Reclamă

Regele Charles și Regina Consort au postat un mesaj emoționant pentru Kate Middleton. Cum au celebrat aniversarea Prințesei de Wales

Regele Charles și Regina Consort au postat un mesaj emoționant pentru Kate Middleton. Aceștia au dorit să celebreze aniversarea Prințesei de Wales. Soția Prințului William a împlinit vârsta de 41 de ani pe data de 9 ianuarie.

Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:02 / Actualizat: 25 ianuarie 2023, 16:33

Conturile de pe rețelele sociale ale Familiei Regale Britanice au fost inactive în ultima vreme. De când Ducele de Sussex a început seria de interviuri pentru a-și promova cartea, Familia Regală Britanică a evitat să mai facă postări în mediul online. De data aceasta s-a făcut o excepție, iar postarea i-a fost dedicată Prințesei de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Consort au postat un mesaj emoționant pentru Kate Middleton

Regele Charles și soția acestuia s-au întors pe rețelele sociale. Aceștia au făcut o postare specială pentrua  celbera aniversare aPrințesei de Wales. Totul a avut loc la puțin timp după ce Prințu Harry a declarat că își dorește să reia legătura cu familia sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducele de Sussex a adus mai multe acuzații Casei Regale. Experții regali sunt de părere că relația dintre Duce și familia sa va fi una problematică în viitor.

Reclamă

Regele Charles a vrut să dea uitării declarațiile făcute de fiul său și să se concentreze asupra unui eveniment mult mai important.

Acesta a postat o fotografie emoționantă cu Prințesa de Wales în timpul unei vizite recente pe care a avut-o în Wales. Alături de imagine s-a aflat și un mesaj emoționant. Regele Charles și soția acestuia i-au urat lui Kate Middleton un călduros ”la mulți ani!”.

Imaginea o înfățișează pe Kate Middleton în timp ce vorbește cu o fetță în fața Bisericii St. Thomas. Aceasta a fost prima vizită a lui Kate Middleton în Wales de când Regele Charles i-a oferit titlul onorific de Prințesă de Wales.

Reclamă

Totodată, este și prima postare pe care Familia Regală o face de când a apărut cartea de memorii a Prințului Harry.

Kate Middleton este dezamăgită de declarațiile făcute de Prințul Harry

Kate Middleton și-a serbat aniversarea de 41 de ani alături de familia și cei dragi. Momentul aniversării a fost unul cu gust dulce-amar. Prințesa de Wales nu s-a putut bucura în totalitate de aniversarea sa. Mai multe declarații făcute de Prințul Harry au apărut chiar de ziua sa de naștere.

Ducele de Sussex i-a adus mai multe acuzații fratelui său, dar și soției acestuia. Harry a povestit inclusiv despre un conflict fizic pe care l-a avut cu Prințul William.

Totodată, acesta a vorbit despre modul în care Kate Middleton a tratat-o pe Meghan Markle atunci când aceasta s-a alăturat Familiei Regale Britanice. Experți regali susțin că Prințesa de Wales este dezamăgită de declarațiile pe care Ducele de Sussex le-a făcut în ultimele săptămâni.

Ducele spune că așteaptă o reacție din partea Casei regale. Cu toate acestea, așteptarea lui s-ar putea să se prelungească. Familia Regală Britanică nu pare dispusă să deschidă acest subiect.

Nicio declarație publică nu a fost făcută până la acest moment de către Regele Charles sau alt membru din Familia Regală Britanic. Conform publicației Hello, Prințul Harry s-ar putea să nu participe la încoronarea Regelui Charles care va avea loc în primăvara anului acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×