Reclamă

Kate Middleton și-a dat jos inelul de logodnă. Experții regali au explicat gestul Prințesei de Wales

Kate Middleton și-a dat jos inelu de logodnă. Experții regali au explicat motivul din spatele gestului făcut de Prințesa de Wales. Conform acestora, Prințesa de Wales alege să nu poarte tot timpul inelul. Decizia sa are la bază motive de siguranță și sănătate.

Publicat: 30 aprilie 2023, 7:22

Inelul de logodnă al Prințesei de Wales a fost tot timpul în atenția presei. Bijuteria superbă cu safir i-a aparținut în trecut Prințesei Diana. William și-a dorit ca inelul mamei sale să ajungă la femeia pe care o va iubi cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și-a dat jos inelul de logodnă

Inelul de logodnă purtat de Kate Middleton are în spate o poveste deosebită. Bijuteria este una dintre cele mai apreciate din colecția Familiei Regale. William a cerut-o în căsătorie pe viitoarea sa soție în anul 2010. Inelul care i-a aparținut Prințesei Diana a ajuns în posesia lui Kate Middleton.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Kate Middleton în imaginea aniversării logodne lor din anul 2010. El poartă un pulover bej, cu o cămașă albă. Ea poartă o bluză albă și inelul de logodnă. SE țin în brațe, pe un fundal cu o fereastră
Prințul William și Kate Middleton s-au logodit în anul 2010 / Profimedia Images

Deși Kate este foarte mândră să poarte inelul cu safir, aceasta alege de multe ori să-l dea jos de pe deget. Prințesa de Wales are motive întemeiate pentru care uneori nu poartă bijuteria prețioasă. Kate alege să-și dea jos inelu de pe deget atunci când trebuie să fie prezentă la îndatoririle regale, susțin publicațiile internaționale.

Reclamă

În luna ianuarie a anului 2023, Kate a făcut o vizită la Royal Liverpool University Hospital. Kate a stat de vorbă cu mai multe cadre medicale. Cei mai mulți admiratori au sesizat faptul că aceasta nu purta inelul de logodnă. Kate a mai fost surprinsă fără inel în timpul unor alte vizite la diferite spitale în 2018 și în 2020.

Conform experților regali, Kate alege să-și îndepărteze inelul din motive de ”siguranță și sănătate”. Palatul Kensington a motivat în trecut decizia Prințesei de a nu purta bijuteria. Kate alege să nu poarte inelul atunci când vizitează instituții precum spitalele sau locurile în care ar putea interacționa cu copiii.

În felul acesta Kate îi protejează pe micuți de eventualele bacterii care s-ar putea strânge pe inel. Prințesa de Wales este în general foarte grijulie cu cei din jurul său.

Reclamă

Evenimentele la care Kate Middleton renunță la inelul său

Kate Middleton și-a dat jos inelul de logodnă în mai multe situații. Nu doar vizitele la spital au fost cele care au făcut-o pe prințesa de Wales să renunțe la bijuteria regală. Kate alege să nu poarte inelul prețioasă atunci când participă la evenimente sportive.

Kate Middleton nu a purtat inelul atunci când a participat la Jocurile Commonwealth. Experții au comentat această decizie.

”Kate Middleton alege să nu poarte inelu de lodognă atunci când ia parte la acitivtăț fizice. Există un risc mult prea mare. Inelul ar putea fi stricat sau s-ar putea pierde”.

Valoarea inelului este estimată la 500.000 de dolari. Prințesa de Wales nu este singura care își dă jos de pe deget inelul de logodnă.

Meghan Markle obișnuia să renunțe la inelul său de logodnă atunci când apărea la evenimentele publice. Ducesa de Sussex era foarte atentă cu bijuteria primită de la Prințul Harry și nu-și dorea să o piardă în timpul îndatoririlor regale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×