Reclamă

Kate Middleton a încălcat protocolul regal la slujba de Paște. Ținuta Prințesei de Wales ține primele pagini din presa internațională

Kate Middleton a încălcat protocolul regal la slujba de Paște. Prințesa de Wales a ales să poarte o ținută albastră. Aceasta a fost însoțită tot timpul de fiul său cel mai mic, Prințul Louis. Micuțul a ținut-o de mână pe mama sa și s-a asigurat că nu se îndepărtează foarte mult de aceasta.

Publicat: 10 aprilie 2023, 14:44

Familia Regală Britanică a fost surprinsă împreună la un eveniment cu totul deosebit. Întreaga familie a participat la slujba religioasă ținută cu ocazia Paștelui. Prințul și Prințesa de Wales au atras și de această dată atenția tuturor. Cei doi au fost însoțiți de copiii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a încălcat protocolul regal la slujba de Paște

Prințesa de Wales i-a lăsat pe toți fără cuvinte în cadrul celei mai recente apariții pe care a avut-o. Aceasta a ales o ținută elegantă, care i-a pus în valoare silueta zveltă. Însă un detaliu important a atras atenția admiratorilor Casei Regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton și Prințul Louis au mers de mână la slujba de Paște
Prințul Louis a stat tot timpul alturi de mama sa / Profimedia Images

Detaliul pe care Kate Middleton l-a ales a încălcat protocolul regal. Kate Middleton a ales o rochie într-o nuanță de albastru safir. La aceasta a asortat o pereche de cercei și inelul de logodnă cu safir. Bijuteria superbă i-a aparținut Prințesei Diana în trecut.

Reclamă

Întreaga familie a participat la slujba care s-a ținut la Capela St. George din Windsor. Prințul William a fost surprins alături de Prințesa Charlotte și Prințul George. Prințul Louis, mezinul familiei, a fost mereu alături de mama sa. Micuțul a purtat o pereche de pantaloni scurți asortați cu ținutele părinților săi.

Mama celor trei micuți a purtat ș o plărăie care s-a asortat costumului său. Kate a optat pentru o coafură simplă și naturală. Întregul look a fost unul elegant.

Publicația Hello spune că Prințesa de Wales a încălcat protocolul regal atunci când a ales nuanța de roșu aprins pentru unghiile sale. Femeile din Familia Regală Britanică nu ar avea voie să aleagă nuanțe aprinse la culoarea ojei. Kate Middleton nu se abate de obicei de la protocolul regal.

Reclamă

Fanii acesteia au fost surprinși să vadă decizia pe care a luat-o. Familia Regală Britanică a participat împreună la prima slujbă de Paște ținută în lipsa Reginei Elisabeta.

Kate Middleton și Prințul William apar tot mai rar în public

Kate Middleton și Prințul William apar tot mai rar în public în această perioadă. Publicațiile internaționale susțin că cei doi soți au ales să se sustragă de la o parte din îndatoririle regale de dragul familiei. Prințul și prințesa de Wales petrec în această perioadă mai mult timp cu copiii lor.

Cei trei micuți ai familiei merg la aceeași școală, iar în prezent se află în timpul vacanței de primăvară. Kate și William și-au dorit ca aceștia să se bucure și să aibă parte de amintiri de neuitat.

Astfel, au luat decizia să apară mai rar la evenimentele publice și să petreacă mai mult timp acasă. În ultima vreme au existat și speculații cu privire la căsnicia cuplului regal. S-a zvonit în presa internațională că Prințul William ar avea o amantă.

Acesta nu a confirmat niciodată zvonurile, însă apropiații cuplului regal susțin că Prințesa de Wales nu s-a lăsat afectată de cele scrise în presă. Aceasta are încredere în soțul său și pare că a lăsat în trecut speculațiile legate de aventura soțului său cu Rose Hanbury.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×