Reclamă

Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani

Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul celei mai recenta apariții pe care a avut-o.

Publicat: 22 martie 2023, 12:05

Soția Prințului William a fost prezentă în Londra pentru a se implica într-unul dintre proiectele sale de suflet. Kate se implică în proiectele educative care vizează viitorul și educația tinerilor din întreaga lume. Prințesa de Wales a susținut un discurs emoționant pentru cei prezenți la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc

Kate Middleton și-a pus în valoare frumusețea la cel mai recent eveniment la care a participat. Prințesa de Wales se implică activ în proiectele ce țin de educația tinerilor. Aceasta a vorbit în repetate rânduri despre importanța viitorului și a educației copiilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc
Kate Middleton și-a impresionat admiratorii cu pantofii pe care i-a ales / Profimedia Images

Soția Prințului William vrea să atrag atenția asupra responsabilității pe care o avem față de copiii noștri. Kate încearcă să fie prezentă la toate proiectele care se află sub patronaj regal. Prințesa de Wales a încălcat în trecut o tradiție veche de 100 de ani atunci când a ales să petreacă mai mult timp cu copiii săi și să nu-și însoțească soțul la un eveniment ce ținea de îndatoririle regale.

Reclamă

De data aceasta, Prințesa de Wales nu a lipsit de la întâlnirea organizată pentru inaugurarea unui nou grup dedicat educației timpurii. Kate a ales pentru această întâlnire o ținută business. Silueta i-a fost pusă în valoare de costumul pe care l-a ales.

Fanii au remarcat și o schimbare în stilul Prințesei de Wales. Majestatea Sa a optat pentru o pereche de pantofi cu toc.

De obicei preferă tocurile scurte, însă de data aceasta a făcut o alegere îndrăzneață. Piesa de rezistență a fost reprezentată de sacoul alb. Sacoul semnat de Alexander McQueen a fost estimat la valoarea de 1.945 de Lire Sterline.

Reclamă

Kate Middleton trece printr-o perioadă dificilă

Prințesa de Wales a avut o apariție elegantă și plină de rafinament. Prințesa de Wales s-a bucurat să participe la unul dintre proiectele sale de suflet. Aceasta nu a fost însoțită de Prințul William. Cei doi au fost văzuți separat în ultima perioadă.

Presa internațională spune că între William și Kate ar exista certuri destul de des. Familia lor s-a aflat tot timpul sub lupa presei, iar ultimele luni au fost cu adevărat dificile pentru Kate. În presă au apărut tot mai multe zvonuri despre infidelitatea soțului său.

Se zvonește faptul că William ar avea o aventură cu Rose Hanbury. Cei doi se întâlnesc într-un conac de lux. Mai mult, sursele spun că Prințul William și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților alături de amanta sa. Kate Middleton a încercat să lase în trecut acest incident, însă titlurile din presă par să scrie tot mai des despre infidelitatea soțului său.

Prințesa de Wales nu a făcut niciun comentariu. Aceasta s-a concentrat asupra îndatoririlor regale. Recent a fost publicată și o fotografie în care Kate apare zâmbind alături de cei trei copii ai săi. Prințesa de Wales a celebrat Ziua Mamei într-un mod unic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×