Reclamă

The Road: The Tragedy of One, un nou serial coreean disponibil în AntenaPLAY

The Road: The Tragedy of One este noul serial coreean pe care abonații îl pot viziona în AntenaPLAY. Pe parcursul a 12 episoade, iubitorii de K-drama pot urmări o poveste despre comunitatea înaltei societăți din Coreea de Sud, unde are loc o crimă. Drama aduce în prim-plan și modul în care oamenii cu influență își folosesc puterea în scopuri personale prin manipularea maselor.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 7 iunie 2023, 18:41

The Road: The Tragedy of One este un serial sud-coreean lansat în anul 2021. Regizat de Kim No-won cu Ji Jin-hee și Yoon Se-ah în rolurile principale, serialul e inspirat de cartea lui Rintaro Norizuki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

The Road: The Tragedy of One, disponibil în AntenaPLAY

Serialul The Road: The Tragedy of One spune povestea unei tragedii, a dorințelor ascunse, secretelor bine păstrate și a vinovăției locuitorilor din „Royal the Hill”. Acesta e locul unde trăiesc elitele înaltei societăți, cei mai bogați oameni din Coreea de Sud.

Baek Soo-hyeon (Ji Jin-hee) este o vedetă de televiziune cu convingeri puternice, o persoană publică în care toți au încredere. Cuvintele lui sunt asimilate drept adevărul absolut. În realitate, este un om fără scrupule și va folosi orice mijloace pentru a obține ceea ce își dorește.

Este căsătorit cu Seo Eun-soo (Yoon Se-ah), care este fiica președintelui grupului Jegang, o personalitate influentă în lumea politică și economică.

Într-o noapte ploioasă, au loc o răpire și o crimă. Secretele legate de aceasta duc la tăcere, evitare și confuzie, ceea ce atrage în cele din urmă o altă tragedie. Descoperă și tu o poveste captivantă despre secrete, dorințe, remușcări și salvare!

Reclamă

Ce vezi în AntenaPLAY

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY ai sezoane integrale din cele mai vizionate producții ale momentului. Hotel PortofinoMakari: Sicilian MysteriesPrison Island sau No Boundary se numără printre ele.  

Reclamă

Un alt super serial care este disponibil în AntenaPLAY este O poveste cu zâne. Serialul turcesc e o poveste drama romance lansată în 2022. Cu Alina Boz în rol principal, producția a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea publicului.

Abonații platformei se vor putea bucura în curând de o altă k-drama de succes – A Piece of Your Mind, dar și de sezonul 2 din Hotel Portofino și Makari: Sicilian Mysteries, Forgive Me God, State Secrets sau Disappeared.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group. În plus, aceștia se pot bucura de emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale.

Zeci de filme românești, competiții sportive LIVE pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră, toate sunt disponibile în AntenaPLAY.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×