Reclamă

Ducii de Sussex sunt nevoiți să evacueze locuința din Montecito. Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle în timp soțul său se afla în New York

Ducii de Sussex sunt nevoiți să evacueze locuința din Montecito. Condițiile extreme meteorologice au dus la alunecări de teren. Nu se cunosc mai multe detalii despre zona în care Ducii locuiesc. Meghan Markle s-a aflat tot timpul acasă cu cei doi copii, Archie și Lilibet. În tot acest timp, Harry participa la o conferință de presă din New York.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 12:30

Meghan Markle a rămas în Montecito, în timp ce soțul său a pornit într-un turneu de promovare a cărții sale de memorii, Spare. Ducele de Sussex este nevoit să participe la mai multe conferințe de presă și interviuri. De altfel, o mulțime de oameni așteaptă să vadă ce reacții vor avea membrii Familiei Regale cu privire la declarațiile făcute de Prințul Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex sunt nevoiți să evacueze locuința din Montecito

Familia Ducelui de Sussex s-ar putea afla în pericol dacă nu decide să evacueze locuința pe care o are în Montecito. O avertizare meteo i-a pus în alertă pe locuitorii zonei, dar și autoritățile din Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Oprea și mulți alți rezidenți din Montecito sunt forțați să-și evacueze locuințele din cauza unei furtuni care a cauza o alunecare de teren. Publicația Marca relatează că viețile rezidenților sunt puse în pericol în acest moment.

Reclamă

Prințul Harry se află în New York. Soția sa și copiii acestuia se aflau în Montecito. Ducele de Sussex nu a făcut nicio declarație cu privire la siguranța familiei sale. Ellen DeGeneres locuiește în Montecito în apropiere de casa Ducilor de sussex. Acesta a postat un videoclip în care arăta cu șuvoaiele de apă mătură tot ce se află în calea lor.

Proprietatea pe care o deține prezentatoarea TV se află într-un loc mai înalt, prin urmare, aceasta nu a fost nevoită să-și evacueze imediat locuința. Persoanele care locuiesc în vale au fost rugate să se adăpostească într-un loc mai înalt, unde să fie protejate de alunecările de teren.

Departamentul de pompieri din Montecito a ordonat o evacuare imediată. Furtuna se înrăutățește în zilele ce urmează, iar lucrurile se vor agrava în ceea ce privește alunecările de teren. Autoritățile nu-și doresc să se confrunte cu pierderi de vieți umane.

Reclamă

Prințul Harry nu s-a aflat acasă atunci când rezidenții din Montecito au primit ordin de evacuare

Ducele de Sussex nu s-a aflat în Montecito atunci când ordinul de evacuare a fost emis. Acesta a fost surprins de paparazzi pe străzile din New York în timp ce părăsea o conferință de presă Printre locuitorii care au reședințe în Montecito se numără o mulțime de nume sonore.

Zona se află în apropiere de Los Angeles și este preferată de multe celebrități. Printre acestea se numără Oprah Winfrey, Ducii de Sussex, Ellen DeGeneres, Adam Levine, Rob Lowe, George Lucas, Gwyneth Paltrow și mulți alții. Prințul Harry va fi departe de casă și în perioada următoare.

Acesta mai are de vizitat mai multe orașe. De altfel, Ducele de Sussex urmează să participe la o serie de interviuri televizate în care o să vorbească despre cartea sa de memorii, Spare.

Lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. O mulțime de afirmații pe care le-a făcut au vizat în mod direct Casa Regală. Experții regali sunt de părere că dezvăluirile Prințului Harry vor duce la distanțarea acestuia de familia sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×