Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au mers la biserică după anunțul încoronării. Detalii din ziua evenimentului sunt publice

Regele Charles și Regina Camilla au mers la biserică după anunțul încoronării. Cuplul regal a fost fotografiat participând la ceremonia de lângă Sandringham. Charles și Regina Consort Camilla au mers la biserica de pe moșia Sandringham duminică dimineață. Ei se îndreptau spre slujba de dimineață la biserica Sf. Maria Magdalena.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 7:28 / Actualizat: 24 ianuarie 2023, 11:59

Cuplul regal s-a îmbrăcat gros împotriva frigului. Regele a purtat o haină lungă maro și o eșarfă roșie. Soția sa și-a combinat haina maro asortată cu o pălărie căptușită cu blană și cizme negre.

Regele Charles și Regina Camilla au mers la biserică

Admiratorii regali i-au salutat pe cei doi după slujbă, în ciuda ceții, a temperaturilor reci și a terenului acoperit cu gheață. Cuplul părea să fie bine dispus, în ciuda vremii. Camilla a făcut cu mâna veselă unor școlari care se adunaseră să îi salute.

Ieșirea a fost prima apariție în public după ce au fost făcute publice detaliile încoronării Regelui. Desfășurat pe 6 mai, evenimentul va fi istoric din mai multe privințe. Acesta se va organiza într-o zi de sâmbătă pentru prima dată în mai bine de 100 de ani.

Încoronarea va începe cu Procesiunea Regelui. Charles și Regina Consoartă Camilla vor ajunge la Westminster Abbey după ce au plecat de la Palatul Buckingham.

După slujbă, cuplul regal se va întoarce la Palatul Buckingham în cadrul procesiunii încoronării. Acolo li se vor alătura și alți membri ai Familiei Regale.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camilla vorbește cu un grup de copii
Cuplul regal a fost fotografiat participând la ceremonia de lângă Sandringham / Profimedia Images

Evenimentele zilei se vor încheia cu membri ai Familiei Regale care vor apărea pe balconul Palatului Buckingham alături de Charles și Camilla. Nu a fost încă confirmat ce membri ai familiei li se vor alătura.

Reclamă

Duminică, 7 mai, va avea loc un concert de încoronare în afara Castelului Windsor, similar petrecerii de la Palat din timpul Jubileului de Platină al Reginei, care promite să prezinte „icoane muzicale globale și vedete contemporane”.

Concertul va avea, de asemenea, o orchestră și dansatori, precum și The Coronation Choir, care va fi format din membri ai corurilor comunitare din întreaga țară, inclusiv refugiați, persoane surde, personalul NHS și comunitatea LGBTQ+.

Prințul Harry este în continuare invitat

Prințul Harry este în continuare invitat la încoronarea lui Charles, dar se pare că în ziua de 6 mai acesta mai are ceva la fel de important de sărbătorit. Pe data de 6 mai este ziua fiului său cel mare, Archie. De asemenea, surse regale spun că după dezvăluirile din Spare, Harry așteaptă scuze în continuare și nu va face pași către familia sa dacă nu le primește.

„Harry a spus clar că are anumite condiții înainte de a accepta orice invitație”, a spus Vickers pentru Page Six. „Este întotdeauna posibil să se împace dacă ambele părți sunt dispuse să facă acest lucru. Dar nu cred că partea lui Harry se va clinti. Nu greșește niciodată cu nimic, deci nu este un început foarte bun”, a spus istoricul regal Hugo Vickers.

Vickers a mai spus pentru PageSix că familia avea nevoie de sfaturi de la Regina Elisabeta în această perioadă atât de tensionată. „Regina a fost genială în a concilia toată viața, în relațiile cu Japonia, Germania. A fost diplomată la nivel internațional și mai personal.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×