Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au mers la biserică după anunțul încoronării. Detalii din ziua evenimentului sunt publice

Regele Charles și Regina Camilla au mers la biserică după anunțul încoronării. Cuplul regal a fost fotografiat participând la ceremonia de lângă Sandringham. Charles și Regina Consort Camilla au mers la biserica de pe moșia Sandringham duminică dimineață. Ei se îndreptau spre slujba de dimineață la biserica Sf. Maria Magdalena.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 7:28 / Actualizat: 24 ianuarie 2023, 11:59

Cuplul regal s-a îmbrăcat gros împotriva frigului. Regele a purtat o haină lungă maro și o eșarfă roșie. Soția sa și-a combinat haina maro asortată cu o pălărie căptușită cu blană și cizme negre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au mers la biserică

Admiratorii regali i-au salutat pe cei doi după slujbă, în ciuda ceții, a temperaturilor reci și a terenului acoperit cu gheață. Cuplul părea să fie bine dispus, în ciuda vremii. Camilla a făcut cu mâna veselă unor școlari care se adunaseră să îi salute.

Ieșirea a fost prima apariție în public după ce au fost făcute publice detaliile încoronării Regelui. Desfășurat pe 6 mai, evenimentul va fi istoric din mai multe privințe. Acesta se va organiza într-o zi de sâmbătă pentru prima dată în mai bine de 100 de ani.

Încoronarea va începe cu Procesiunea Regelui. Charles și Regina Consoartă Camilla vor ajunge la Westminster Abbey după ce au plecat de la Palatul Buckingham.

După slujbă, cuplul regal se va întoarce la Palatul Buckingham în cadrul procesiunii încoronării. Acolo li se vor alătura și alți membri ai Familiei Regale.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camilla vorbește cu un grup de copii
Cuplul regal a fost fotografiat participând la ceremonia de lângă Sandringham / Profimedia Images

Evenimentele zilei se vor încheia cu membri ai Familiei Regale care vor apărea pe balconul Palatului Buckingham alături de Charles și Camilla. Nu a fost încă confirmat ce membri ai familiei li se vor alătura.

Reclamă

Duminică, 7 mai, va avea loc un concert de încoronare în afara Castelului Windsor, similar petrecerii de la Palat din timpul Jubileului de Platină al Reginei, care promite să prezinte „icoane muzicale globale și vedete contemporane”.

Concertul va avea, de asemenea, o orchestră și dansatori, precum și The Coronation Choir, care va fi format din membri ai corurilor comunitare din întreaga țară, inclusiv refugiați, persoane surde, personalul NHS și comunitatea LGBTQ+.

Prințul Harry este în continuare invitat

Prințul Harry este în continuare invitat la încoronarea lui Charles, dar se pare că în ziua de 6 mai acesta mai are ceva la fel de important de sărbătorit. Pe data de 6 mai este ziua fiului său cel mare, Archie. De asemenea, surse regale spun că după dezvăluirile din Spare, Harry așteaptă scuze în continuare și nu va face pași către familia sa dacă nu le primește.

„Harry a spus clar că are anumite condiții înainte de a accepta orice invitație”, a spus Vickers pentru Page Six. „Este întotdeauna posibil să se împace dacă ambele părți sunt dispuse să facă acest lucru. Dar nu cred că partea lui Harry se va clinti. Nu greșește niciodată cu nimic, deci nu este un început foarte bun”, a spus istoricul regal Hugo Vickers.

Vickers a mai spus pentru PageSix că familia avea nevoie de sfaturi de la Regina Elisabeta în această perioadă atât de tensionată. „Regina a fost genială în a concilia toată viața, în relațiile cu Japonia, Germania. A fost diplomată la nivel internațional și mai personal.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×