Reclamă

Ducii de Sussex sunt nevoiți să evacueze locuința din Montecito. Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle în timp soțul său se afla în New York

Ducii de Sussex sunt nevoiți să evacueze locuința din Montecito. Condițiile extreme meteorologice au dus la alunecări de teren. Nu se cunosc mai multe detalii despre zona în care Ducii locuiesc. Meghan Markle s-a aflat tot timpul acasă cu cei doi copii, Archie și Lilibet. În tot acest timp, Harry participa la o conferință de presă din New York.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 12:30

Meghan Markle a rămas în Montecito, în timp ce soțul său a pornit într-un turneu de promovare a cărții sale de memorii, Spare. Ducele de Sussex este nevoit să participe la mai multe conferințe de presă și interviuri. De altfel, o mulțime de oameni așteaptă să vadă ce reacții vor avea membrii Familiei Regale cu privire la declarațiile făcute de Prințul Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex sunt nevoiți să evacueze locuința din Montecito

Familia Ducelui de Sussex s-ar putea afla în pericol dacă nu decide să evacueze locuința pe care o are în Montecito. O avertizare meteo i-a pus în alertă pe locuitorii zonei, dar și autoritățile din Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Oprea și mulți alți rezidenți din Montecito sunt forțați să-și evacueze locuințele din cauza unei furtuni care a cauza o alunecare de teren. Publicația Marca relatează că viețile rezidenților sunt puse în pericol în acest moment.

Reclamă

Prințul Harry se află în New York. Soția sa și copiii acestuia se aflau în Montecito. Ducele de Sussex nu a făcut nicio declarație cu privire la siguranța familiei sale. Ellen DeGeneres locuiește în Montecito în apropiere de casa Ducilor de sussex. Acesta a postat un videoclip în care arăta cu șuvoaiele de apă mătură tot ce se află în calea lor.

Proprietatea pe care o deține prezentatoarea TV se află într-un loc mai înalt, prin urmare, aceasta nu a fost nevoită să-și evacueze imediat locuința. Persoanele care locuiesc în vale au fost rugate să se adăpostească într-un loc mai înalt, unde să fie protejate de alunecările de teren.

Departamentul de pompieri din Montecito a ordonat o evacuare imediată. Furtuna se înrăutățește în zilele ce urmează, iar lucrurile se vor agrava în ceea ce privește alunecările de teren. Autoritățile nu-și doresc să se confrunte cu pierderi de vieți umane.

Reclamă

Prințul Harry nu s-a aflat acasă atunci când rezidenții din Montecito au primit ordin de evacuare

Ducele de Sussex nu s-a aflat în Montecito atunci când ordinul de evacuare a fost emis. Acesta a fost surprins de paparazzi pe străzile din New York în timp ce părăsea o conferință de presă Printre locuitorii care au reședințe în Montecito se numără o mulțime de nume sonore.

Zona se află în apropiere de Los Angeles și este preferată de multe celebrități. Printre acestea se numără Oprah Winfrey, Ducii de Sussex, Ellen DeGeneres, Adam Levine, Rob Lowe, George Lucas, Gwyneth Paltrow și mulți alții. Prințul Harry va fi departe de casă și în perioada următoare.

Acesta mai are de vizitat mai multe orașe. De altfel, Ducele de Sussex urmează să participe la o serie de interviuri televizate în care o să vorbească despre cartea sa de memorii, Spare.

Lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. O mulțime de afirmații pe care le-a făcut au vizat în mod direct Casa Regală. Experții regali sunt de părere că dezvăluirile Prințului Harry vor duce la distanțarea acestuia de familia sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×