Reclamă

Cum arată actrița din The Little Mermaid în viața reală. Halle Bailey a impresionat publicul cu interpretarea sa

Filmul The Little Mermaid a generat multe discuți cu mult înainte să fie lansat. Pelicula a reușit să impresioneze publicul din lumea întreagă și să ocupe primul loc în box office-ul, cu un debut uimitor de aproximativ 118 milioane de dolari, scriu publicațiile internaționale. Remake-ul live-action, care este, de asemenea amestecat cu animație, o are pe Helle Bailey în rolul principal al lui Ariel. Descoperă cum arată actrița din The Little Mermaid în viața reală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 mai 2023, 12:58

Distribuția filmului a stârnit inițial reacții în mediul online. Melissa McCarthy a primit rolul vrajitoarei Ursula și Jonah Hauer-King l-a înfățișat pe Prințul Eric.Filmul a reușit să strângă într-o singură zi peste 38 de milioane de dolari în vânzări de bilete pentru a sărbători lansarea anticipată a proiectului în cinematografe, scrie publicația DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată actrița din The Little Mermaid în viața reală

Producția The Little Mermaid a impresionat cu încasările pe care a reușit să le facă. Filmul a fost regizat de Rob Marshall și a fost lansat la mai bine de 30 de ani de lansarea animației care urmărește povestea lui Ariel. Halle Bailey a fost cea care a adus-o pe Ariel la viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Halle Bailey într-o rochie albastră la premiera The Little Mermaid
Distribuția filmului a stârnit inițial reacții în mediul online / Profimedia Images

Interpretarea actriței i-a impresionat profund pe fanii filmului. Publicația DailyMail susține că până pe 28 mai 2023, The Little Mermaid a strâns 96 de milioane de dolari în box office, iar pe parcursul întregului weekend filmul a câștigat 118 milioane de dolari.

Reclamă

Filmul a debutat în weekendul Memorial Day și a devenit a cincea producție cu cele mai mari încasări care se lansează în acest weekend. Anul trecut, în 202, Top Gun: Maverick a devenit primul film cu cele mai mari încasări care a debutat în weekendul Memorial Day, ajungând la 160,5 milioane de dolari. La premieră a participat și Prințesa de Wales.

Halle Bailey a devenit o adevărată inspirație pentru tinerele din întreaga lume, scrie publicația CNN. Actrița în vârstă de 23 de ani a avut un mesaj pentru fetițele din întreaga lume la premiera filmului.

„Sper că fiecare fată știe că merită tot ce este mai bun în această lume. Sper să se vadă prin mine atunci când se vor uita la acest film. Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că mă aflu aici.”

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Halle Bailey

Numele actriței este acum pe buzele tuturor. Halle și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă și a jucat la început roluri minore în filme precum Last Holiday. Muzica a fost întotdeauna prima pasiune a actriței.

Aceasta a crescut într-o familie de muzicieni și și-a început cariera postând clipuri pe canalul său de YouTube. Halle a început să cânte pe YouTube alături de sora sa. Halle avea atunci 11 ani, iar Chloe avea vârsta de 3 ani. Primul loc videoclip a fost un cover al piesei The Best Thing I Never Had de la Beyonce.

Cele două fetițe au devenit rapid virale pe internet, iar în 2012 au apărut la The Ellen Show. Ulterior au lansat un album independent numit Uncovered în septembrie 2013. Beyonce a văzut și ea interpretarea celor două surori și le-a invitat să cânte alături de ea în anul 2015.

În timp ce popularitatea artistei devenea tot mai mare, Halle se pregătea să devină și actriță. Primul său rol major a fost ca Skylar în producția Grown-ish.

Faptul că a fost întotdeauna pasionată de muzică a ajutat-o foarte mult în timpul audiției pentru rolul lui Ariel, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×