Reclamă

Parfumul preferat al Prințesei Diana l-a ajutat pe Prințul Harry în timpul terapiei. Ce dezvăluiri noi a făcut Ducele de Sussex

Parfumul preferat al Prințesei Diana l-a ajutat pe Prințul Harry în timpul terapiei. Ducele de Sussex a făcut noi dezvăluiri din viața sa personală. Acesta și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a hotărât să fie sincer până la capăt.

Publicat: 19 ianuarie 2023, 6:00

Dezvăluirile Ducelui de Sussex continuă. Acesta a povestit despre momentele mai puțin plăcute din viața sa. Prințul Harry a trecut cu greu peste pierderea mamei sale. În cartea pe care a lansat-o Spare, a povestit cu lux de amănunte despre cum a arătat perioada adolescenței, în special perioada după moartea mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parfumul preferat al Prințesei Diana l-a ajutat pe Prințul Harry

Unul dintre parfumurile preferate ale Prințesei Diana a devenit un obiect fără de care Prințul Harry nu ar fi putut merge mai departe peste moartea mamei sale.

Vezi mai multe imagini cu Ducele de Sussex în Galeria Foto!

Prințesa Diana, îmbrăcată în alb, alături de Prințul Harry care ține în mâini o farfurie cu căpșuni. Fotografie realizată în anul 1987.
Prinții William și Harry nu erau deloc mofturoși în copilărie / Getty Images

Ducele de Sussex a fost sincer față de el și admiratorii săi în cartea pe care a scris-o. Fratele mai mic al Prințului William își amintește cu acuratețe de mirosul parfumului pe care mama sa îl avea. Harry spune că a folosit același parfum în perioada de doliu. Acesta obișnuia să țină sticluța cu parfum a mamei sale alături în timpul sesiunilor de terapie pe care le făcea.

Reclamă

”Totul a început în timpul ședințelor de terapie. Obișnuiam să parfumez un colț mic al hainei. Mirosul acela îmi amintea imediat de ea. A fost vindecător și dureros în același timp.”

Prințul Harry spune că mama sa nu folosea un parfum scump. De altfel, admiratorii Casei Regale tiu faptul că Prințesa Diana era o femeie modestă.

Ducele de Sussex spune că Lady Di purta întotdeauna un parfum. Aceasta nu ieșea din casă fără să folosească unul dintre parfumurile sale preferate. Prințesa Diana era foarte atentă cu imaginea pe care o are. Fiul său spune că aceasta era un model pentru femeile din lumea întreagă. Totul a fost detaliat în cartea sa de memorii.

Reclamă

Ce spune Prințul Harry despre tatăl său, Regele Charles

Prințul Harry a povestit despre parfumul preferat al Prințesei Diana, dar și despre parfumul preferat al tatălui său, Regele Charles al III-lea.

Harry își amintește că tatăl său obișnuia să poarte un parfum foarte puternic. Harry spune că a mirosit parfumul tatălui său cu o seară înainte de moartea mamei sale. Ducele de Sussex a descris în cartea sa cum arăta una dintre interacțiunile sale cu Regele Charles.

”Tatăl meu obișnuia să miroasă tot timpul ceva. Îi plăcea să simtă roma mâncării, a florilor, chiar și a părului nostru. Cred că acest lucru se întâmpla din cauza parfumului pe care îl purta.”

”Era foarte puternic și nu putea să simtă cu ușurință mirosul lucrurilor din jurul său. Parfumul său era făcut în Paris, un alt lucru care m-a făcut mereu să-mi amintesc de mama”.

Ducele de Sussex își amintește chiar și de momentele pe care le-a petrecut alături de fratele său, Prințul William. Între cei doi au existat mai multe conflicte de-a lungul timpului, relatează PageSix.

Harry a povestit totul în cartea sa, Spare. Familia Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu cu privire la dezvăluirile fiului Regelui Charles. Casa Regală Britanică preferă să nu deschidă niciun subiect legate de acuzațiile făcute de Prințul Harry. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×