Reclamă

Macaulay Culkin a ieșit cu familia la plimbare. Imagini rare cu Brenda Song și Dakota, iubita și fiul actorului

Macaulay Culkin a ieșit cu familia la plimbare. Fostele vedete Disney, Macaulay Culkin și Brenda Song, și-au dus fiul de 16 luni, Dakota, la South Pasadena Farmers Market pentru a petrece timp în familie.

Publicat: 24 august 2022, 7:51 / Actualizat: 29 august 2022, 18:31

Brenda, în vârstă de 34 de ani, purta pe degetul inelar de la mâna stângă un inel mare cu diamante în timpul excursiei de familie. Macaulay a purtat cu mândrie o șapcă de baseball Ingrid & Isabel cu inscripția „Tata”, în valoare de de 26 de dolari. Actorul a optat și pentru o cămașă roz din in, pantaloni scurți kaki, ochelari de soare Ray-Ban și pantaloni scurți Converse „Chuck Taylor All Star Classic”, în valoare de 60 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Macaulay Culkin a ieșit cu familia la plimbare

Brenda și-a expus picioarele lungi într-o rochie albă, cu detalii florale. Ea a accesorizat ținuta cu pantofi înalți cu platformă galbenă și o pălărie neagră Louis Vuitton. Bebelușul Dakota a purtat o cămașă galbenă cu dungi verzi, pantaloni scurți negri și Crocs. Numele copilului vine de la regretata soră a lui Culkin. Aceasta a murit la vârsta de 29 de ani după ce a fost lovită de o mașină.

„Ei vor mai mult de un copil cu siguranță. Cu siguranță se poate întâmpla în curând”, a declarat o sursă pentru Us Weekly pe 11 martie.

„Brenda și Macaulay sunt cu adevărat părinți activi. Deocamdată se concentrează pe creșterea copilului. Cu siguranță vor să planifice o nuntă și să se căsătorească în următorul an sau doi. Sunt atrași unul față de celălalt și sunt pe deplin implicați pe termen lung. Sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și așa au fost de la început”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Macaulay Culkin și iubita sa, la plimbare cu fiul lor
Brenda, în vârstă de 34 de ani, purta pe degetul inelar de la mâna stângă un inel mare cu diamante în timpul excursiei de familie / Profimedia Images

Song a fost logodită anterior cu fratele vitreg al lui Miley Cyrus, Trace, dar s-au despărțit în 2012. Povestea lor de dragoste a durat doar opt luni, scrie DailyMail.

Macaulay Culkin a divorțat de iubita sa de la Școala Profesională pentru Copii, Rachel Miner, în 2002. Căsnicia lor a durat mai puțin de doi ani. El s-a întâlnit cu starul Family Guys, Mila Kunis, timp de opt ani până în 2011.

Reclamă

Cu ce se ocupă acum Macaulay Culkin

Macaulay lucrează cu Lightbox Media Company pentru a dezvolta propriul său serial. Producția se intitulează „Criza de la mijlocul vieții a lui Macaulay Culkin”, potrivit Deadline.

Dar, mai întâi, publicul îl poate surprinde pe Culkin dând vocea lui Downtown Pat în serialul animat Netflix pentru adulți Entergalactic, care are premiera pe 30 septembrie.

Datorită rolurilor din Uncle Buck, Home Alone și My Girl actorul Macaulay Culkin a câștigat destui bani (avere estimată la 15-17 milioane de dolari) până la 12 ani pentru a nu mai fi nevoit să lucreze vreodată.

„Macaulay și Brenda se simt pur și simplu perfect ca familie după ce Dakota a venit pe lume. Logodna era pasul natural în relația lor. Sunt încântați pentru viitorul lor împreună”, a declarat o sursă pentru People atunci când s-a aflat că s-au logodit.

„Oamenii nu își dau seama cât de bun, loial, dulce și inteligent este. Cu adevărat, ceea ce îl face pe Mack atât de special este că el mereu el. Fără niciun fel de scuze. El știe cine este și este 1005 ok cu asta. Și asta pentru mine este o calitate care mă atrage la un bărbat”, a declarat Brenda în 2020 despre Culkin pentru Esquire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×