Reclamă

Prințul Harry nu a intenționat „să rănească” Familia Regală Britanică. Cele mai recente declarații ale Ducelui de Sussex

Prințul Harry nu a intenționat să rănească Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex a fost sincer cu admiratorii săi din întreaga lume. Interviurile pe care le-a oferit în ultima perioadă a deschis noi subiecte de discuție. Casa Regală Britanică nu a reacționat în urma acuzațiilor pe care Ducele le-a făcut cu privire la familia sa.

Publicat: 22 ianuarie 2023, 6:00

Ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii intitulată Spare. Acesta a povestit despre modul în care a arătat viața sa în perioada în care s-a aflat la Casa Regală. Prințul Harry a fost sincer și nu a omis niciun detaliu din viața privată. Multe dintre dezvăluirile sale au făcut referire la Regele Charles, dar și la relația pe care a avut-o cu Prințul William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry nu a intenționat „să rănească” Familia Regală Britanică

Ducele de Sussex spune că își dorește să reconcilieze relația pe care o are cu familia sa. Totodată, acesta spune că trebuie să existe o anumită responsabilitate și înțelegere din partea Casei Regale. Ducele de Sussex a fost mai sincer ca niciodată cu audiența sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry gesticulează în timp ce oferă un interviu
CBS și ITV au lansat doar trailere scurte pentru interviurile lor / Profimedia Images

Acesta spune că dorința sa nu a fost să-și rănească familia, ci să împărtășească cu ceilalți unele dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Reclamă

”Îmi iubesc tatăl. Îmi iubesc fratele. Îmi iubesc întreaga familie, mereu am făcut-o. Nu am intenționat o clipă să-i rănesc cu ceea ce am scris în această carte. M-am bazat mereu pe adevăr. După mulți ani de minciuni pe care le-am spus eu și familia mea, a venit momentul să am o relație sinceră cu ei. ”

Ducele de Sussex spune că își dorește să se cunoască adevărul despre viața sa, dar și despre relațiile pe care le-a avut în interiorul familiei regale. Acesta a povestit în cartea sa despre un conflict dintre el și Prințul William.

Ducele de sussex ar fi fost atacat de William în timpul unei discuții aprinse. Prințul Harry este dispus să reia legătura cu familia sa, însă își dorește o relație bazată pe sinceritate, relatează publicația People.

Reclamă

Ce spune Prințul Harry despre idea de a relua legătura cu familia sa

Ducele de Sussex a făcut o mulțime de dezvăluiri care au atacat în mod direct Casa Regală. În ciuda faptului că membrii Familiei Regale nu au făcut niciun comentaru, experții regali sunt de părere că relația dintre Prinț și familia sa este tot mai rece. Ducele de Sussex își dorește acum să aibă o relație responsabilă cu familia sa, totuși acesta nu va participa la încoronarea Regelui Charles.

”Mi-aș dori ca toate aceste minciuni să se oprească. Chiar îmi doresc să reconciliem ceea ce avem. Însă există nevoie de puțină responsabilitate din partea lor. Nu vreau ca oamenii să considere despre mine că sunt paranoic și trăiesc în deziluzie. Am adus toate evidențele da care a fost nevoie.”

Ducele de Sussex spune că familia sa a avut mereu un motto când vine vorba de secretele pe care le-a păstrat.

”Familia mea spunea mereu să nu trebuie să te plângi și să explici. Însă acest lucru nu a fost niciodată adevărat. Pentru că au existat multe lucruri despre care puteai să te plângi și pe care ar fi trebuit să le explice”

În ciuda dezvăluirilor din cartea sa, Ducele speră să poată relua legăturile cu familia sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×