Reclamă

Joy Corrigan a purtat un costum de baie din două piese. Modelul a participat la o ședință foto în Miami

Joy Corrigan a purtat un costum de baie din două piese. Fotomodelul în vârstă de 27 de ani a participat la o ședință foto care a fost organizată pe una din plajele din Miami. Joy a pozat plină de încredere și s-a distrat în fața celor prezenți.

Publicat: 13 august 2022, 6:02

Joy Corrigan este o femeie împlinită cu o carieră de succes. Aceasta a fost invitată recent să participe la un shooting foto pentru a promova o linie de costume de baie. Meseria de model îi permite vedetei să călătorească și să se bucure de experiențe unice. Joy a dat întotdeauna dovadă de profesionalism în ceea ce face, iar acum se bucură de roadele eforturilor sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joy Corrigan a purtat un costum de baie din două piese

Joy Corrigan a impresionat din nou cu silueta sa. Vedeta de 27 de ani a fost nevoită să-și construiască singură celebritatea. Aceasta a pornit de jos, dar a muncit din greu pentru visul său. Acum defilează pentru branduri celebre de haine și se bucură de colaborări impresionante. De data aceasta Joy Corrigan a purtat un costum de baie din două piese pentru shooting-ul photo realizat.

Vezi mai multe imagini cu Joy Corrigan în Galeria Foto!

Joy Corrigan a purtat un costum de baie roz din două piese și a pozat la o sesiune foto din Miami
Joy Corrigan este o femeie împlinită cu o carieră de succes / Profimedia Images

Fanii s-au bucurat să o vadă pe aceasta în fața camerelor de fotografiat. Cu toate acestea, mulți nu au putut să nu observe că diva a pierdut câteva kilograme. Joy obișnuiește să-și țină admiratorii la curent cu viața sa pe rețelele sociale.

Reclamă

Acolo postează imagini de la show-urile de modă, dar și de la proiectele pe care le desfășoară. Joy este atât de pasionată de costumele de baie încât a decis să-și lanseze propria linie. Pe lângă cariera de model, aceasta are o carieră ca antreprenor.

Joy conduce în prezent Naked Species, linia sa de costume de baie. Vedeta pozează chiar ea pentru a-și promova produsele pe site. Fotografii o surprind deseori pe Joy în vacanțe de lux, acolo unde se distrează alături de prietenele sale. O altă vedetă care a ajuns model pentru Victoria’s Secret este Bridget Malcolm. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri din timpul carierei sale de succes.

Aceasta trăiește o viață uimitoare pe care și-a construit-o prin multă muncă. Într-un interviu pe care l-a oferit la începutul anului aceasta a vorbit despre teama pe care a avut-o la început în momentele în care se afla în fața camerelor de fotografiat.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Joy Corrigan

Joy Corrigan nu a fost întotdeauna confortabilă cu meseria de model. Aceasta s-a născut și a copilărit la o fermă din Carolina de Nord. Aceasta are șase frați și trei surori și spune că în adolescență nu avea voie să poarte fuste mai scurte de linia genunchiului.

”Nu am visat niciodată să fiu ceea ce sunt azi. Știam că îmi este ceva pregătit, ceva măreț, dar nu eram sigură ce va urma să fie. Mi-a dat seama rapid că trebuie să plec din orașul natal. Când am crescut suficient de mare m-am mutat.”

”Mi-am iubit mereu familia, dar am realizat că în lume îmi este pregătit ceva mai mult. Obișnuiam să merg la biserică, acolo nu aveam voie să port fuste mai scurte de genunchi”.

Joy Corrigan și-a dorit să se expună și să aibă o viață plină de succes. Deși părinții nu i-au înțeles dorința, aceasta nu a renunțat la visul său de a fi model.

La 14 ani a început o carieră în modeling, iar la scurt timp a început să defileze pentru Guess, Jimmy Choo și Victoria’s Secret. Modelul internațional spune că se consideră a fi o femeie sexy și își dorește să le arate și celorlalți trupul său de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×