Reclamă

Soția lui Chris Hemsworth răspunde zvonurilor despre cântecul „Flowers” al lui Miley Cyrus. Ce spune Elsa Pataky despre Liam Hemsworth

Soția lui Chris Hemsworth răspunde zvonurilor despre cântecul Flowers a lui Miley Cyrus. Ce spune Elsa Pataky despre Liam Hemsworth. „Dacă cineva ar trebui să vorbească, ar trebui să fie Liam”, a declarat ea despre cântecul lui Miley.

Publicat: 28 februarie 2023, 7:37 / Actualizat: 28 februarie 2023, 9:53

Soția lui Chris Hemsworth, Elsa Pataky, a avut câteva cuvinte de spus despre zvonurile că melodia lui Miley Cyrus "Flowers" este despre cumnatul ei, Liam Hemsworth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soția lui Chris Hemsworth răspunde zvonurilor despre cântecul „Flowers”

Pataky a abordat această melodie în timpul unui interviu recent cu publicația spaniolă Europa Press. Ea a oferit răspunsuri în timp ce participa la un eveniment în Spania pentru marca de încălțăminte Gioseppo, al cărei ambasador este. Remarcile ei vin la o lună după ce fanii au speculat pentru prima dată că piesa „Flowers” avea mai multe referiri la fostul lui Cyrus.

În timpul conversației cu presa, Pataky a vorbit despre despărțirea dintre Liam și Cyrus din 2019. Elsa și-a arătat sprijinul pentru cumnatul ei, scrie independent.co.uk.

„Este un subiect foarte vechi pentru noi”, a spus ea. „Dacă cineva ar trebui să vorbească, ar trebui să fie Liam. Cred că ea, Miley Cyrus, poate face ce vrea.”

Liam Hemsworth, alături de Miley Cyrus, la petrecerea Vanity Fair, în 2020, pe covorul roșu
În material se poate vedea cum Miley a început să danseze twerk în fața lui Liam / Getty Images
Reclamă

Când a fost întrebat dacă a păstrat legătura cu Cyrus, Pataky’s a răspuns: „Nu mai păstrăm legătura. Trăim în țări diferite și este dificil”.

Înainte de despărțire, Pataky, care este căsătorită cu Chris din 2010, părea să aibă o relație strânsă cu Cyrus. De fapt, în 2016, cele două femei și-au făcut tatuaje complementare, care prezentau un mic design al unui val.

Pataky a menționat tatuajele lor complementare în timpul unui interviu pentru Vogue Australia în 2020. Soția lui Chris a spus că „nu regretă niciunul dintre ele, sunt simboluri și îmi place să le am și îmi amintește de acele momente”.

Reclamă

În afara de Pataky, sora lui Cyrus, Brandi Cyrus, a discutat și ea în public despre zvonurile că piesa „Flowers” are legătură cu Liam. În timpul unui episod din ianuarie al podcastului Your Favorite Thing al ei și al lui Adam Wells, ea a fost întrebată dacă speculațiile sunt adevărate și a spus: „Nu sunt aici să spun că ce este adevărat și ce nu este adevărat. O las să se desfășoare. Este o situație de primă mână, doar Miley știe adevărul”.

De ce cred fanii că piesa „Flowers” e despre Liam Hemsworth

Când melodia „Flowers” a fost lansată, fanii s-au grăbit să-și împărtășească teoriile despre modul în care melodia este despre Liam. De exemplu, Cyrus a lansat melodia pe 13 ianuarie, care este ziua de naștere a fostului ei soț.

Fanii au mai crezut că tema dragostei de sine din refren era o referire la cântecul lui Bruno Mars, „When I Was Your Man”, pe care Liam i-ar fi dedicat-o lui Cyrus în timp ce erau împreună. În cântecul ei, Cyrus a cântat: „Pot să-mi cumpăr flori… Și pot să mă țin de mână”, în timp ce versurile melodiei lui Mars sunt: „Ar fi trebuit să-ți cumpăr flori/ Și să te țin de mână”.

O altă teorie este că melodia face referire la presupusa infidelitate din căsătoria lui Cyrus și a lui Liam. Unii fani au susținut că videoclipul a fost filmat în casa în care starul The Hunger Games a înșelat-o pe Cyrus cu 14 femei diferite.

Deși Cyrus și Liam nu au discutat niciodată despre infidelitate, cântăreața a dezvăluit în 2019 că aceasta nu a fost motivul pentru care căsătoria lor s-a încheiat.

„Pot recunoaște o mulțime de lucruri, dar refuz să recunosc că căsătoria mea s-a încheiat din cauza infidelității. Liam și cu mine suntem împreună de un deceniu. Am mai spus-o și rămâne adevărat. Îl iubesc pe Liam și o voi face mereu”, a scris ea pe Twitter atunci.

Miley și Liam s-au logodit pentru prima dată în 2012. S-au despărțit în 2013 și s-au împăcat din nou în 2016. Ei s-au căsătorit oficial în decembrie 2018 și și-au anunțat despărțirea șapte luni mai târziu. Liam a cerut divorțul în august 2019, iar separarea lor a fost finalizată în februarie 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×