Reclamă

Noah Cyrus a avut o apariție rară la Săptămâna Modei de la Paris. Cântăreața a surprins cu „un look fără sprâncene”

Noah Cyrus a avut o apariție rară la Săptămâna Modei de la Paris. Cântăreața și-a surprins fanii din lumea întreagă cu un look nou. Diva a renunțat complet la sprâncene de această dată. Sora lui Miley Cyrus ține primele pagini din presa internațională.

Publicat: 11 martie 2023, 6:57

Noah Cyrus a surprins într-o ținută mulată. Vedeta a fost invitată la Săptămâna Modei de la Paris alături de alte celebrități. Însă nu dar silueta vedetei a fost cea care s-a aflat în centrul atenție, ci și chipul acesteia. Noah și-a schimbat complet look-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noah Cyrus a avut o apariție rară la Săptămâna Modei de la Paris

Noah a fost întotdeauna adepta stilului nonconformist. Diva nu ține cont de părerile celor din jur atunci când vine vorba de imaginea pe care alege să o afișeze. De data aceasta a surprins cu un look neobișnuit. Diva a renunțat complet la sprâncene.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noah Cyrus într-o rochie orange mulată laSăptămâna Modei de la Paris
Noah Cyrus a fost prezentă la evenimentele de fashion de la Paris / Profimedia Images

Noah a avut un machiaj minimalist la Săptămâna Modei de la Paris. Ceea ce i-a impresionat pe fani a fost tocmai faptul că diva a ales să-și acopere complet sprâncenele. Nici ținuta divei nu a rămas neobservată. Vedeta a optat pentru o rochie orange.

Reclamă

Ținuta mulată i-a pus în valoare formele de invidiat. Noah a renunțat complet la lenjerie intimă și a purtat rochia fără să se teamă de comentariile răutăcioase. Aceasta nu este prima apariție sexy a divei. Noah este adepta ținutelor care atrag atenția asupra lor.

Vedeta internațională s-a bucurat de invitația primită și s-a distrat alături de prietenele sale. În ultima vreme a trecut printr-o perioadă mai dificilă. Diva a povestit într-un interviu din trecut despre problemele cu care s-a confruntat în adolescență.

Noah Cyrus încearcă să treacă peste problemele personale

Reclamă

Noah Cyrus s-a aflat mereu în lumina reflectoarelor. Aceasta a pășit pe scenă de la o vârstă fragedă. Celebritatea a pus-o de multe ori în dificultate. Sora mai mică a vedetei Miley Cyrus și-a deschis sufletul față de fanii săi. Vedeta a declarat faptul că s-a confruntat cu dependența de medicamente.

Noah spune că a întâmpinat aceste greutăți pe perioada adolescenței. Vedeta a reușit să treacă peste momentele grele cu ajutorul familiei. Bătăliile interioare au fost cele mai dificile pentru artistă. Aceasta s-a confruntat inclusiv cu stări de anxietate, relatează DailyMail.

Diva a ales să vorbească despre toate aceste lucruri în cadrul albumului pe care și l-a lansat. În ceea ce privește relațiile amoroase, Noah spune că nu își mai dorește relații de scurtă durată. Diva este în căutarea partenerului ideal, alături de care să aibă o familie frumoasă. În această perioadă programul său pare să fie foarte aglomerat.

Atunci când nu se află în Europa, diva este implicată în proiectele pe care le desfășoară în Statele Unite ale Americii. Cântăreața își dorește să se concentreze tot mai mult asupra proiectelor sale. Succesul este pe primul loc, air viața profesională reprezintă o prioritate în acest moment pentru Noah Cyrus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×