Reclamă

Kate Middleton a lansat un nou cont de Instagram. Prințesa de Wales va promova The Royal Foundation Centre for Early Childhood

Kate Middleton a lansat un cont nou de Instagram. Prințesa de Wales va promova The Royal Foundation Center for Early Childhood. Rolul contului va fi strict acela de a promova munca caritabilă a fundației pe care soția Prințului William o sprijină deja de mai bine de un an jumătate.

Publicat: 1 februarie 2023, 11:26

Kate Middleton este implicată într-o mulțime de proiecte umanitare. Acest lucru face parte din îndatoririle sale regale. Prințesa de Wales are o anumită dragoste pentru fundațiile pe care le sprijină și pe care le patronează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a lansat un nou cont de Instagram

Prințesa de Wales a lansat un nou cont de Instagram. Soția Prințului William își dorește să facă fundația mult mai vizibilă în mediul online. Kate și Prințul William au creat această fundație în luna iunie 2021, iar de atunci au participat la nenumărate evenimente pentru a o susține.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fundația încearcă să atragă atenția asupra importanței cruciale a primilor cinci ani din viața unui copil. Kate și-a dorit să facă tot posibilul pentru a aduce mai multă vizibilitate fundației, dar și paginii de Instagram.

Reclamă

Prințesa de Wales a creat un videoclip pentru noul cont de Instagram. Aceasta a povestit în videoclip mai multe despre misiunea pe care fundația o are deja de un an jumătate. Videoclipul a fost publicat ulterior pe contul de Instagram al Fundației, iar mai apoi a fost distribuit pe mai multe platforme.

”Copilăria noastră timpurie este vitală, ea ne modelează fundamental pentru tot restul vieții. Ca societate trebuie să ne implicăm în creșterea copiilor noștri. Fundația încearcă să crească gradul de conștientizare cu privire la impactul pe care îl putem avea atunci când construim o lume a viitorului”.

Kate și-a încheiat mesajul cu o mulțumire pentru cei care se implică și care sprijină activ Royal Foundation, relatează publicația People.

Reclamă

În ce proiecte caritabile se implică Prințesa de Wales

La fel ca Prințesa Diana, Prințesa de Wales se implică într-o mulțime de proiecte caritabile. În perioade pandemiei, Kate a încercat să le fie alături oamenilor care s-au aflat în izolare și a lansat un proiect fotografic.

De data aceasta Kate pune și mai mult accentul pe nevoia de a atrage atenția la integrarea și formarea copiilor pentru a fi pregătiți să intre în societate la maturitate. Prințesa de Wales a oferit un discurs emoționant în Londra la începutul săptămânii.

Aceasta a povestit despre cât de importante sunt experiențele trăite de bebeluși și copii în primii lor ani din viață.

Misiunea fundației pe care o sprijină este tocmai aceasta de conștientizare. După mai multe prezentări și întruniri pe care le-a avut, Kate spune că este încântată să vadă roadele muncii pe care voluntariile o depun în cadrul fundației.

Prințesa de Wales spune că este necesar ca adulții să-și concentreze timpul, energia și resursele asupra primilor ani din viața copiilor lor. Kate nu este pasionată doar de munca de caritate, ci și de sporturi. Descoperă câteva detalii mai puțin cunoscute despre Kate Middleton. Află care sunt cele mai mari pasiuni ale soției Prințului William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×