Reclamă

AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession

Serialul Secret Obsession (Escándalo, Relato de Una Obsession) este cea mai nouă producție disponibilă exclusiv în AntenaPLAY. Abonații platformei pot urmări serialul spaniol începând cu data de 1 iunie.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 31 mai 2023, 15:40 / Actualizat: 7 iunie 2023, 14:50
Un colaj cu imagini din serialul Secret Obsession, disponibil exclusiv în AntenPLAY
În încercarea ei de a se asigura că nimeni nu se amestecă în această relație interzisă, conștientă fiind că a comis o infracțiune, Inés se va lăsa purtată de impuls / AntenaPLAY

AntenaPLAY le oferă abonaților seriale captivante, care îi vor cuceri cu poveștile și intrigile lor. După O poveste cu zână, un serial turcesc care a ajuns în top 5 celor mai vizionate producții la doar cinci zile de la premieră, abonații platformei vor putea vizionat Secret Obsession, un serial spaniol care pormite să îi țină cu sufletul la gură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession

Secret Obsession spune povestea lui Inés (Alexandra Jiménez), o femeie de 42 de ani. Într-un moment dificil din viața ei se scufundă în mare cu gândul de a-și pune capăt vieții.

Salvatorul ei este Hugo (Fernando Lindez), un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv.

În încercarea ei de a se asigura că nimeni nu se amestecă în această relație interzisă, conștientă fiind că a comis o infracțiune, Inés se va lăsa purtată de impuls.

Reclamă

Protagonista nu ezită să ia decizii care îi vor afecta inevitabil pe toți cei din jurul ei.

Alexandra Jiménez are în palmares cinci premii câștigate și peste 12 nominalizări la festivalurile internaționale de film. Actrița de origine spaniolă oferă o interpretare aparte rolului lui Inés.

Povestea din serialul Secret Obsession se desfășoară pe parcursul a opt episoade

În timp ce invită publicul să reflecteze și analizeze evoluția relației dintre Inés și Hugo, serialul Secret Obsession se adâncește în misterele comportamentului uman prin povestea protagonistei, o femeie marcată de complexe și frustrări acumulate în copilăria, căsnicia, dar și perioada ei de maternitate.

Aurora Guerra, regizoarea serialului, a declarat pentru Mediaset.es că Secret Obsession „ne obligă să privim acolo unde, de obicei, preferăm să nu o facem”.

Reclamă

Pentru a înțelege unul dintre motivele serialului, propun spectatorilor jocul schimbării genului protagoniștilor. Astfel, ar fi povestea unui bărbat de patruzeci de ani, disprețuit de soție și fiica sa, afectat de recenta pierdere a unui fiu, fără speranță… Când întâlnește o adolescentă care îi salvează viața. Fizic și emoțional, cu lumina, bucuria si pasiunea ei. Iar bărbatul ajunge să se îndrăgostească nebunește de tânără. Sună cunoscut, nu? Am putut să-l vedem în nenumărate filme ale unor regizori renumiți, de la Woody Allen la Sam Mendes sau Stanley Kubrick.

– Aurora Guerra, regizoarea serialului Secret Obsession

Ce vezi în AntenaPLAY

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY ai sezoane integrale din cele mai vizionate producții ale momentului. Hotel PortofinoMakari: Sicilian MysteriesPrison Island sau No Boundary se numără printre ele.  

Un alt super serial care este disponibil în AntenaPLAY este O poveste cu zâne. Serialul turcesc e o poveste drama romance lansată în 2022. Cu Alina Boz în rol principal, producția a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea publicului.

Abonații platformei se vor putea bucura în curând de k-dramas de succes, precum The Road – The Tragedy of One sau A Piece of Your Mind, dar și de sezonul 2 din Hotel Portofino și Makari: Sicilian Mysteries, Forgive Me God, State Secrets sau Disappeared.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group. În plus, aceștia se pot bucura de emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale.

Zeci de filme românești, competiții sportive LIVE pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră, toate sunt disponibile în AntenaPLAY.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×