Reclamă

Regele Charles și Regina Consort au postat un mesaj emoționant pentru Kate Middleton. Cum au celebrat aniversarea Prințesei de Wales

Regele Charles și Regina Consort au postat un mesaj emoționant pentru Kate Middleton. Aceștia au dorit să celebreze aniversarea Prințesei de Wales. Soția Prințului William a împlinit vârsta de 41 de ani pe data de 9 ianuarie.

Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:02 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:47

Conturile de pe rețelele sociale ale Familiei Regale Britanice au fost inactive în ultima vreme. De când Ducele de Sussex a început seria de interviuri pentru a-și promova cartea, Familia Regală Britanică a evitat să mai facă postări în mediul online. De data aceasta s-a făcut o excepție, iar postarea i-a fost dedicată Prințesei de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Consort au postat un mesaj emoționant pentru Kate Middleton

Regele Charles și soția acestuia s-au întors pe rețelele sociale. Aceștia au făcut o postare specială pentrua  celbera aniversare aPrințesei de Wales. Totul a avut loc la puțin timp după ce Prințu Harry a declarat că își dorește să reia legătura cu familia sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducele de Sussex a adus mai multe acuzații Casei Regale. Experții regali sunt de părere că relația dintre Duce și familia sa va fi una problematică în viitor.

Reclamă

Regele Charles a vrut să dea uitării declarațiile făcute de fiul său și să se concentreze asupra unui eveniment mult mai important.

Acesta a postat o fotografie emoționantă cu Prințesa de Wales în timpul unei vizite recente pe care a avut-o în Wales. Alături de imagine s-a aflat și un mesaj emoționant. Regele Charles și soția acestuia i-au urat lui Kate Middleton un călduros ”la mulți ani!”.

Imaginea o înfățișează pe Kate Middleton în timp ce vorbește cu o fetță în fața Bisericii St. Thomas. Aceasta a fost prima vizită a lui Kate Middleton în Wales de când Regele Charles i-a oferit titlul onorific de Prințesă de Wales.

Reclamă

Totodată, este și prima postare pe care Familia Regală o face de când a apărut cartea de memorii a Prințului Harry.

Kate Middleton este dezamăgită de declarațiile făcute de Prințul Harry

Kate Middleton și-a serbat aniversarea de 41 de ani alături de familia și cei dragi. Momentul aniversării a fost unul cu gust dulce-amar. Prințesa de Wales nu s-a putut bucura în totalitate de aniversarea sa. Mai multe declarații făcute de Prințul Harry au apărut chiar de ziua sa de naștere.

Ducele de Sussex i-a adus mai multe acuzații fratelui său, dar și soției acestuia. Harry a povestit inclusiv despre un conflict fizic pe care l-a avut cu Prințul William.

Totodată, acesta a vorbit despre modul în care Kate Middleton a tratat-o pe Meghan Markle atunci când aceasta s-a alăturat Familiei Regale Britanice. Experți regali susțin că Prințesa de Wales este dezamăgită de declarațiile pe care Ducele de Sussex le-a făcut în ultimele săptămâni.

Ducele spune că așteaptă o reacție din partea Casei regale. Cu toate acestea, așteptarea lui s-ar putea să se prelungească. Familia Regală Britanică nu pare dispusă să deschidă acest subiect.

Nicio declarație publică nu a fost făcută până la acest moment de către Regele Charles sau alt membru din Familia Regală Britanic. Conform publicației Hello, Prințul Harry s-ar putea să nu participe la încoronarea Regelui Charles care va avea loc în primăvara anului acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×