Reclamă

Rochia din mătase a lui Kate Middleton a rămas în istorie. Cum a fost fotografiată Prințesa de Wales în club cu Pippa Middleton

Rochia din mătase a lui Kate Middleton a rămas în istorie. Ținuta cu care a făcut senzație după o noapte în club este de neuitat. Imprimeul și stilul rochie cu siguranță nu mai sunt acum pe gustul Prințesei de Wales.

Publicat: 12 martie 2023, 7:56

Înainte de a avea o relație cu Prințul William și de a intra în Familia Regală, Prințesa de Wales era o petrecăreață, scrie HelloMagazine. Soția Prințului William a fost adesea văzută în cele mai zgomotoase cluburi ale Londrei din cartierul Kensington și Chelsea. Ea purta adesea ținute care să se potrivească cu dorința ei de a petrece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia din mătase a lui Kate Middleton

Deși de-a lungul timpului a purtat o mulțime de ținute fermecătoare pentru ieșirile de seară, această rochie din mătase va rămâne în istorie.

Ea a fost îmbrăcată de Kate Middleton în 2007. În timpul unei ieșiri la Mahiki cu sora ei, Pippa Middleton, Kate a purtat o rochie din satin paisley, decoltată și cu imprimeu, scrie HelloMagazine.

Evidențiind stilul îndrăzneț al viitoarei prințese, ținuta de vară avea un imprimeu auriu, de inspirație barocă, pe un fundal al culorii oului de rață. Pippa arăta elegantă alături de sora ei, optând pentru o ținută complet neagră și tocuri clasice din piele întoarsă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kate Middleton și Pippa, în club, într-o seara din 2007
Soția Prințului William a fost adesea văzută în cele mai zgomotoase cluburi ale Londrei din cartierul Kensington și Chelsea / Getty Images

Pentru a-și perfecționa ținuta, Kate s-a accesorizat cu câteva bijuterii boho negre și și-a purtat părul lăsat liber pe spate. Kate a ales să-și combine rochia din mătase cu mai multe brățări. A purtat de asemenea o geantă de mână din piele neagră de mărime medie.

Machiajul nu a fost unul extravagant. În seara respectivă, Kate a optat pentru un machiaj clasic smokey eye, un ruj lucios și fard de obraz.

Reclamă

Ce stil a adoptat Kate Middleton pe durata facultății

Anii 2000 au fost reprezentativi pentru haine extrem de colorate și imprimeuri extravagante. Stilul acelei vremi a fost numit ulterior Y2K. E un stil îndrăgit de milioane de femei din întrega lume și iubit de vedete. Celebrități precum Britney Spears și Paris Hilton l-au purtat.

În ciuda faptului că a fost în centrul atenției din cauza relației cu Prințul William, Kate nu a lăsat atenția presei să o împiedice să se joace cu tendințele anilor respectivi. Satinul strălucitor a fost unul dintre precursorii tendințelor anilor 00, pe lângă tivurile asimetrice și colierele stratificate.

Cu rochia ei din mătase Prințesa Kate a adoptat din plin stilului Y2K în perioada în care nu avea angajamente regale. Atunci se putea bucura în voie de distracția din cluburile de noapte ale Londrei.

Acum, Kate Middleton este adepta unor ținute elegante și extrem de rafinate. Este foarte atentă atunci când apare în public și ce fel de haine poartă, deși nu mereu sunt de la brand-uri de renume. Cu toate acestea, experții regali au observat că Kate evită să poarte portocaliu, o nuanță vibrantă.

Prințesa de Wales are o garderobă impresionantă. Chiar dacă se numără printre persoanele publice care preferă să recicleze ținutele, atunci când are ocazia să-și afișeze cele mai recente achiziții, Kate știe care sunt alegerile vestimentare care i se potrivesc. Este atentă la absolut orice: combinație de culori, texturi, tăieturi și mai ales rafinament.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×