Reclamă

Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley

Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte ani înainte ca cuplul să se căsătorească. Cântărețul în vârstă de 24 de ani a cunoscut o fată americană de 14 ani care locuia în Germania. Acum, Priscilla Presley a împlinit 78 de ani, dar mai sunt încă lucruri care nu se știu despre ea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2023, 12:45

Elvis și Priscilla au divorțat după doar șase ani de căsnicie. Atunci Priscilla a început să-și trăiască viața așa cum își dorește. Printre cele mai importante evenimente s-au numărat nașterea unui fiu, încercarea talentului actoricesc obținând roluri atât în serialul de televiziune „Dallas”, cât și în filmele „Naked Gun” și reconstruirea moșiei pe care Elvis a lăsat-o în urmă când a murit în 1977.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley a împlinit 78 de ani, dar povestea ei e dincolo de relația cu Elvis

Povestea acestei femei înseamnă mai mult decât povestea de iubire cu celebrul ei soț. Iată câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre Priscilla Presley.

Priscilla Presley avea doar 14 ani când l-a cunoscut pe Elvis Presley

S-ar putea să fie greu de înțeles în zilele noastre, dar Priscilla Beaulieu avea doar 14 ani când a fost prezentată pentru prima dată lui Elvis Presley. Priscilla, în 2012, a declarat pentru The Guardian că un cuplu căsătorit care erau prieteni ai familiei ei a dus-o să-l cunoască pe cântăreț în timp ce acesta era în Europa. Ea a spus: „A fost echivalentul faptului că unui tânăr de 14 ani de astăzi i s-a oferit șansa de a-l întâlni pe Justin Bieber”.

Priscilla a mai spus că tatălui ei nu i-a plăcut foarte mult faptul că Elvis a cerut să o vadă pe Priscilla a doua și a treia oară. A doua lor vizită a fost „nevinovată”, a explicat ea, amintind că cei doi au ascultat înregistrări împreună. Când Elvis a cerut o a treia vizită, Priscilla a spus că tatăl ei era curios de motivele muzicianului internațional. În ciuda faptului că a avut mai multe vizite, Priscilla a recunoscut și că nimeni, inclusiv ea, nu s-a gândit că lucrurile dintre ea și Elvis vor merge atât de departe.

Reclamă
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley / Profimedia Images

Priscilla Presley s-a mutat în Graceland 3 ani mai târziu

Duo-ul emblematic a păstrat legătura în anii care au urmat după întâlnirea lor. Deși natura exactă a relației lor nu era complet clară, lucrurile s-au agravat când Elvis a convins-o pe Priscilla să părăsească Europa pentru a-și termina ultimul an de liceu în Memphis, Tennessee. I-a cerut inclusiv să locuiască la casa lui, Graceland, cu tatăl și mama lui vitregă.

Reclamă

Priscilla a spus pentru Ladies Home Journal în 1973 că, deși nu știa exact ce intenții avea Elvis când a mutat-o la Graceland, ea a avut încredere totală în el. După cum a spus ea, „am crezut că îi pasă de mine și că nu și-ar fi asumat responsabilitatea de a mă scoate de la școală și de a mă pune la alta dacă nu ar fi fost interesat de mine”. Ea a adăugat că Elvis și-a asigurat părinții că o va proteja. Acest lucru i-a convins aparent să-i permită Priscillei să plece.

Priscilla și Elvis Presley au fost căsătoriți doar 6 ani

Căsătoria reală a lui Priscilla și Elvis Presley a durat doar puțin peste o jumătate de deceniu. Priscilla a spus în martie 2022 că de la începutul căsătoriei, oamenii răspândeau zvonuri despre motivul pentru care s-au căsătorit.

Priscilla a adăugat că prima parte a căsniciei lor a fost deosebit de grea. După cum a spus ea, „începutul [căsătoriei] a fost foarte dificil, am văzut asta la o vârstă foarte fragedă”. În cele din urmă, ea a spus că a învățat să ignore tabloidele. A adăugat că cei doi au făcut tot ce au vrut împreună. Fiica lor, Lisa Marie Presley, s-a născut la nouă luni după ziua în care cei doi s-au căsătorit.

În memoriile sale din 1985 „Elvis and Me”, Priscilla a dezvăluit că nașterea fiicei lor i-a oprit viața intimă. Așa cum scrie ea, „[Elvis] mi-a menționat înainte de a ne căsători că nu a putut niciodată să facă dragoste cu o femeie cu care avea un copil”. În cele din urmă, Priscilla a cerut divorțul de Elvis, invocând nevoia de a deveni propria ei persoană.

Elvis a avut și alte relații în timp ce se cunoștea cu Priscilla

Din moment ce avea 24 de ani și era deja celebru în întreaga lume ca interpret, probabil că nu este o surpriză prea mare că Elvis Presley a avut o relație cu altcineva când a cunoscut-o pe Priscilla Beaulieu, în vârstă de 14 ani. Elvis a început să se întâlnească cu actrița Anita Wood în 1957, iar relația a fost destul de serioasă. După cum Anita a spus mai târziu pentru Daily Express: „El a jurat că mă iubește, cum ne vom căsători, cum nu mai era nimeni altcineva. Cum trebuie să-i rămân fidelă și să rămân și să-l aștept”.

De asemenea, Wood mai spune că nu i s-a permis să-l viziteze pe Elvis în timp ce acesta era în Germania. Cei doi erau încă împreună când Elvis s-a întors în Statele Unite în 1960. Până atunci, Wood auzise zvonuri despre Priscilla, deși ea spune că Elvis i-a spus în mod repetat că nu era nimic de îngrijorat. Wood l-a confruntat în cele din urmă pe Elvis cu privire la natura relației sale cu Priscilla, iar cântărețul i-a cerut să o țină secretă pe Priscilla.

Părinților Priscillei Presley nu le-a plăcut la început Elvis Presley

Când Priscilla Presley și-a întrebat prima dată părinții dacă ar putea să se întâlnească cu Elvis Presley, se spune că amândoi au fost foarte împotriva ideii. În timp ce vorbea pentru Closer în 2017, Priscilla a dezvăluit că era conștientă că ar fi o „bătălie” să-i convingi, spunând: „Tatăl meu a spus „Absolut nu!”. Mama a spus: „Nu te voi lăsa să traversezi strada să-l vezi pe Elvis Presley!”.

Se spune că tatăl Priscillei i-a cerut lui Elvis să vină la ei acasă să-l întâlnească față în față, ceea ce cântărețul a și făcut. Priscilla a spus că după acea întâlnire, Elvis și tatăl ei au ajuns să vorbească timp de aproape două ore. În cele din urmă, ambii părinți și-au schimbat părerea despre cântăreț. Ei au acceptat planul lui cu Priscilla, de a se muta în Memphis, Tennessee, și de a locui la Graceland.

Priscilla Presley a avut o aventură în timp ce era căsătorită cu Elvis Presley

În „Elvis and Me”, Priscilla Presley a susținut că fostul ei soț a avut aventuri în timpul căsătoriei lor. În ciuda acestui fapt, cântărețul a fost furios când a descoperit că Priscilla a avut și ea o aventură. Priscilla a spus că a început să se întâlnească cu instructorul de fitness Mike Stone în timp ce era încă căsătorită cu Elvis. Ea a adăugat că soțul ei a avut o reacție urâtă când a aflat.

Prietenul perechii, autorul Chris Hutchins, a susținut această afirmație într-un interviu pentru The Daily Express. De fapt, Hutchins a dezvăluit că Elvis era atât de supărat încât și-a dorit ca Stone să fie ucis. Chiar a mers până la a ordona cuiva din echipa sa să-i îndeplinească dorința. Hutchins a spus: „S-a dovedit mai târziu că Elvis a ordonat unuia din anturajul său să angajeze un asasin care să-i spulbere capul lui Stone”. Fapta nu a fost însă îndeplinită niciodată.

Lisa Marie Presley poartă o bluză de culoare neagră, părul despletit și ține un microfon în mâna dreaptă în timp ce cântă o melodie
Întreaga familie Presley este șocată și devastată de moartea artistei Lisa Marie / Profimedia Images

Priscilla Presley a împlinit 78 de ani, dar puțini știu că are și un fiu

În timp ce mulți oameni știu că Elvis și Priscilla Presley au fost părinții cântăreței Lisa Marie Presley, se dovedește că și Priscilla are un fiu. Fiul ei, Navarone Garibaldi, s-a născut în martie 1987, când avea o relație cu producătorul de film Marco Garibaldi. Priscilla a spus în trecut pentru The Guardian că fiul ei era un spirit liber. Acesta nu dorea să se afirme cu ajutorul numelui Elvis.

Mulți oameni nu au știut despre Navarone până în februarie 2022. Atunci el s-a căsătorit cu Elisa Achilli în Elveția și Priscilla a participat la nuntă.

Navarone Garcia alături de Priscilla Presley, la un eveniment
Navarone Garcia a vorbit despre viața sa cu o mamă celebră / Profimedia Images

Priscilla Presley a avut o carieră de actorie

Priscilla Presley a spus odată că a divorțat de celebrul ei soț, parțial, pentru a putea ieși și a explora lumea și, cu siguranță, și-a îndeplinit acel jurământ. Ea s-a bucurat de o carieră în actorie care a inclus roluri în mai multe filme mari.

În 1978, Presley a jucat un rol în serialul de televiziune „Dallas”. Un prieten de-al lui Presley a spus mai târziu pentru Closer că perioada a fost foarte plăcută pentru actriță și a explicat: „Au fost ani grozavi pentru ea. I-a iubit pe Larry Hagman, Patrick Duffy. A învățat și ea multe. Aceștia au fost ani magici pentru televiziune, iar „Dallas” a fost un moment foarte special pentru ea”.

Priscilla Presley a salvat averea lui Elvis Presley după moartea sa

Când Elvis Presley a murit în mod neașteptat în 1977, averea sa netă a fost de 5 milioane de dolari. Era mult mai mică decât s-ar aștepta majoritatea oamenilor și mult mai mică decât a câștigat în timpul vieții. Moșia lui a fost lăsată fiicei, bunicii și tatălui său. După moartea tatălui și a bunicii sale, Lisa Marie Presley a rămas singura beneficiară a averii lui Elvis.

Priscilla a servit ca executor al averii lui Elvis până la împlinirea a 25 de ani a Lisei Marie. În acel timp, ea a conceput un plan pentru a reconstrui averea regretatului cântăreț. A vrut să-o ofere fiicei sale un stil de viață și un viitor confortabil. Ea a optat pentru a transforma casa într-o atracție turistică cu ajutorul lui Jack Soden. De asemenea, a lucrat pentru a cumpăra proprietăți din jurul Graceland. S-a asigurat că acestea devin magazine care vindeau mărfuri cu marca Elvis. În cele din urmă, a reconstruit moșia și a făcut o avere imensă.

Priscilla Presley avea custodia fiicelor Lisei Marie Presley

Fiica lui Priscilla Presley, Lisa Marie Presley, este mamă a patru copii Benjamin Keough, care a murit în iulie 2020, Riley Keough și gemenii Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood. Lisa Marie a ajuns să fie blocată într-o luptă incredibil de dificilă pentru custodie cu fostul ei soț Michael Lockwood mult timp. Mama ei a avut chiar custodia lui Finley și Harper pe măsură ce procesul se prelungea.

Priscilla Presley nu a aprobat căsătoria fiicei sale cu Michael Jackson

În timp ce vorbea la ABC News, Lisa Marie Presley a recunoscut că știa că mamei ei nu îi păsa prea mult de Michael Jackson înainte de căsătoria ei din 1994 cu starul pop. Lisa Marie a explicat că Priscilla credea că Jackson s-ar fi putut căsători cu fiica ei parțial pentru a distrage atenția publicului de la propriile sale scandaluri.

Cu toate acestea, Priscilla a spus mai târziu pentru The Guardian că preocupările ei cu privire la căsătoria Lisei Marie cu Jackson erau mult mai înrădăcinate în propriile experiențe cu tatăl Lisei Marie, Elvis Presley. După cum spunea ea la acea vreme, „Este adevărat că a crescut în Graceland și apoi a trăit cu Michael Jackson în Neverland. Michael era ca un copil și voia doar să se distreze tot timpul. Nu este așa lumea reală”. Acum, Priscilla Presley a împlinit 78 de ani, dar viața ei este în continuare plină de drame. Aceasta se luptă pentru averea fiicei sale, Lisa Marie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×