Reclamă

Regina Elisabeta se aștepta ca Prințul Harry să părăsească Familia Regală. Ce a spus Ducele de Sussex despre reacția Majestății Sale

Regina Elisabeta se aștepta ca Prințul Harry să părăsească Familia Regală. Ducele de Sussex a povestit mai multe despre reacția pe care a avut-o bunica sa atunci când i-a comunicat decizia pe care a luat-o. Dezvăluirile vin ca urmare a lansării cărții sale de memorii, Spare.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 6:08

Prințul Harry continuă seria de dezvăluiri despre modul în care a arătat viața sa în perioada în care s-a aflat în Marea Britanice. Acesta și-a dorit să fie sincer și transparent cu admiratorii săi din întreaga lume. De data aceasta, Ducele de Sussex a povestit despre bunica sa.

Regina Elisabeta se aștepta ca Prințul Harry să părăsească Familia Regală

Ducele de Sussex a luat decizia de pleca din Marea Britanie și a se muta în Statele Unite ale Americii cu soția sa. Prințul Harry a dorit să-și crească copiii în California. Decizia nu a fost deloc una ușoară, însă Harry spune că era cel mai bun lucru pe care îl putea face pentru viitoarea sa familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Regina Elisabeta a II-a, la o ceremonie de premiere, îmbrăcați elegant, pe scaune, în 2018
Ducii de Sussex au cumpărat domeniul web cu numele Lilibet Diana Mountbatten-Windsor / Getty Images

Cât privește reacția Reginei Elisabeta, Ducele de Sussex a povestit în amănunt cum a decurs momentul în care i-a dezvăluit dorința sa. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că părăsesc Familia Regală Britanică în luna ianuarie a anului 2020.

Reclamă

Acest lucru nu a venit deloc ca o surpriză pentru Majestatea Sa. Regina Elisabeta s-ar fi așteptat la această hotărâre. Harry spune că a avut mereu o relație strânsă cu bunica sa.

”Eu și bunica mea am avut o relație foarte bună. Nu a fost o surpriză pentru nimeni faptul că vreau să plec. Ea a știut mereu ce se întâmplă. A știut mereu cât de greu este să trăiești în acea familie. Nu mi-a spus niciodată că este furioasă pe mine. Cred că a fost doar tristă că s-a ajuns în acel punct.”

Prințul Harry a povestit și despre modul în care a arătat relația sa cu Prințul William. Cei doi frați nu s-ar fi înțeles foarte bine în ultimii ani. Ducele de Sussex spune că a existat un conflict violent între el și Prințul William. 

Reclamă

Prințul Harry spune că nu a vrut „să-și rănească” familia

Prințul Harry a povestit și despre relația actuală pe care o are cu familia sa. Cele mai recente dezvăluiri ale Ducelui de Sussex au dus la răcirea relațiilor dintre el și Casa Regală Britanică. Familia Ducelui se află în prezent în Statele Unite ale Americii.

Regele Charles nu a făcut încă nicio declarație cu privire la ceea ce fiul său a spus în presa internațională. Ducele de Sussex spune că este deschis la comunicare și că nu a intenționat o clipă să-și rănească familia. Cu toate acestea, Harry spune că vrea o relație bazată pe sinceritate și adevăr. 

Experții regali se așteaptă ca lucrurile să se înrăutățească între Duce și tatăl său. Recent s-a zvonit faptul că Prințul Harry nu este binevenit la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Momentul istoric s-ar putea să aibă loc în lipsa famileii Ducelui de Sussex.

Nici Kate Middleton și Prințul William nu par mai încântați de cartea de memorii a Prințului Harry. Apropiații lui Kate Middleton spun că aceasta este ”dezmăgită” de dezvăluirile făcut de Ducele de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×