Reclamă

Ce relație are Prințul Harry cu copiii Prințului William. Cum se înțelege Ducele de Sussex cu nepoții lui

Dacă există un membru regal care a ținut primele pagini ale tabloidelor mai mult ca niciodată, acesta este Prințul Harry. Acesta a fost întotdeauna preferatul fanilor. Cu mult înainte de apariția lui Meghan Markle, Harry a vorbit despre dorința lui de a trăi o viață normală. S-a bazat pe timpul petrecut în armată pentru a crea o dinamică egală între el și contemporanii săi. Cu toate acestea, mulți se întreabă ce relație are Prințul Harry cu copiii Prințului William.

Publicat: 13 martie 2023, 7:36

De-a lungul separării lui Harry de Familia Regală, a multiplelor sale interviuri și a lansării cărții de memorii, "Spare", un lucru a rămas clar, își iubește familia. Totuși, își dorește să nu mai existe interese de presă, dorințe ascunse ale secretarilor de comunicare, surse interne și felul în care instituția face lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relație are Prințul Harry cu copiii Prințului William

În timpul lansării cărții sale, Harry a început să comenteze despre rolul pe care l-a jucat în cadrul Familiei Regale. Cel de rezervă pentru Prințul William. Reflectând asupra statutului propriilor copii ai lui William, al nepoatei și al nepoților săi, Harry a spus clar că încearcă să rupă ciclul, astfel încât prințesa Charlotte și Prințul Louis, în special, să nu primească aceeași soartă. Dar cum este dinamica lui cu copiii lui William, atât în trecut, cât și acum?

Harry a vorbit despre George după ce micuțul l-a pus în rolul de unchi

Lumea s-a bucurat când Prințul William și atunci Ducesa Catherine au devenit părinții primului copil, Prințul George. La un eveniment din Sentebale la acea vreme, Prințul Harry a fost citat în glumă despre lacrimile micuțului George. El a făcut atunci și aluzie la rolul pe care îl va juca în viața nepotului său, scrie thelist.com.

„Când l-am văzut plângea ca toți bebelușii, dar este fantastic să ai un nou membru al familiei”, a spus Harry. „Sper că fratele meu știe cât de scumpe vor fi taxele mele de babysitting”, a glumit el. Despre rolul său de unchi, Harry a spus: „O să mă asigur că are o educație bună. Că stă departe de pericol și că se distrează. Restul las în seama părinților.”

Reclamă

Reflectând despre nașterea lui George în cartea sa, „Spare”, Harry a comentat despre entuziasmul lui de a-și transmite propriile pasiuni micuțului prinț.

El a spus cât de entuziasmat era că familia lui William și Catherine începea să crească. „Abia așteptam să-l învăț despre rugby și Drift-ul lui Rorke, zbor și cricket de coridor. Și poate să-i dau câteva indicații despre cum să supraviețuiască vieții”.

Kate Middleton și Prințul William, pe scările Spitalului St.Mary, la nașterea Prințului George
Din anii 1970 și până acum, ca o tradiție a Monarhiei Britanice, majoritatea bebelușilor Familiei Regale s-a născut în aripa Lindo, de la Spitalul St. Mary din Londra / Getty Images
Reclamă

Pe Harry nu-l deranjează să fie în spatele nepoatei și nepoților săi în linia de succesiune la tron

Cu mult înainte ca Prințul Harry și Meghan Markle să părăsească viața regală, Harry a vorbit cu jurnalista Angela Levin despre rolul său în familie și despre poziția sa de unchi. A spus că el crede cu adevărat că „nimeni din familia regală nu vrea să fie rege sau rege”. Menționând că a folosit această mentalitate ca o modalitate de a scăpa de regulile și protocoalele regale, Harry a împărtășit și experiența sa din copilărie în cadrul firmei: „Mi-am petrecut mulți ani zbătându-mă și nu am vrut să cresc”.

Cu toate acestea spuse, Levin l-a întrebat despre poziția sa în linia de succesiune. Cândva al treilea, după tatăl său, acum Regele Charles al III-lea, și fratele său, Prințul William, Harry a început să coboare pe măsură ce fratele său a început să aibă copii. În timp ce unii ar putea crede că acest lucru ar supăra un regal, Harry nu a avut decât lucruri bune de spus despre Prințul George și Prințesa Charlotte.

„Motivul pentru care sunt acum al cincilea este din cauza nepotului și nepoatei mele și nu le-aș putea dori niciodată să plece”, a spus Harry, potrivit Daily Mail. „Sunt cele mai uimitoare lucruri.”

Harry era plecat din țară când s-a născut Charlotte

Deși Prințul Harry a vorbit imediat despre rolul de unchi când s-a născut Prințul George, a fost mai puțin entuziasmat când Prințesa Charlotte a fost primită în familie. Pentru că în acel moment era în armata în străinătate. Scriind în memoriile sale, „Spare”, Harry a amintit despre nașterea lui Charlotte: „M-am dus în Australia pentru o rundă de exerciții militare. Am aflat acolo că Willy și Kate și-au primit cel de-al doilea copil, pe Charlotte. Eram unchi din nou și eram foarte mulțumit de asta”.

Dar viața lui Harry în armată a fost emoționantă. Inițial s-a înrolat pentru un turneu de trei ani, dar a ajuns să stea plecat un deceniu. El a dezvăluit că, deși armata i-a oferit oportunitatea de a scăpa de viața regală, a fost trist să rateze nașterea nepoatei sale. „A fi în armată a fost cea mai bună evadare pe care am avut-o vreodată. Am simțit că reușesc cu adevărat ceva”. Deși a ratat nașterea lui Charlotte, Harry și micuța prințesă au împărtășit momente emoționante de-a lungul anilor. Harry a remarcat că aceaste momente din viața lui au fost clasificate după o singură temă generală: „Nu am fost prinț, am fost doar Harry.”.

După cum detaliază corespondentul regal Valentine Low în cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, Harry se temea că George îl va face irelevant înainte ca tânărul prinț să împlinească 18 ani, forțându-l pe Harry să stea într-un colț, scrie The Times. Pretinzând că consilierii săi nu l-au ajutat să navigheze în apele în schimbare, Low a detaliat că Harry avea un sentiment de „teamă că timpul lui se scurge” într-o poziție importantă în cadrul familiei.

Ducii de Cambridge, imagini de la spitalul unde s-a născut Prințesa Charlotte
Pentru fiecare primă apariție după nașterea copiilor ei, Kate Middleton a ales o rochie vaporoasă, marca Jenny Packham / Getty Images

Nașterea lui Louis a avut loc într-un moment incredibil de ciudat pentru Harry și familia lui

Când Prințul Harry a devenit unchi pentru a treia oară, ocazia nu a fost întâmpinată cu același tip de entuziasm. Detaliind momentul deosebit de ciudat, Harry a scris că sarcina Ducesei Catherine de atunci și nașterea Prințului Louis au fost puțin dureroase. Ducesa de Sussex a fost cea care a vorbit despre acuitatea mentală a lui Catherine. S-a întâmplat înainte de nunta ei cu Prințul Harry.

Meghan a comentat despre așa-numitul „creier al bebelușului” și hormonii postpartum ai lui Kate. Ofensată de sinceritatea lui Meghan, s-a spus că Catherine a luat comentariul personal și a izbucnit o ceartă între ele. Clasificând confruntarea drept o discuție încărcată în cartea sa, o persoană din interior a declarat în continuare pentru Daily Mail că estimările lui Harry sunt puțin vagi.

„A provocat o dispută uriașă pentru că lui Meghan i s-a spus că nu este suficient de aproape de cumnata ei pentru a discuta despre hormonii ei”, a explicat sursa pentru Daily Mail. „Nu a fost modul în care oamenii vorbeau între ei în cadrul familiei regale”.

Kate Middleton și Prințul William, la Spitalul St.Mary, la nașterea Prințului Louis
Ducii de Cambridge i-au întâmpinat pe toți cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la spitalul St. Mary din Londra / Getty Images

Charlotte și Harry au găsit un moment de conexiune

Pe măsură ce Prințul George și Prințesa Charlotte au crescut, au fost martori la cearta Prințului Harry și a Prințului William. Prințul Louis a fost prin preajmă. Cu toate acestea, la doar 4 ani nu a simțit lucrurile așa cum au făcut-o frații lui. În ciuda faptului că regulile au afectat interacțiunile dintre ei, Harry și William s-au reunit la moartea Reginei Elisabet. Dar poate unul dintre cele mai sincere momente a venit atunci când Harry s-a reunit cu Charlotte, singura lui nepoată, care în mod clar avea dificultăți în timpul evenimentului. Surprinsă de camera incredibil de întristat și plângând la un moment dat, unchiul ei i-a oferit sprijin.

Charlotte și Harry s-au așezat unul lângă celălalt în timpul înmormântării Reginei la Westminster Abbey. Nimic nu l-a împiedicat pe Harry să-i zâmbească încet nepoatei sale. În timp ce își aranja pălăria, Charlotte s-a uitat la unchiul ei care i-a dat un zâmbet liniștitor. Ea i-a zâmbit dulce. Deși a fost un moment atât de mic în marea amploare a lucrurilor, a devenit clar că Harry se preocupă de nepoții săi.

Harry a încercat să reducă diferența dintre copiii lui și ai lui William

Prințul Harry avea cu siguranță potențialul de unchi distractiv pe care credeam cu toții că îl va avea. Lucrurile s-au schimbat când a devenit el însuși tată. Când Archie Mountbatten-Windsor s-a născut în mai 2019, lucrurile dintre Harry, Meghan Markle și Familia Regală erau mult mai grave decât credeau mulți oameni la acea vreme.

Imagine cu Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor înainte de modificarea certificatului de naștere al lui Archie
Prințul Harry și Meghan Markle alături de fiul lor, Archie / Getty Images

Totuși, Harry a încercat să reducă diferența dintre el, Meghan, Archie și familia sa extinsă. Au fost publicate câteva fotografii drăguțe cu familia lui Harry și a Prințului William interacționând.

La acea vreme, familia lui Harry s-a întâlnit cu cea a Prințului William la un meci de polo în 2019. Archie avea doar 2 luni la acea vreme. Așa că, deși și-a petrecut cea mai mare parte a zilei în brațele mamei sale, a fost foarte plăcut pentru fani să vadă că cele două familii interacționează una cu cealaltă. Prințul George l-a supravegheat cu atenție pe Archie. A discutat cu Meghan pe tot parcursul zilei. Meghan și Catherine au râs împreună în timp ce Prințul Louis fura cu bucurie ochelarii de soare ai mamei sale și îi purtau. A fost poate una dintre singurele interacțiuni publice dintre copiii lui Harry și William și le-a oferit observatorilor regali o mică privire asupra a ceea ce ar fi putut fi. Și pentru că am aflat ce relație are Prințul Harry cu copiii Prințului William, acesta se arată îngrijorat pentru viitorul lor.

Harry și-a exprimat îngrijorarea pentru Charlotte și Prințul Louis

Pe măsură ce Prințul Harry se afirmă ca o voce a schimbării în cadrul familiei regale, el a spus clar că are toată intenția de a întrerupe ciclurile generaționale de abuz din cauza rotației regale. În timpul turneului său de presă, Harry și-a adresat îngrijorarea pentru copiii mai mici din familia regală de astăzi, în special pentru nepoata și cel mai mic nepot, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. El crede că ar putea fi etichetați foarte ușor cu același titlu de „rezervă”, cum a fost chiar el în copilărie.

Subliniind în continuare faptul că copiii s-ar putea bucura de pozițiile lor deoarece nu sunt moștenitori direcți ai tronului precum Prințul William sau primul său copil născut, Prințul George, Harry a subliniat în continuare că membrii regali ar trebui să clarifice rolurile lui Charlotte și Louis.

William a spus foarte clar că Harry are un loc limitat în viața copiilor săi

Prințul Harry a mai vorbit despre experiențele sale în cadrul familiei regale. Dar lansarea memoriilor sale a adus un nivel cu totul nou de deschidere. Harry a spus că este cu adevărat îngrijorat de copiii Prințului William și de tânăra generație de membri. A mai menționat că ar urî ca Prințesa Charlotte și Prințul Louis să fie etichetați.

„Deși William și cu mine am vorbit despre asta o dată sau de două ori și mi-a spus foarte clar că copiii lui nu sunt responsabilitatea mea. Încă simt o responsabilitate știind că din acești trei copii, cel puțin unul va ajunge ca mine, de rezervă. Și asta doare, asta mă îngrijorează”, a continuat el.

George a fost în centrul conflictului dintre Harry și Familia Regală

O ședință foto cu Prințul William, pe atunci Prințul Charles, George și Regina Elisabeta a fost organizată și trimisă la presă a fost sursa conflictului.

„Cuplul regal a bănuit că întreaga instituție conspira împotriva lor. După cum au văzut, dovezile erau peste tot în jurul lor”, a detaliat Morton în cartea sa „Meghan: A Hollywood Princess. Codul nerostit era simplu: viitorul monarhiei era asigurat, cu sau fără Meghan și Harry”.

Morton a subliniat că popularitatea lui Harry și Meghan atât în Marea Britanie, cât și în străinătate nu a pălit în comparație cu importanța liniei de succesiune a monarhiei. Harry a cerut o întâlnire cu Regina pentru a discuta despre viitorul său în cadrul firmei. „În ultimul moment, întâlnirea a fost amânată. Harry a bănuit o politică internă clasică. Familia sa era îngrijorată că orice lucru cu care ar fi fost de acord cu Regina în timpul conversațiilor informale va fi folosit de Harry ca tactică de negociere”, a mai scris Morton.

Harry a făcut lumină asupra unui incident important care o implică pe Prințesa Charlotte

A încercat să aibă grijă de nepoata și nepoții săi. Relația Prințului Harry cu copiii Prințului William și ai Prințesei Catherine a fost absorbită însă de cearta dintre frați. Din păcate, Prințesa Charlotte se afla în mijlocul uneia dintre cele mai raportate dispute dintre Catherine și Meghan Markle.

Harry a remarcat că designerul Givenchy a fost cel care a realizat rochiile domnișoarelor de onoare. Charlotte, în vârstă de 3 ani, a fost una dintre domnișoarele de onoare de la nuntă. Rochia ei de designer a fost livrată înaintea ceremoniei. După ce s-a îmbrăcat, Catherine a susținut că Charlotte a început imediat să plângă. Rochia nu era pe mărimea ei. A cerut să fie refăcută cu doar patru zile până la nuntă. Rochia cusută manual a fost făcută pe măsură, a detaliat Harry, dar nu a fost suficient.

Potrivit lui Harry, o asemenea insistență din partea lui Catherine a lăsat-o pe viitoarea mireasă în lacrimi. Se întâmpla cu doar câteva zile înainte de nuntă. Povestea disputei dintre Meghan și Catherine despre rochii a ajuns în presă. Abia în timpul interviului lui Meghan cu Oprah Winfrey și în memoriile lui Harry, cuplul a clarificat acest subiect. S-a evidențiat că incidentul a fost încă o ocazie în care palatul nu a încercat să corecteze presa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×