Reclamă

Kate Middleton a lansat un nou cont de Instagram. Prințesa de Wales va promova The Royal Foundation Centre for Early Childhood

Kate Middleton a lansat un cont nou de Instagram. Prințesa de Wales va promova The Royal Foundation Center for Early Childhood. Rolul contului va fi strict acela de a promova munca caritabilă a fundației pe care soția Prințului William o sprijină deja de mai bine de un an jumătate.

Publicat: 1 februarie 2023, 11:26 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:47

Kate Middleton este implicată într-o mulțime de proiecte umanitare. Acest lucru face parte din îndatoririle sale regale. Prințesa de Wales are o anumită dragoste pentru fundațiile pe care le sprijină și pe care le patronează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a lansat un nou cont de Instagram

Prințesa de Wales a lansat un nou cont de Instagram. Soția Prințului William își dorește să facă fundația mult mai vizibilă în mediul online. Kate și Prințul William au creat această fundație în luna iunie 2021, iar de atunci au participat la nenumărate evenimente pentru a o susține.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fundația încearcă să atragă atenția asupra importanței cruciale a primilor cinci ani din viața unui copil. Kate și-a dorit să facă tot posibilul pentru a aduce mai multă vizibilitate fundației, dar și paginii de Instagram.

Reclamă

Prințesa de Wales a creat un videoclip pentru noul cont de Instagram. Aceasta a povestit în videoclip mai multe despre misiunea pe care fundația o are deja de un an jumătate. Videoclipul a fost publicat ulterior pe contul de Instagram al Fundației, iar mai apoi a fost distribuit pe mai multe platforme.

”Copilăria noastră timpurie este vitală, ea ne modelează fundamental pentru tot restul vieții. Ca societate trebuie să ne implicăm în creșterea copiilor noștri. Fundația încearcă să crească gradul de conștientizare cu privire la impactul pe care îl putem avea atunci când construim o lume a viitorului”.

Kate și-a încheiat mesajul cu o mulțumire pentru cei care se implică și care sprijină activ Royal Foundation, relatează publicația People.

Reclamă

În ce proiecte caritabile se implică Prințesa de Wales

La fel ca Prințesa Diana, Prințesa de Wales se implică într-o mulțime de proiecte caritabile. În perioade pandemiei, Kate a încercat să le fie alături oamenilor care s-au aflat în izolare și a lansat un proiect fotografic.

De data aceasta Kate pune și mai mult accentul pe nevoia de a atrage atenția la integrarea și formarea copiilor pentru a fi pregătiți să intre în societate la maturitate. Prințesa de Wales a oferit un discurs emoționant în Londra la începutul săptămânii.

Aceasta a povestit despre cât de importante sunt experiențele trăite de bebeluși și copii în primii lor ani din viață.

Misiunea fundației pe care o sprijină este tocmai aceasta de conștientizare. După mai multe prezentări și întruniri pe care le-a avut, Kate spune că este încântată să vadă roadele muncii pe care voluntariile o depun în cadrul fundației.

Prințesa de Wales spune că este necesar ca adulții să-și concentreze timpul, energia și resursele asupra primilor ani din viața copiilor lor. Kate nu este pasionată doar de munca de caritate, ci și de sporturi. Descoperă câteva detalii mai puțin cunoscute despre Kate Middleton. Află care sunt cele mai mari pasiuni ale soției Prințului William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×