Reclamă

Noi detalii despre nașterea Prințului George au ieșit la iveală. Informațiile au fost dezvăluite de medicul ginecolog al lui Kate Middleton

Noi detalii despre nașterea Prințului George au ieșit la iveală. Informațiile au fost dezvăluite de medicul ginecolog al lui Kate Middleton. Acesta a vorbit inclusiv despre durata travaliului soției Prințului William.

Publicat: 12 aprilie 2023, 11:50

Lui Sir Marcus Setchell, în vârstă de 79 de ani, i s-au alăturat alți doi ginecologi Alan Farthing și Guy Thorpe-Beest, pentru a-l ajuta la nașterea micului regal în aripa Lindo pe 22 iulie 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi detalii despre nașterea Prințului George au ieșit la iveală

Sir Marcus Setchell a vorbit acum despre naștere. El a explicat cum a fost nevoit să meargă în spital la primele ore. Kate Middleton fusese internată la ora 5 dimineața în acea dimineață. Doctorul, care și-a amânat pensionarea pentru a o putea urmări pe Kate pe toată durata sarcinii. El a dezvăluit că Prințesa de Wales a fost internată la Spitalul St Mary’s la primele ore ale zilei de 22 iulie 2013, reușind să nască după aproximativ 12 ore, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton și Prințul William, pe scările Spitalului St.Mary, la nașterea Prințului George
Din anii 1970 și până acum, ca o tradiție a Monarhiei Britanice, majoritatea bebelușilor Familiei Regale s-a născut în aripa Lindo, de la Spitalul St. Mary din Londra / Getty Images

Vorbind pentru The Telegraph, el a spus: „Cred că ceea ce am încercat să fac la nașterea Prințului George a fost să-mi reamintesc în continuare că de fapt acesta este doar un alt copil cu părinți care probabil vor avea aceleași emoții, dureri și disconfort ca toți oamenii de care am grijă”.

Reclamă

Pe de altă parte, el a descris-o pe Regina Elisabeta „absolut fabuloasă”. Acesta a spus despre Majestatea Sa: „Vreau să spun că a fost un astfel de exemplu pentru lideri. Ea chiar avea abilități de conducere, dar nu într-un mod neclintit ca politicienii. A fost foarte ușor să se descurce”.

Cele mai recente dezvăluiri ale lui Sir Marcus vin după o săptămână încărcată pentru Prințul George. Acesta s-a alăturat familiei sale la Slujba de Paște. Copilul de nouă ani a fost liderul grupului în timp ce își conducea familia la slujba din Duminica Paștelui.

La Capela St. George din Castelul Windsor i s-au alăturat tatăl și mama, Prințul și Prințesa de Wales, precum și frații săi, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Reclamă

Prințul George este apreciat de fanii regali

Dar, în timp ce în 2022 a stat ferm între părinții săi în timp ce se îndreptau către serviciu de duminică, anul acesta a arătat o nouă „dinamică a adultului”, a remarcat expertul în limbajul corpului Judi James. Prințul George a mers înainte pentru a-și conduce familia.

De asemenea, fanii nu au putut să nu observe cât de mult a crescut tânărul regal. Mulți au vorbit despre înălțimea lui. O persoană chiar a scris pe Twitter: „Prințul George devine foarte înalt și încrederea lui se vede”.

Regele, Regina consoartă și alți membri ai Familiei Regale s-au prezentat pe terenurile Castelului Windsor, bucurându-se de soarele strălucitor înaintea primei slujbe de Duminica Paștelui din timpul domniei Regelui Charles.

Recent, el a fost fotografiat bucurându-se de o serie de momente emoționante cu Prințul William. Cei doi au urmărit meciul lui Aston Villa împotriva Nottingham Forest.

Tatăl și fiul, ambii fani pasionați ai Aston Villa, au avut multe de sărbătorit. Echipa lor a ieșit învingătoare, marcând două goluri în repriza secundă, spre bucuria lor. Expresiile lui George au fost intens apreciate de fani, în timp ce se bucura de momentele de suspans ale jocului.

În timp ce Prințul și Prințesa de Wales au fost emoționați că Regele își dorește ca nepotul său să joace un rol atât de important, ei au vrut să se asigure că George, în vârstă de nouă ani, se simte bine sub privirile tuturor.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat: „Suntem cu toții foarte încântați de rolul Prințului George în timpul ceremoniei de Încoronare. Va fi un moment incredibil de special”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×