Reclamă

Regina Elisabeta se aștepta ca Prințul Harry să părăsească Familia Regală. Ce a spus Ducele de Sussex despre reacția Majestății Sale

Regina Elisabeta se aștepta ca Prințul Harry să părăsească Familia Regală. Ducele de Sussex a povestit mai multe despre reacția pe care a avut-o bunica sa atunci când i-a comunicat decizia pe care a luat-o. Dezvăluirile vin ca urmare a lansării cărții sale de memorii, Spare.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 6:08

Prințul Harry continuă seria de dezvăluiri despre modul în care a arătat viața sa în perioada în care s-a aflat în Marea Britanice. Acesta și-a dorit să fie sincer și transparent cu admiratorii săi din întreaga lume. De data aceasta, Ducele de Sussex a povestit despre bunica sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta se aștepta ca Prințul Harry să părăsească Familia Regală

Ducele de Sussex a luat decizia de pleca din Marea Britanie și a se muta în Statele Unite ale Americii cu soția sa. Prințul Harry a dorit să-și crească copiii în California. Decizia nu a fost deloc una ușoară, însă Harry spune că era cel mai bun lucru pe care îl putea face pentru viitoarea sa familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Regina Elisabeta a II-a, la o ceremonie de premiere, îmbrăcați elegant, pe scaune, în 2018
Ducii de Sussex au cumpărat domeniul web cu numele Lilibet Diana Mountbatten-Windsor / Getty Images

Cât privește reacția Reginei Elisabeta, Ducele de Sussex a povestit în amănunt cum a decurs momentul în care i-a dezvăluit dorința sa. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că părăsesc Familia Regală Britanică în luna ianuarie a anului 2020.

Reclamă

Acest lucru nu a venit deloc ca o surpriză pentru Majestatea Sa. Regina Elisabeta s-ar fi așteptat la această hotărâre. Harry spune că a avut mereu o relație strânsă cu bunica sa.

”Eu și bunica mea am avut o relație foarte bună. Nu a fost o surpriză pentru nimeni faptul că vreau să plec. Ea a știut mereu ce se întâmplă. A știut mereu cât de greu este să trăiești în acea familie. Nu mi-a spus niciodată că este furioasă pe mine. Cred că a fost doar tristă că s-a ajuns în acel punct.”

Prințul Harry a povestit și despre modul în care a arătat relația sa cu Prințul William. Cei doi frați nu s-ar fi înțeles foarte bine în ultimii ani. Ducele de Sussex spune că a existat un conflict violent între el și Prințul William. 

Reclamă

Prințul Harry spune că nu a vrut „să-și rănească” familia

Prințul Harry a povestit și despre relația actuală pe care o are cu familia sa. Cele mai recente dezvăluiri ale Ducelui de Sussex au dus la răcirea relațiilor dintre el și Casa Regală Britanică. Familia Ducelui se află în prezent în Statele Unite ale Americii.

Regele Charles nu a făcut încă nicio declarație cu privire la ceea ce fiul său a spus în presa internațională. Ducele de Sussex spune că este deschis la comunicare și că nu a intenționat o clipă să-și rănească familia. Cu toate acestea, Harry spune că vrea o relație bazată pe sinceritate și adevăr. 

Experții regali se așteaptă ca lucrurile să se înrăutățească între Duce și tatăl său. Recent s-a zvonit faptul că Prințul Harry nu este binevenit la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Momentul istoric s-ar putea să aibă loc în lipsa famileii Ducelui de Sussex.

Nici Kate Middleton și Prințul William nu par mai încântați de cartea de memorii a Prințului Harry. Apropiații lui Kate Middleton spun că aceasta este ”dezmăgită” de dezvăluirile făcut de Ducele de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×