Reclamă

Cele mai frumoase cereri în căsătorie din Familia Regală Britanică. Momentele romantice care au rămas în istorie

Unele dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie din Familia Regală Britanică vor rămâne mereu în istorie. La Casa Regală s-au scris povești de dragoste desprinse parcă din basme. De la povestea de dragostea a Reginei Elisabeta, până la povestea de dragoste a Prințului Harry, te invităm să descoperi cum și-au găsit membrii Familiei Regale perechea.

Publicat: 18 martie 2023, 6:57

Dacă te gândești la basme și povești pline de romantism, atunci trebuie să arunci o privire asupra istoriei Familiei Regale Britanice. Unele dintre cele mai cunoscute cupluri din lume s-au format de-a lungul timpului în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase cereri în căsătorie din Familia Regală Britanică

Cererea în căsătorie este marcată mereu de emoții puternice și iubire. Membrii Familiei Regale Britanice nu au făcut nici ei excepție de la acest lucru. Casa Regală se mândrește cu unele dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Iubirea nu i-a ocolit pe Prinții și Prințesele Familiei Regale. Te invităm să descoperi momentele pline de magie din Familia Regală Britanică.

Prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton și Prințul William au format un cuplu pentru mai bine de opt ani, înainte ca Prințesa să fie cerută în căsătorie. Cei doi și-au anunțat logodna în luna noiembrie a anului 2010, iar momentul a fost unul cu totul emoționant.

Prințul William și Kate Middleton în imaginea aniversării logodne lor din anul 2010. El poartă un pulover bej, cu o cămașă albă. Ea poartă o bluză albă și inelul de logodnă. SE țin în brațe, pe un fundal cu o fereastră
Prințul William și Kate Middleton s-au logodit în anul 2010 / Profimedia Images
Reclamă

William a cerut-o în căsătorie pe Kate în timpul unei vacanțe din Kenya. Cuplul a împărtășit vestea cu familia abia câteva săptămâni mai târziu. În ciuda faptului că aveau deja o relație de lungă durată, Kate spune că a fost foarte surprinsă atunci când a fost cerută în căsătorie.

”Am fost complet șocată de moment. A fost un moment foarte romantic. William s-a asigurat că este totul pus la punct pentru a avea parte de un moment magic.”

Kate Middleton a fost cerută în căsătorie cu inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana.

Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle

La mai puțin de un an de când s-au cunoscut, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat faptul că s-au logodit. Logodna lor a fost anunțată în luna noiembrie a anului 2017. Momentul romantic a avut loc chiar la reședința de la Nottingham Cottage. Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle în timp ce aceasta pregătea cina.

Portret cu Meghan Markle de la nunta regală
Vestea logodnei Prințului Charles cu Meghan Markle a fost anunțată pe 27 noiembrie 2017 de Palatul Kensington / Getty Images

Prințul Harry a spus într-un interviu că și-ar fi dorit să o ceară pe Meghan mult mai devreme în căsătorie, însă a fost nevoit să aștepte permisiunea Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex și-a surprins viitoare soție cu un buchet de trandafiri albi, șampanie și lumânări chiar în grădina reședinței în care stăteau la acel moment.

Regele Charles și Regina Consort Camilla

Regele Charles și Camilla s-au logodit în luna februarie a anului 2005. Momentul a avut loc la 35 de ani de la prima lor întâlnire oficială. Regele și viitoarea sa soție au sărbătorit printr-o petrecere privată la Castelul Windsor.

Prințul Charles, de mână cu Camilla Parker Bowles, după ce s-a oficiat căsătoria lor
Camilla și Charles au avut o ceremonie civilă la Windsor Guildhall / Getty Images

Regele Charles i-a cerut mâna soției sale în fața membrilor din Familia Regală Britanică. Viitoarea sa soție a fost cerută în căsătorie cu inelul de logodnă care i-a aparținut bunicii Regelui Charles, Regina Mamă. Charles și Camilla s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă care a avut loc în luna aprilie a anului 2006, relatează People.

Regina Elisabeta și Prințul Philip

Una dintre cele mai frumoase povești de iubire din Familia Regală este cea a Reginei Elisabeta și  a Prințului Philip. În luna iulie a anului 1947, Palatul Buckingham a anunțat logodna Prințesei Elisabeta cu Prințul Philip. Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1934, când Prințesa avea 8 ani și Prințul 13 ani.

Regina Elisabeta și Prințul Philip, imagine din tinerețe, în primii ani de căsătorie
În timpul unei vizite pe care Elisabeta a făcut-o împreună cu părinții și sora sa, Margaret, la Colegiul Regal de Marină, Prințul Philip a fost cel care s-a ocupat de ei / Profimedia Images

Cei doi s-au reîntâlnit în adolescență, cinci ani mai târziu. Cea de-a doua întâlnire a făcut-o pe Prințesă să realizeze că s-a îndrăgostit de Prințul Philip. Prințul Philip și Prințesa Elisabeta au avut o relație frumoasă până în 1946, când Philip a cerut-o în căsătorie la Castelul Balmoral. De atunci cei doi au trăit fericiți ca soț și soție. Nunta lor a avut loc la Westminster Abbey în noiembrie 1947.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×