Reclamă

Parfumul preferat al Prințesei Diana l-a ajutat pe Prințul Harry în timpul terapiei. Ce dezvăluiri noi a făcut Ducele de Sussex

Parfumul preferat al Prințesei Diana l-a ajutat pe Prințul Harry în timpul terapiei. Ducele de Sussex a făcut noi dezvăluiri din viața sa personală. Acesta și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a hotărât să fie sincer până la capăt.

Publicat: 19 ianuarie 2023, 6:00

Dezvăluirile Ducelui de Sussex continuă. Acesta a povestit despre momentele mai puțin plăcute din viața sa. Prințul Harry a trecut cu greu peste pierderea mamei sale. În cartea pe care a lansat-o Spare, a povestit cu lux de amănunte despre cum a arătat perioada adolescenței, în special perioada după moartea mamei sale.

Parfumul preferat al Prințesei Diana l-a ajutat pe Prințul Harry

Unul dintre parfumurile preferate ale Prințesei Diana a devenit un obiect fără de care Prințul Harry nu ar fi putut merge mai departe peste moartea mamei sale.

Vezi mai multe imagini cu Ducele de Sussex în Galeria Foto!

Prințesa Diana, îmbrăcată în alb, alături de Prințul Harry care ține în mâini o farfurie cu căpșuni. Fotografie realizată în anul 1987.
Prinții William și Harry nu erau deloc mofturoși în copilărie / Getty Images

Ducele de Sussex a fost sincer față de el și admiratorii săi în cartea pe care a scris-o. Fratele mai mic al Prințului William își amintește cu acuratețe de mirosul parfumului pe care mama sa îl avea. Harry spune că a folosit același parfum în perioada de doliu. Acesta obișnuia să țină sticluța cu parfum a mamei sale alături în timpul sesiunilor de terapie pe care le făcea.

Reclamă

”Totul a început în timpul ședințelor de terapie. Obișnuiam să parfumez un colț mic al hainei. Mirosul acela îmi amintea imediat de ea. A fost vindecător și dureros în același timp.”

Prințul Harry spune că mama sa nu folosea un parfum scump. De altfel, admiratorii Casei Regale tiu faptul că Prințesa Diana era o femeie modestă.

Ducele de Sussex spune că Lady Di purta întotdeauna un parfum. Aceasta nu ieșea din casă fără să folosească unul dintre parfumurile sale preferate. Prințesa Diana era foarte atentă cu imaginea pe care o are. Fiul său spune că aceasta era un model pentru femeile din lumea întreagă. Totul a fost detaliat în cartea sa de memorii.

Reclamă

Ce spune Prințul Harry despre tatăl său, Regele Charles

Prințul Harry a povestit despre parfumul preferat al Prințesei Diana, dar și despre parfumul preferat al tatălui său, Regele Charles al III-lea.

Harry își amintește că tatăl său obișnuia să poarte un parfum foarte puternic. Harry spune că a mirosit parfumul tatălui său cu o seară înainte de moartea mamei sale. Ducele de Sussex a descris în cartea sa cum arăta una dintre interacțiunile sale cu Regele Charles.

”Tatăl meu obișnuia să miroasă tot timpul ceva. Îi plăcea să simtă roma mâncării, a florilor, chiar și a părului nostru. Cred că acest lucru se întâmpla din cauza parfumului pe care îl purta.”

”Era foarte puternic și nu putea să simtă cu ușurință mirosul lucrurilor din jurul său. Parfumul său era făcut în Paris, un alt lucru care m-a făcut mereu să-mi amintesc de mama”.

Ducele de Sussex își amintește chiar și de momentele pe care le-a petrecut alături de fratele său, Prințul William. Între cei doi au existat mai multe conflicte de-a lungul timpului, relatează PageSix.

Harry a povestit totul în cartea sa, Spare. Familia Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu cu privire la dezvăluirile fiului Regelui Charles. Casa Regală Britanică preferă să nu deschidă niciun subiect legate de acuzațiile făcute de Prințul Harry. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×