Reclamă

Liam Hemsworth este văzut pentru prima dată cu Gabriella Brooks, după ce Miley Cyrus a lansat single-ul Flowers de ziua lui

Miley Cyrus a lansat noul ei single, Flowers, în ziua în care Liam Hemsworth a împlinit 33 de ani. Piesa i-a făcut pe pe mulți să creadă că a fost un atac la adresa actorului din Jocurile Foamei. Cu toate acestea, Liam Hemsworth este văzut pentru prima dată cu Gabriella Brooks, după „răzbunarea” fostei soții.

Publicat: 18 ianuarie 2023, 12:51

Actorul a apărut relaxat și liniștit, deși speculațiile pe seama lui sunt multe. Liam părea să fie bine când a fost fotografiat sosind la aeroportul din Sydney împreună cu iubita lui, Gabriella Brooks.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liam Hemsworth este văzut pentru prima dată cu iubita Gabriella Brooks

Liam a încercat să fie însă discret. El a purtat o șapcă și ochelari de soare supradimensionați, în timp ce se îndrepta spre terminal. Și-a combinat look-ul cu un tricou gri și o pereche de pantaloni gri.

Gabriella și-a arătat frumusețea naturală și a apărut fără machiaj pe chip. Ea purta un ansamblu complet negru, compus dintr-un pulover Macintosh supradimensionat, pantaloni largi și cizme negre. Brooks își ducea lucrurile într-o geantă mare Louis Vuitton.

Cei doi sunt împreună din 2019. Au fost văzuți împreună de câteva ori, dar aceasta este prima dată când sunt văzuți în public de când Miley a lansat melodia, despre care se crede că e despre fostul ei soț.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Gabriella Brooks, în aeroport, într-o ținută neagră, își cară bagajele
Miley Cyrus a lansat noul ei single, Flowers, în ziua în care Liam Hemsworth a împlinit 33 de ani / Profimedia Images

Cântecul a fost lansat în aceeași zi cu ziua de naștere a lui Liam a 33 de ani. Iubita lui a apelat la rețelele sociale pentru a-l onora cu un mesaj scurt, dar plin de iubire.

Modelul în vârstă de 26 de ani și Liam sunt împreună din decembrie 2019. Ei au avut chiar și prima lor apariție pe covorul roșu în noiembrie 2020. Cuplul discret, care se întâlnește de trei ani, postează rar în mediul online unul despre celălalt. De asemenea, au apărut doar în câteva fotografii împreună.

Reclamă

Ce spune Miley în cea mai recentă melodie

Între timp, piesa recentă a lui Miley, Flowers, urcă în topurile internaționale.

Cu versuri precum „Am fost buni, am fost de aur, un fel de vis care nu poate fi vândut”, nu este surprinzător faptul că mulți cred că melodia se referă la căsătoria ei eșuată cu Liam.

De asemenea, ea face referire la actul brusc al vedetei australiene de a solicita divorțul cântând: „Nu am vrut să te părăsesc / Nu am vrut să mint / Am început să plâng”.

La vremea respectivă se credea că Miley dorea să repare relația lor de 10 ani și a fost șocată de faptul că Liam a solicitat brusc divorțul în 2019. Cei doi au fost împreună timp de aproape un deceniu, dar au fost căsătoriți doar un an.

Cyrus spune în piesă „Pot să-mi cumpăr singură flori” și „Pot să mă țin singură de mână” în noua melodie care seamănă cu hitul lui Bruno Mars „When I Was Your Man”, un cântec pe care Hemsworth i l-ar fi dedicat lui Cyrus la prima lor logodnă din 2013.

În primele versuri Miley spune „Am construit o casă și am privit-o cum arde”, aceasta fiind o referire la casa pe care cei doi au împărțit-o și care a suferit un incendiu în 2018.

În videoclipul melodiei Flowers, fosta vedetă Hannah Montana dansează pe străzile din Hollywood, îmbrăcând o rochie decupată de covor roșu, Saint Laurent. Cyrus dansează pe stradă, înainte de a ajunge acasă. Se dezbrăcă în lenjerie și sare în piscină, de parcă s-ar întoarce de la o petrecere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×