Reclamă

Prințul Harry își face griji pentru copiii Prințului William. Ce spune Ducele de Sussex despre nepoții săi

Prințul Harry își face griji pentru copiii Prințului William. Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri emoționante despre nepoții săi. Se pare că acesta nu este complet de acord cu felul în care micuții sunt crescuți în interiorul Familiei Regale Britanice.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 6:02

Ducele de Sussex a abordat subiecte despre viața personală în cartea sa de memorii, Spare. Prințul Harry a ales de această dată să vorbească despre viața privată a fratelui său. Prințul William. Prințul William este viitorul rege al Marii Britanii, iar fiul său, Prințul George, se află în linie directă pentru succesiunea tronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry își face griji pentru copiii Prințului William

Prințul Harry a oferit un interviu pentru The Telegraph. Interviul a avut la bază mai multe pasaje din cartea sa de memorii. Ducele de Sussex vorbește acum despre familia fratelui său. Prințul Harry s-a arătat îngrijorat cu privire la viitorul nepoților săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte alături de Prințul William, Kate Middleton, Prințul George și Prințul Louis
Cântecul preferat al Ducilor de Cambridge a fost dezvăluit chiar de Prințul William într-un interviu pe care l-a acordat recent / Profimedia Images

Kate Middleton și Prințul William au în prezent tri copii. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt nepoții Prințului Harry. Prințul George se află în linie directă pentru succesiunea la tron, astfel că acesta se pregătește deja pentru ca într-o zi să preia îndatoririle regale de la tatăl său.

Reclamă

O astfel de responsabilitate poate să fie destul de mare pentru un copil de nouă ani. Acesta este motivul pentru care Harry se teme pentru viitorul nepoților săi.

”Din câte știu din familia noastră, ești ori alături de noi, ori împotriva. Am vorbit cu William despre copiii săi de mai multe ori.”

”Acesta mi-a spus destul de clar că nu este responsabilitatea mea. Însă eu mă simt responsabil față de nepoții mei, mai ales că știu cât de dificil este să trăiește în interiorul Familiei Regale. Cel puțin unul dintre ei va ajunge o roată de rezervă, la fel ca mine. Astfel de lucruri sunt foarte dureroase, iar asta mă îngrijorează profund.”

Reclamă

Ducele de Sussex nu a vorbit despre familia sa. Acesta a ales să vorbească despre familia fratelui său. Cartea sa de memorii oferă mai multe informații cu privire la relația dintre Prințul Harry și fratele său mai mare, Prințul William.

Ce spune Prințul Harry despre relația pe care o are cu fratele său

Prințul Harry are o relație dificilă cu fratele său mai mare, Prințul William. Cei doi frați au avut de-a lungul timpului mai multe conflicte. Aceste dezvăluiri au fost făcute chiar de către Prințul Harry în cartea sa de memorii.

Ducele de Sussex se simte înstrăinat de către Familia Regală Britanică. Acesta susține că fratele său a fost cel care s-a aflat mereu în centrul atenției. Ducele de Sussex se teme că unul dintre nepoții săi ar putea să ajungă să simtă aceleași sentimente la maturitate.

Însă Regele Charles nu a făcut niciun comentariu cu privire la ceea ce a declarat Prințul Harry. Ducele spune că așteaptă o reacție din partea Familei Regale Britanice.

Publicația People susține că Harry își dorește să reia legăturile cu Familia Sa, însă vrea ca relația să fie una sinceră și bazată pe încredere.

Experții regali susțin că prăpastia dintre Harry și familia sa se adâncește. Pe măsură ce apar noi dezvăluiri, Harry ar putea face ca Familia Regală să devin reticentă la ideea de a relua legăturile cu acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×