Reclamă

De ce refuză Miley Cyrus să mai meargă în turneu. Artista spune că nu va „dormi într-un autobuz în mișcare” și nu mai vrea să se pregătească „în vestiar”

Deși este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, cântăreața nu și-a mai bucurat de ceva timp fanii din întreaga lume cu spectacole. Acum s-a aflat de ce refuză Miley Cyrus să mai meargă în turneu. Adevărul a fost spus cu sinceritate chiar de către ea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2023, 7:22

Cântăreața "Wrecking Ball" nu va merge în turneu pentru albumul ei "Endless Summer Vacation", deoarece nu vrea să piardă confortul de a fi în propria ei casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce refuză Miley Cyrus să mai meargă în turneu

„Acest lucru nu are nimic de-a face cu lipsa de apreciere pentru fani. Pur și simplu nu vreau să mă pregătesc într-un vestiar. Care este realitatea vieții pe drum”, a explicat Cyrus într-o declarație scrisă pe telefonul ei și publicată recent pe Instagram, scrie PageSix.

Vedeta pop, în vârstă de 30 de ani, a spus că alegerile ei vestimentare nu sunt făcute pentru viața într-un autobuz și că nu vrea să fie nevoită să doarmă într-un vehicul în mișcare în timp ce călătorește dintr-un oraș în altul.

Dar Cyrus s-a asigurat că clarifică decizia de a nu mai face turnee. Ea a spus că alegerea nu are nimic de-a face cu fanii ei și că se simte „conectată” cu ei „ACUM mai mult ca niciodată”.

Care au fost cuvintele lui Miley pentru fani

Reclamă

„Când eu câștig, NOI câștigăm. ❤️ Chiar dacă nu le văd față în față în fiecare seară la un concert, fanii mei sunt constant în urechea mea”, a scris ea. „Creez și inovez în mod constant noi moduri prin care pot rămâne conectată cu publicul pe care îl iubesc. Fără a-mi sacrifica însă propriile lucruri esențiale.”

Vedeta „Hannah Montana” a remarcat că spectacolele pe care le-a făcut pentru fanii ei i-au adus „unele dintre cele mai bune zile” din viața ei.

„Vom continua această călătorie împreună, așa cum am făcut-o în ultimele aproape două decenii”, a promis ea.

Reclamă

Deși plecarea în turneu nu face parte din planurile artistei în acest moment, ea și-a asigurat fanii că nu este o decizie pe care o va susține mereu.

„Dacă mi-ai urmărit cariera, știi că mă schimb mereu și e în funcție de felul în care mă simt”, a scris ea. „Te iubesc pentru totdeauna, sunt doar în vacanța mea de vară fără sfârșit”.

Ea a subtitrat postarea de pe contul de Instagram așa: „Un mesaj de la Miley ❤️” și a intitulat declarația, „Trimis din rai”, cu referire la versurile „Atât de aproape de rai, dar atât de departe de toată lumea” din melodia ei „Vacanță de vară fără sfârșit”, „Island”.

Cum au reacționat fanii după ce au aflat decizia artistei

Secțiunea de comentarii a postării a fost inundată de mesaje de susținere din partea fanilor ei.

„Îți dă rezidența în Vegas, regină! Stabilește acele limite! Tu!” a comentat un fan plin de speranță.

„Te iubim și ne dorim să te întorci la noi cât de curând”, a scris o a doua persoană.

„Sunt dezamăgit doar pentru că nu am putut să te văd niciodată. Dar acest lucru este atât de înțeles. Viața de turneu pare monotonă și plictisitoare”, a adăugat un fan mai înțelegător.

„Ai grijă de tine, te iubim atât de mult și vom fi mereu aici”, a insistat un altul.

„Voi fi acolo în față, în centru, în clipa în care ești gata 😌”, a scris un comentator.

Miley Cyrus și-a lansat albumul „Endless Summer Vacation” în luna martie.

Ea a făcut ultimul turneu în 2014 pentru albumul ei „Bangerz”.

Postarea lui Cyrus pe Instagram a venit la câteva zile după ce ea a spus într-un interviu pentru Vogue Marea Britanie că nu are nicio „dorință” să pornească la drum pentru un nou turneu. Ea a spus că nu există „nicio legătură” sau „siguranță” atunci când cântă „pentru sute de mii de oameni”.

Cel mai recent album al ei de studio, lansat pe 10 martie, a debutat pe locul 3 în topul Billboard 200 după succesul record al single-ului său principal „Flowers”.

În mai, melodia a devenit cea mai rapidă melodie din istoria Spotify care a ajuns la 1 miliard de streamuri. Cyrus și-a făcut debutul în turnee în 2007 pentru seria de spectacole „Best of Both Words”.

De atunci, ea a susținut, totuși, spectacole în America de Nord. Artista a mai fost prezentă și la festivaluri, inclusiv Glastonbury în 2019 și Lollapalooza Brazilia în 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×