Reclamă

Noah Cyrus a vorbit despre dependența sa de medicamente. Cântăreața duce o bătălie interioară

Noah Cyrus a vorbit despre dependența sa de medicamente. Cântăreața în vârstă de 22 de ani a trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-a confruntat cu stări de anxietate. Pentru a putea trece peste aceasta ea a fost nevoită să apeleze la mai multe medicamente. Teama constantă a împins-o pe vedetă să ajungă pradă dependenței.

Publicat: 10 iulie 2022, 6:08 / Actualizat: 10 iulie 2022, 8:29

Noah și-a deschis sufletul într-un interviu sincer pentru Rolling Stone. Vedeta de 22 de ani urmează să-și lanseze un nou album, motiv pentru care le-a oferit admiratorilor mai multe detalii despre poveștile care au stat la baza scrierii celor mai recente melodii. De mai bine de doi ani de zile aceasta încearcă să se recupereze. Aceasta a realizat în cele din urmă că este dependentă de calmante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noah Cyrus a vorbit despre dependența sa de medicamente

Sora mai mică a lui Miley Cyrus a devenit dependentă de medicamente încă de la vârsta de 18 ani. Cu toate acestea tânăra nu a realizat acest lucru până de curând. Deși nu i-a fost ușor să discute despre acest lucru, Noah a decis că este momentul să fie sinceră cu ea și cu publicul său.

Vezi mai multe imagini cu Noah Cyrus în Galeria Foto!

”Iubitul meu de la acel moment mi-a dat medicamentele față de care am dezvoltat dependență. Eu aveam pe atunci 18 ani. Am simțit că acest lucru a format o legătură între noi doi.”

Reclamă

”Cred că mi-am dorit să mă potrivesc cu el. Îmi doream să fiu ce dorea el și ceea ce credea el că este cool. Mă gândeam că toată lumea face acest lucru. În momentul în care am realizat că pot să-mi amorțesc durerea emoțională cu aceste medicamente am început să le iau constant”

Vedeta a povestit că s-a înconjurat de persoane care obișnuiau să consume medicamente pentru tratarea tulburărilor anxios-depresive. Cercul său de prieteni a început să se lărgească, iar diva a ajuns înconjurată inclusiv de persoane care obișnuiau să consume substanțe interzise.

Medicamentele folosite de artistă sunt folosite inclusiv pentru tulburărilor de panică, scrie publicația People.

Reclamă

Cum a reușit Noah Cyrus să scape de dependența de medicamente

Noah Cyrus a vorbit cu sinceritate despre dependența sa de medicamente și despre momentul în care a realizat că are o problemă. Aceasta spune că obișnuia să adoarmă în timp ce purta conversații cu prietenii săi. Cântăreața dormea ore în șir, iar noaptea când se trezea era tot timpul anxioasă și tulburată.

”Eram tot timpul amorțită și deconectată de la ceea ce se întâmplă. Adormeam cu ochii deschiși pentru că mintea mea era foarte departe. Nu știam cum să reacționez, mă schimbasem complet.”

”Moartea bunicii mele Loretta nu m-a afectat deloc pentru că nu puteam să fiu prezentă în moment. Stăteam mereu singură și îmi era teamă de orice lucru. Am realizat că îi dădeam la o parte pe toți oamenii pe care îi iubeam.”

Aceasta a început un proces amplu de recuperare, însă preferă să țină aceste detalii departe de ochii publicului. Mai mult Naoh spune că are o relație mult mai bună cu ea. Cântăreața nu se mai teme să apară în public și are o părere mult mai bună despre ea și despre corpul său.

Noah este conștientă că procesul de recuperare va fi unul îndelungat, însă este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a-și recăpăta viața.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×