Reclamă

Riley Keough a apărut într-o rochie cu spatele gol. E prima apariție pe covorul roșu după moartea Lisei Marie Presley

Riley Keough a apărut într-o rochie cu spatele gol pe primul covor roșu de la moartea Lisei Marie Presley. Mama tinerei a decedat luna trecută, la vârsta de 54 de ani, din cauza unui stop cardiac.

Publicat: 25 februarie 2023, 7:21

Riley Keough a pășit pe covorul roșu pentru premiera din Los Angeles a filmului "Daisy Jones & The Six". Actrița în vârstă de 33 de ani a purtat o rochie neagră uimitoare, satinată, care avea o croială în V adâncă și care era strălucitoare în partea de jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a combinat look-ul cu pantofii negri clasici, mănuși asortate și cercei lungi de culoare verde smarald în timp ce a pozat alături de soțul ei, Ben Smith-Petersen.

Riley Keough a apărut într-o rochie cu spatele gol

Keough joacă în viitoarea serie Amazon Prime Video, care va avea premiera pe serviciul de streaming pe 3 martie. Ea interpretează rolul lui Daisy Jones, liderul unei trupe de rock inspirată vag de Fleetwood Mac. Acesta a intrat într-un con de umbră în mare parte din cauza unei combinații dintre faimă, vicii și relații complicate.

Serialul este adaptat după cel mai bine vândut roman rock ‘n’ roll cu același nume al lui Taylor Reid Jenkins. Într-un interviu cu People în decembrie, Keough a vorbit despre modul în care personajul ei i-a amintit de mama sa.

„Mama mea este cu siguranță o inspirație pentru mine”, a spus Keough la acea vreme. Tânăra a numit-o pe Lisa Marie „o femeie foarte puternică și inteligentă”.

Reclamă

Ea a adăugat: „Am fost crescută de cineva care și-a făcut propriile lucruri. Nu i-a păsat cu adevărat ce cred alții. Cu siguranță a fost o inspirație pentru mine”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Riley Keough, într-o rochie lungă, cu decolteu în V, cu paiete
Riley Keough a apărut într-o rochie cu spatele gol pe primul covor roșu de la moartea Lisei Marie Presley / Profimedia Images
Reclamă

Ce a scris Riley pentru ziua în care mama ei a fost înmormântată

Keough a lăsat să iasă la iveală sentimente similare în timpul memorialului public al mamei sale, într-un discurs ținut de soțul ei.

„Sunt veșnic recunoscătoare că am petrecut 33 de ani cu tine. Sunt sigură că am ales cea mai bună mamă pentru mine din lumea asta. Îmi amintesc totul. Îmi amintesc că mi-ai făcut baie când eram copil. Îmi amintesc felul în care mă îmbrățișai și felul în care miroși”, a citit Smith-Petersen pe scenă.

„Îmi amintesc toate notițele pe care le lăsai în cutia mea de prânz în fiecare zi. Îmi amintesc sentimentul pe care îl aveam când te vedea luând-mă de la școală. Îmi amintesc cum era să fii iubită de cea mai iubitoare mamă pe care am cunoscut-o vreodată. Îți mulțumesc că mi-ai arătat că dragostea este singurul lucru care contează în această viață. Sper să-mi pot iubi fiica așa cum m-ai iubit tu, așa cum mi-ai iubit fratele și surorile”, a continuat el. „Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inimă, empatie, curaj, simțul umorului, maniere, temperament, sălbăticie, tenacitate. Sunt un produs al inimii tale. Sper că în sfârșit știi cât de iubită ai fost aici. Îți mulțumim că te-ai străduit atât de mult pentru noi”, a încheiat el.

Lisa Marie a murit luna trecută după ce a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles pentru un posibil stop cardiac.

În urma ei a rămas mama sa, actrița și femeia de afaceri Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, cele trei fiice ale ei, Riley și gemenii Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani și nepoata ei. Lisa Marie a suferit mult atunci când fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani în 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×