Reclamă

Prințul Harry își face griji pentru copiii Prințului William. Ce spune Ducele de Sussex despre nepoții săi

Prințul Harry își face griji pentru copiii Prințului William. Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri emoționante despre nepoții săi. Se pare că acesta nu este complet de acord cu felul în care micuții sunt crescuți în interiorul Familiei Regale Britanice.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 6:02

Ducele de Sussex a abordat subiecte despre viața personală în cartea sa de memorii, Spare. Prințul Harry a ales de această dată să vorbească despre viața privată a fratelui său. Prințul William. Prințul William este viitorul rege al Marii Britanii, iar fiul său, Prințul George, se află în linie directă pentru succesiunea tronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry își face griji pentru copiii Prințului William

Prințul Harry a oferit un interviu pentru The Telegraph. Interviul a avut la bază mai multe pasaje din cartea sa de memorii. Ducele de Sussex vorbește acum despre familia fratelui său. Prințul Harry s-a arătat îngrijorat cu privire la viitorul nepoților săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte alături de Prințul William, Kate Middleton, Prințul George și Prințul Louis
Cântecul preferat al Ducilor de Cambridge a fost dezvăluit chiar de Prințul William într-un interviu pe care l-a acordat recent / Profimedia Images

Kate Middleton și Prințul William au în prezent tri copii. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt nepoții Prințului Harry. Prințul George se află în linie directă pentru succesiunea la tron, astfel că acesta se pregătește deja pentru ca într-o zi să preia îndatoririle regale de la tatăl său.

Reclamă

O astfel de responsabilitate poate să fie destul de mare pentru un copil de nouă ani. Acesta este motivul pentru care Harry se teme pentru viitorul nepoților săi.

”Din câte știu din familia noastră, ești ori alături de noi, ori împotriva. Am vorbit cu William despre copiii săi de mai multe ori.”

”Acesta mi-a spus destul de clar că nu este responsabilitatea mea. Însă eu mă simt responsabil față de nepoții mei, mai ales că știu cât de dificil este să trăiește în interiorul Familiei Regale. Cel puțin unul dintre ei va ajunge o roată de rezervă, la fel ca mine. Astfel de lucruri sunt foarte dureroase, iar asta mă îngrijorează profund.”

Reclamă

Ducele de Sussex nu a vorbit despre familia sa. Acesta a ales să vorbească despre familia fratelui său. Cartea sa de memorii oferă mai multe informații cu privire la relația dintre Prințul Harry și fratele său mai mare, Prințul William.

Ce spune Prințul Harry despre relația pe care o are cu fratele său

Prințul Harry are o relație dificilă cu fratele său mai mare, Prințul William. Cei doi frați au avut de-a lungul timpului mai multe conflicte. Aceste dezvăluiri au fost făcute chiar de către Prințul Harry în cartea sa de memorii.

Ducele de Sussex se simte înstrăinat de către Familia Regală Britanică. Acesta susține că fratele său a fost cel care s-a aflat mereu în centrul atenției. Ducele de Sussex se teme că unul dintre nepoții săi ar putea să ajungă să simtă aceleași sentimente la maturitate.

Însă Regele Charles nu a făcut niciun comentariu cu privire la ceea ce a declarat Prințul Harry. Ducele spune că așteaptă o reacție din partea Familei Regale Britanice.

Publicația People susține că Harry își dorește să reia legăturile cu Familia Sa, însă vrea ca relația să fie una sinceră și bazată pe încredere.

Experții regali susțin că prăpastia dintre Harry și familia sa se adâncește. Pe măsură ce apar noi dezvăluiri, Harry ar putea face ca Familia Regală să devin reticentă la ideea de a relua legăturile cu acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×