Reclamă

Noah Cyrus a purtat o rochie îndrăzneață la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Vedeta și-a etalat formele în fața fotografilor

Noah Cyrus a purtat o rochie îndrăzneață la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Vedeta internațională și-a etalat formele de invidiat într-o rochie neagră. Vedeta nu a ținut cont de criticile pe care le-a primit. Aceasta s-a bucurat mai mult e atenția fotografilor și celor prezenți.

Publicat: 26 ianuarie 2023, 10:41

Noah Cyrus a atras toate privirile asupra sa. Aceasta nu a lăsat deloc loc imaginației atunci când a apărut la show-ul lui Stephane Rolland Haute Couture. Diva și-a lăsat bustul generos la vedere într-o rochie desprinsă din filme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noah Cyrus a purtat o rochie îndrăzneață la Săptămâna Modei de la Paris 2023

Noah Cyrus pare că s-a inspirat din filmele cu Familia Addams. Diva a avut o apariție incredibilă pe covorul roșu. Fanii au comparat-o pe vedeta de 23 de ani cu personajul Morticia Addams. Noah a optat pentru o rochie neagră îndrăzneață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noah Cyrus într-o rochie neagră care i-a lăsat la vedere bustul
Noah a avut o apariție sexy pe covorul roșu / Profimedia Images

Rochia mulată i-a îmbrățișat complet formele voluptoase. Piesa de rezistență a fost reprezentată de zona bustului. Diva și-a lăsat bustul acoperit doar de un colier impunător. Colierul i-a acoperit cu greu bustul generos, iar fotografii nu au ratat nicio ocazie de a poza din toate unghiurile.

Reclamă

Diva a renunțat complet la sutien pentru a putea purta această ținută. Toate privirile s-au întors asupra vedetei cât timp acesta a defilat pe covorul roșu. Machiajul a fost unul discret. În trecut, Noah a fost fotografiată fără machiaj.

Vedeta nu ține cont de părerile celorlalți și nu se teme să-și afișeze imperfecțiunile. Aparițiile vedeți la Săptămâna Modei de la Paris 202 sunt impresionante.

În urmă cu câteva zile a apărut într-o rochie transparentă. Noah este pregătită să-și etaleze silueta în fața curioșilor. Diva se simte sexy și se bucură de aprecierile pe care le primește de la ceilalți.

Reclamă

Noah Cyrus a trecut prin momente dificile

Noah Cyrus a avut o apariție impresionantă. Diva le-a dovedit fanilor săi că este puternică și poate trece peste orice. Vedeta și-a deschis sufletul recent și a vorbit despre problemele sale personale.

Sora mai mică a vedetei Miley Cyrus s-a confruntat cu dependența de medicamente. Noah spune că tot aceste episod s-a întâmplat în adolescența sa, însă nu a vrut să povestească despre greutățile pe care le-a întâmpinat. Vedeta a reușit să treacă peste momentele dificile cu ajutorul și sprijinul familiei.

Cântăreața a dus o bătălie interioară. Stările de anxietate au fost cele care au pus-o de multe ori în situații dificile. Cel mai recent album al vedetei descrie toată această perioadă neagră din viața sa.

Noah spune că a fost influențată s ia medicamente și de iubitul pe care l-a avut la acea vreme. Deși regretă decizia pe care a luat-o la acel moment, Noah este mult mai matură acum.

Vedeta pune accent pe viața de familie și își dorește o relație serioasă. Diva nu se mai lasă influențată cu ușurință de ceilalți și pune accent doar pe lucrurile care o fac cu adevărat fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×