele Felipe și Regina Letizia au acordat Premiul Francisco Cerecedo / Profimedia Images
Reclamă

Nici evenimentul din acest an nu a fost o excepție. În 2017, Letizia a purtat o rochie Teresa Helbig. În 2019, a ales o rochie neagră din amestec de lână, decorată cu jacquard floral, marca Dries Van Noten.

În 2020, Regina Letizia a ales o rochie Armani neagră, simplă, în timp ce în 2021 a optat pentru superba ei rochie Hugo Boss Dandora.

Regina Letizia e cunoscută pentru faptul că nu are una dintre cele mai extravagante garderobe. Adesea, soția Regelui Felipe preferă să recicleze ținutele și să le dea un aer nou cu ajutorul accesoriilor.

Reclamă

Cum s-a îmbrăcat Regina Spaniei la eveniment

De data aceasta, Regina Letizia a purtat superba ei rochie Felipe Varela din brocart pe care a purtat-o pentru prima dată în 2018 la premiile Prințesa Asturiei. Rochia este o adevărată piesă. Rochia are diferite nuanțe de albastru și alb, cu mozaic brocart și fire brodate manual.

Rochia de lungime midi are un decolteu barcă cu un croi pe corp. O privire mai atentă asupra detaliilor complicate de broderie ale rochiei.

Letizia și-a accesorizat look-ul cu cerceii ei De Grisogono cu diamante negre pe care îi are în garderobă din 2006. Cerceii uluitori au fost completați de un colier cu pandantiv asortat pe care Letizia nu l-a mai purtat de multă vreme. Soția Regelui Felipe a purtat și clutch-ul negru Felipe Varela și pantofii din piele Prada Saffiano.

Nici inelul ei Karen Hallam nu a lipsit. Joi, Regele Felipe și Regina Letizia vor prezenta Medaliile de Aur pentru Meritul în Arte Plastice 2021 și vor primi în audiență Asociația Activoz din Tenerife.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×