Reclamă

Tish Cyrus s-a logodit cu Dominic Purcell. Ce inel a primit vedeta de la partenerul ei

Tish Cyrus s-a logodit cu Dominic Purcell. Cei doi formează un cuplu fericit. Vedeta internațională a primit un inel cu diamant de la partenerul său. Tish a făcut vestea publică pe contul său personal de Instagram. Diva a postat un mesaj emoționant.

Publicat: 1 mai 2023, 10:57

Mama lui Miley Cyrus și-a luat complet prin surprindere admiratorii din lumea întreagă. Aceasta a anunțat că a fost cerută în căsătorie de actorul vedetă din Prison Break. Dominic a cerut-o pe Tish în căsătorie în Malibu, California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tish Cyrus s-a logodit cu Dominic Purcell

Tish Cyrus a confirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost cerută în căsătorie. Acesta nu a vrut să țină momentul un secret. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Instagram, alături de câteva fotografii în care le arăta fanilor săi ce inel a primit de la partenerul său de viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În fotografii, Tish apare în brațele lui Dominic. Cei doi par extrem de fericiți unul lângă celălalt. Alături de fotografie, mama lui Miley Cyrus a lăsat și un mesaj.

Reclamă

”Da! De o mie de ori, da!”

Vedeta în vârstă de 55 de ani se simte foarte împlinită alături de partenerul său, Dominic Purcell. Actorul de 53 de ani nu a vrut să mai aștepte pentru a-și cere partenera în căsătorie. Vestea a fost confirmată și de publicația PageSix.

Cei doi au sărbătorit momentul într-un cadru intim. Tish a fost alături de partenerul său și de familie. Îndrăgostiții nu au vrut să dezvăluie foarte multe detalii de la marele eveniment.

Reclamă

Aceștia au preferat să rămână discreți cu privire la momentul emoționant. Tish pare mai fericită ca niciodată alături de noul său partener. Mama lui Miley Cyrus radiază de fericire. 

Peștii sunt zodii de apă sensibile. Astrele spun că astăzi s-ar putea să intri în conflict cu o persoană din viața ta. Încearcă să nu lași neînțelegerile să intervină între voi. Renunță la orgoliu și fii răbdătoare cu ceilalți. Vei vedea că totul se va rezolva cu bine în cele din urmă. 

Cum s-au cunoscut Tish Cyrus și Dominic Purcell

Tish Cyrus și Dominic Purcell s-au afișat pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului 2022. De atunci au fost de nedespărțit. Aceștia nu s-au ferit de paparazzi și au ieșit deseori împreună în public. Pe contul de Instagram Tish a postat deseori imagini alături de partenerul său.

Sursele aporpiate cuplului au menționat faptul că Tish și Dominic au devenit tot mai apropiați în ultimul an și că au planuri serioase privind o viitoare familie împreună. Apropiații cuplului susțin că Tish și Dominic sunt suflete pereche.

Veștile privind o posibilă relație dintre Tish și Purcell au apărut la scurt timp după ce Tish a anunțat că divorțează de fostul său so, Billy Ray Cyrus. Billy are o altă relație în prezent cu artista Firerose. De altfel, tatăl lui Miley Cyrus s-ar fi logodit în septembrie 2022.

Deși Billy nu i-a oferit logodnicei sale un inel, acesta și-a exprimat sentimentele sincere față de cea pe care o iubește. Tisj nu a așteptat nici ea prea mult pentru a-și reface viața.

Mama artistei Miley Cyrus a vrut să aibă parte de povestea de dragoste la care a visat mereu. Acesta a declarat în trecut faptul că ea și fostul soț păstrează o prietenie frumoasă. Tish și Billy Ray au fost căsătoriți timp de 28 de ani și au format împreună o familie frumoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×