Reclamă

Kate Middleton și Prințul William apar mai rar în public. Motivul pentru care cuplul regal a luat această decizie

Kate Middleton și Prințul William apar mai rar în public. Cei doi au luat această decizie de dragul copiiilor lor. Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte se află în această perioadă în vacanța de primăvară. Micuții își petrec timpul liber în compania părinților și se bucură de aceste momente importante.

Publicat: 4 aprilie 2023, 12:34 / Actualizat: 17 aprilie 2023, 1:15

Prințul și Prințesa de Wales pun întotdeauna familia pe primul loc. De fiecare dată când au ocazia, aceștia își aleg copiii și pun pe locul doi îndatoririle regale. Publicația People raportează că Prințul William și soția sa și-au amânat o parte din aparițiile publicate pentru a se putea bucura de timpul petrecut alături de copiii lor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Prințul William apar mai rar în public

Kate Middleton și Prințul William și-au eliberat agenda de lucru pentru a petrece mai mult timp de calitate cu cei trei copii ai lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William se joacă alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și prințul Louis. Toți trei sunt îmbrăcați în albastru închis și se joacă pe iarbă
Prințul William a fost surprins în timp ce se juca alături de cei trei copii ai săi / Profimedia

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt acasă pentru câteva zile. Aceștia au vacanța de primăvară și preferă să-și petreacă timpul în familie. George, Charlotte și Louis merg în prezent la aceeași școală. Aceștia au fost înscriși la Lambrook School în Windsor.

Reclamă

Familia Prinților de Wales îi petrece timpul la Anmer Hall în Norfolk. Aceștia adoră să poate petrece timpul liber în natură. Într-un interviu pe care l-a oferit în 2020, Kate a dezvăluit cum anume își petrece timpul cu copiii săi. Prințesa de Wales susține că cei trei micuți ai săi adoră să stea în natură.

Acesta este și motivul pentru care William și Kate încearcă să-i ducă în vacanțe în locuri cât mai apropiate de natură. Atunci când au ocazia, cei trei micuți petrec timp în grădină cu mama lor.

De altfel, Kate Middleton a postat de-a lungul timpului fotografii din natură cu cei trei copii ai lor. Recent s-a aflat și care este relația Regelui Charles cu copiii săi vitregi. Se pare că Familia Regală Britanică este recunoscută pentru relațiile strânse dintre membrii acesteia.

Reclamă

Când se întorc copiii Prințesei de Wales la școală

În ultima vreme au existat multe zvonuri privind infidelitatea Prințului William. Cu toate acestea, viitorul Rege al Marii Britanii nu a dat curs știrilor care au apărut în presă.

Acesta pare să fie un tată implicat și să se dedice familiei sale. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se vor afla în vacanță până spre sfârșitul lunii aprilie.

Aceștia se bucură de timpul liber, dar în același timp se pregătesc pentru un eveniment importatn din viața Familie Regale Britanice.

La începutul lunii mai va avea loc încoronarea Regelui Charles. Pe data de 6 mai, cei trei micuți vor fi alături de părinții lor la încoronarea Regelui. Momentul istoric urmează să fie transmis live. Conform publicației The Times, cei trei micuți vor participa la ceremonia de la Westminster Abbey.

Aceștia vor veni la eveniment cu o trăsură. Se speculează faptul că Prințul George va juca în rol important în cadrul încoronării bunicului său. Micuțul se află în linie directă pentru succesiunea tronului. Acesta va urma să urce pe tronul Marii Britanii după Prințul William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×