Reclamă

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle. Cât a costat bijuteria și de ce a modificat-o în anul 2019

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle are în spate o poveste foarte specială. Prințul Harry și-a cerut în căsătorie viitoarea soție cu o bijuterie care să aibă o puternică valoare emoțională. Bijuteria cu diamante este una dintre cele mai populare printre femeile care s-au aflat de-a lungul timpului la Casa Regală.

Publicat: 21 august 2022, 7:00

Bijuteria pe care Meghan Markle o poartă pe degetul inelar are legătură cu Prințesa Diana, dar și cu momentul în care Ducele de Sussex și-a dat seama că Meghan este sufletul său pereche. Hai să aflăm împreună care este povestea plină de emoție din spatele inelului de logodnă a Ducesei de Sussex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost gândit chiar de Prințul Harry. Acesta a fost ajutat de compania de bijuterii Cleave & Co pentru a realiza bijuteria unică. Inelul are în centru un diamant din Botswana, locul pe care Meghan și Harry l-au vizitat împreună și unde Ducele de Sussex ar fi cerut-o prima dată în căsătorie.

Vezi mai multe imagini de la nunta Ducesei de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle la nunta sa în timp ce face u mâna oamenilor și își expune nuanța de ojă preferată
La nunta sa, Meghan Markle, a avut o manichiură foarte elegantă / Getty Images
Reclamă

Cei doi au mers în Africa după ce avuseseră doar două întâlniri anterior în Londra. Ducele de Sussex a povestit recent despre modul în care și-a dat seama că Meghan este aleasa inimii sale. Alături de diamantul din centru se află alte două diamante mai mici. Acestea fac parte din colecția personală a Prințesei Diana.

”Inelul pe care i l-am oferit conține două diamante din colecția mamei mele. Le-am ales pentru a mă asigura că ea este cu noi în această călătorie pe care am ales să o începem împreună”.

Mai multe surse spun că Prințul Harry ar fi moștenit inelul de logodnă al Prințesei Diana. Se pare că acesta ar fi ales să i-l ofere fratelui său atunci când Prințul William a fost decis să o ceară în căsătorie pe Kate Middleton.

Reclamă

De ce și-a modificat Meghan Markle inelul de logodnă

Ducesa de Sussex și-a modificat inelul de logodnă în anul 2019. Schimbarea a fost observată de admiratorii Casei Regale rapid. Acesta s-a afișat cu noua bijuterie la parada Trooping the Colour din vara anului 2019, la scurt timp după ce devenit mamă.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle era compus din trei diamante montate pe o bandă din aur galben. După ce Ducesa i-a adus modificări, cele trei diamante au fost montate pe o bandă subțire formată cu mici diamante de ambele părți.

Se pare că noua bandă a inelului a fost un cadou de la Prințul Harry. Banda reprezintă simbolul eternității și a fost gândită de Ducele de Sussex. Bijuteria i-a fost oferită la scurt timp după ce a devenit mamă , scriu publicațiile externe.

Câte carate are inelul de logodnă al lui Meghan Markle

Zack Stone, director la Steven Stone Jewellers, a declarat că diamantul aflat în centrul inelului ar putea avea între trei și patru carate. Celelalte două diamante ar putea avea între 0.5 și 0.75 carate fiecare, scrie publicația MarieClaire.co.uk.

Banda cu diamante care a fost pusă în anul 2019 adaugă la rândul său mai multă valoare bijuteriei superbe. Sursele spun că bijuteria care se află pe degetul inelar al Ducesei de Sussex ar valora în jur de 160.000 de dolari.

Valoarea inelului este de trei ori mai mică decât valoarea la care a fost estimat inelul de logodnă al lui Kate Middleton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×